Otomobil çarptı süsü vererek, kendini yere attığı anlar kamerada
Otomobil çarptı süsü vererek, kendini yere attığı anlar kamerada Giresun'da bir kişi, karşıdan karşıya geçtiği sırada caddede yavaş bir şekilde hareket halindeki otomobilin çarptığı süsü vererek, kendini aracın üzerine attı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.10.2022 Haberler
Kontrolden çıkan araç, arkadan çarptığı aracın altına girdi
Kontrolden çıkan araç, arkadan çarptığı aracın altına girdi ’de sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, park halindeki araca çarparak altına girdi. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği devrildi. Park halindeki araç kendisine çarpan aracın üzerinde askıda kalırken, kazanın yaşanma anındaki ilginç görüntüler kameralara yansıdı.
5.11.2019 Haberler
Yol verdiği sürücüyle tartıştı, araçlara çarparak takla attı
Yol verdiği sürücüyle tartıştı, araçlara çarparak takla attı Bahçelievler’de cadde üzerinde sokaktan çıkan araca yol veren otomobil sürücüsü, tartıştığı sürücüye kızıp sokağa hızlı bir şekilde girince park halindeki araçlara çarparak takla attı. Ters dönen aracın içerisindeki 1’i kadın 3 kişi vatandaşlar tarafından çıkartılırken, ilginç kaza ise güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.50 sıralarında Bahçelievler Kocasinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde cadde üzerinden sokağa girmek isteyen otomobil sürücüsü, sokakta çıkan başka bir araçla karşı karşıya kaldı. Bir süre sonra geri manevra yaparak sokaktaki araca yol veren sürücü, yanından geçen aracın sürücüsü ile kısa süreli bir sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından sinirlenen otomobil sürücüsü, bir anda gaza basarak sokağa girince manevra hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç park halindeki üç araca çarptıktan sonra havalanıp takla attı. Çarpa sonucu 1’i kadın 3 kişi ters dönen araçta mahsur kaldı. Kazayı gören ve sesleri duyan vatandaşlar koşarak aracın başına geldi. İçeride mahsur kalanları gören vatandaşlar, onları tek tek araçtan çıkartarak kurtardı. Olayın ardından araçtan çıkartılan kişiler kazanın şokunu yaşarken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonucu şans eseri ölen ya ada yaralanan olmazken, 4 araçta ise maddi hasar meydana geldi. Yol verdiği sürücüye kızınca takla attı Görüntülerde, bir araç sokak arasında diğer araç ise cadde üzerinde bekliyor. Bir süre bekledikten sonra cadde üzerindeki sürücü sokak arasındakine yol veriyor. Sokaktan caddeye çıkan sürücü ile caddede bekleyen sürücü sözlü tartışıyor. Tartışmanın ardından sokaktan çıkan sürücü giderken, cadde üzerindeki sürücü ise hızla sokağa giriyor. Ancak park halindeki araca çarpan sürücü bir iki araca daha çarparak takla atıyor. Ters dönen aracı gören vatandaşlar koşarak geliyor. İçeride mahsur kalan 3 kişi vatandaşlar tarafından çıkartılıyor. Kazazedelerin bir kazanın şokunu atlamadığı görü
11.09.2019 Haberler
Emet'te ilginç kaza
Emet'te ilginç kaza Kütahya'nın Emet ilçesinde meydana gelen ilginç kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Edinilen bilgiye göre Emet Hisarcık yolu karayolları kavşağına doğru yaklaşan, arkasında küçük römork olan 43 KK 933 plakalı araçtan virajı dönerken bilinmeyen nedenle arkasında takılı olan küçük römork ayrıldı. Yanından geçen römorku görünce şaşkına dönen şoför, bir süre önünden giden kendi römorkunu takip etti. Bu sırada yoldan başka aracın geçmemesi ve kavşaktan araç dönüşü olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Emet ilçesi karayolları kavşağında, dağ suyu çeşmesinde su dolduran bir vatandaş, yaklaşık 300 kilogram ağırlığındaki römorkun aracının üzerine doğru geldiğini fark etti. Su doldurmayı bırakıp ayağıyla römorku karşılamaya çalışan vatandaş araçla römork arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Yoldan geçen bir sürücü tarafından cep telefonu ile çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Şişli'de ilginç kaza kameralara yansıdı
Şişli'de ilginç kaza kameralara yansıdı Şişli Pangaltı’da belediye otobüsünden inerek yolun karşısına geçmek isteyen kadın seyir halindeki taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşerek başından ağır yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlginç kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 09.25 sıralarında Şişli Pangaltı’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde iş yerine gitmek üzere evinden çıkan Nuran Dondoğlu, belediye otobüsüne bindi. Bir süre sonra cadde üzerindeki durakta inen kadın, otobüsün önünden geçerek yolun karşısına geçmek istedi. Çevresine dikkat etmeden hızlı adımlarla yürüyen kadın, otobüsü geçerek ilerleyen Yavuz Akyol yönetimindeki 34 TFT 40 plakalı ticari taksiye çarptı. Taksi sürücüsü kadını son anda fark ederek soldaki kaldırıma çıkarak durdu. Ancak yaya kadın taksinin sol tarafından çarparak yere savruldu. Çarpma sonucu başını yere vuran kadın yaralanırken elindeki plastik kovalar da yere saçıldı. Otobüsün önünden geçen kadın taksiye çarptı Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, otobüsün durağa gelmesinin ardından kadın iniyor. Otobüsün geçmesini beklemeden önünden geçen kadın yolun karşısına geçmek istiyor. O esnada caddede seyreden taksicinin önüne kadın çıkıyor. Sürücü kadını o anda fark ederek direksiyonu kırıyor ancak kadın taksiye çarpıyor. Kadın ardından yere savruluyor. Kazayı gören vatandaşlar ise koşarak kadının başına gidiyor. Kaza nedeniyle vatandaşlar ise panik yaşıyor. Kadının hayati tehlikesi sürüyor Kazanın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hayati tehlikesinin olduğu kadın, sağlık ekipleri tarafından ameliyata alındı. Olay yerine gelen Trafik Denetleme Şube Mü
11.09.2019 Yaşam
Arnavutköy'de ilginç kaza
Arnavutköy'de ilginç kaza Arnavutköy’de henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpışan araçlardan biri havada asılı kalarak toprak alana yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Kaza sonucu 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza, dün öğle saatlerinde Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ayazma mevki Ebubekir Sıddık Camisi’nin yanında 2 araç henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçta bulunan 5 kişiden biri toprak alana savrularak hafif şekilde yaralandı. Kaza sonucu ilginç bir manzara oluştu. Araçlardan biri havada asılı kalarak toprak alana yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı vatandaşı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Asılı kalan araç ise çekici yardımıyla çekildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Haberler
Oto yıkamada akılalmaz olay
Oto yıkamada akılalmaz olay Oto yıkamada akılalmaz olay
11.09.2019 İlginç Videolar
Akılsız başın cezasını böyle çekti!
Akılsız başın cezasını böyle çekti! Akılsız başın cezasını böyle çekti!
11.09.2019 İlginç Videolar
Boş yolda kaza yapmayı başardı
Boş yolda kaza yapmayı başardı Boş yolda kaza yapmayı başardı
11.09.2019 Nevidyo
Canlı yayında feci kaza! Otobüs...
Canlı yayında feci kaza! Otobüs... Muhabirin ardında yaşanan kovalamaca kazayla bitti. Koşarak yola fırlayan şahsa iki katlı otobüs çarptı. Şahsın kazadan küçük yaralarla kurtulduğu belirtilirken canlı yayında yaşanan bu olay herkesi şaşkına çevirdi.
11.09.2019 Televizyon
Böyle kaza milyonda bir olur
Böyle kaza milyonda bir olur Hatay’da otoyolda seyir halindeki otomobilin üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı. Edinilen bilgiye göre, olay 18 Ocak tarihinde Belen-İskenderun E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. MOBESE’ye de yansıyan kazada İskenderun istikametinde ilerleyen bir aracın üzerine yukarıdaki yolda evin önünde el freni çekilmeden park edilen bir araç düştü. Kaza sonrası sürücü ne olduğunu anlayamazken vatandaşların da paniğe kapıldığı ve sürücüye yardım etmeye çalıştıkları da görüntülere yansıyor. Feci kazada can kaybı yaşanmazken olay görenleri hayrete düşürdü.
11.09.2019 Yaşam
Böyle kaza milyonda bir olur
Böyle kaza milyonda bir olur Hatay’da otoyolda seyir halindeki otomobilin üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı. Edinilen bilgiye göre, olay 18 Ocak tarihinde Belen-İskenderun E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. MOBESE’ye de yansıyan kazada İskenderun istikametinde ilerleyen bir aracın üzerine yukarıdaki yolda evin önünde el freni çekilmeden park edilen bir araç düştü. Kaza sonrası sürücü ne olduğunu anlayamazken vatandaşların da paniğe kapıldığı ve sürücüye yardım etmeye çalıştıkları da görüntülere yansıyor. Feci kazada can kaybı yaşanmazken olay görenleri hayrete düşürdü.
11.09.2019 Yaşam
İlginç kaza kamerada
İlginç kaza kamerada Güvenlik şeridine takılan yolcu motosikletten böyle düştü. Filipinler’de bir motosiklet sürücüsü, arkasına aldığı arkadaşıyla birlikte yola çekilen güvenlik şeridinin diğer tarafına geçmek istedi. Şeridi kaldırıp altından geçen sürücü, henüz arkadaşı geçememişken gaza yüklenince kaza kaçınılmaz oldu. Bu ilginç kaza görüntülere de anbean yansıdı.
11.09.2019 Haberler
İnsanların başına gelen talihsiz kazalar
İnsanların başına gelen talihsiz kazalar İnsanların başına gelen talihsiz kazalar
11.09.2019 Nevidyo
Genç kız bodoslama minibüse girdi!
Genç kız bodoslama minibüse girdi! Kanada’da bisikletli kızın yaptığı kaza, görenleri gülümsetti. Zira genç kız, önündeki minibüsü fark edemedi ve sanki o an karşısına çıkmış gibi çarptı. Şaşkın kızın hem çarpışmanın acısını, hem de komik duruma düşmenin mahcubiyetini yaşadığı o anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Nevidyo
Bu kaza yürekleri ağza getirdi!
Bu kaza yürekleri ağza getirdi! Denize indirilmeye hazırlanan bir filika bir anda iplerden kurtulup içindeki personeliyle birlikte feci şekilde suya çakılıyor. Suya çakıldıktan sonra denizin içinde tekrar fırlayıp suya düşen filika personeli olaydan şans eseri yara almadan kurtuluyor.
11.09.2019 Nevidyo
Tam atladığı sırada...
Tam atladığı sırada... Bungee jumping yapmak için çıktığı kuleden kendini bıraktığı sırada ip koptu. Nehire düşen adam kazadan ucuz kurtuldu. Sosyal medya bu kazayı konuşuyor
11.09.2019 Nevidyo
Otoparkçı bu hale getirdi!
Otoparkçı bu hale getirdi! Beşiktaş'ta aracını park etmesi için otopark görevlisine anahtarı veren ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Yonca Cevher, büyük şok yaşadı. Cevher, geri döndüğünde aracının direğe çarptığını ve direğin bir başka otomobilin üzerine devrildiğini gördü. İlginç kaza, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Başlama atışı ile gelen feci kaza!
Başlama atışı ile gelen feci kaza! Havuzda gerçekleşen bir kayak polo karşılaşmasında yaşanan talihsiz kaza sonrasında sporcu hastaneye kaldırıldı.
9.02.2014 Diğer Sporlar
Bu kazayı yapmak marifet ister!
Bu kazayı yapmak marifet ister! Rusya'da meydana gelen bu kazayı gerçekleştiren sürücüler, kutlanmayı hakediyor...
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri