İlhan Yerlikaya

İlhan Yerlikaya

Son dakika İlhan Yerlikaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İlhan Yerlikaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İlhan Yerlikaya haber sayfamızda...

İlhan Yerlikaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 161 ilhan yerlikaya haberi bulunmuştur.
RTÜK yeni başkanı Ebubekir Şahin kimdir?
RTÜK yeni başkanı Ebubekir Şahin kimdir? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanlığına Ebubekir Şahin getirildi. İlhan Yerlikaya'nın istifasıyla boşalan RTÜK Başkanlığına getirilen Ebubekir Şahin kimdir? Kurulun üyelerinden biri olan Ebubekir Şahin nereli ve kaç yaşında?
25.01.2019 Gündem
Son dakika... RTÜK'ün yeni başkanı belli oldu!
Son dakika... RTÜK'ün yeni başkanı belli oldu! İlhan Yerlikaya'nın istifasıyla boşalan RTÜK Başkanlığına Ebubekir Şahin seçildi.
23.01.2019 Gündem
Son dakika... RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya istifa etti
Son dakika... RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya istifa etti RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya'nın, ailesinin sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiği bildirildi.
22.01.2019 Gündem
Radyo ve televizyonlar ‘Türkçe’de sınıfta kaldı
Radyo ve televizyonlar ‘Türkçe’de sınıfta kaldı Radyo ve televizyonlarda, “Doğru, Güzel ve Anlaşılır Türkçe Kullanımının Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Türk Dil Kurumu (TDK) 17 radyo ve 40 TV kanalında kullanılan Türkçe’yi mercek altına aldı. En fazla anlatım bozukluğu kuşak programlarında yapılırken, yazım yanlışlarının ise en fazla haber bültenlerinde yapıldığı tespit edildi.
26.12.2018 Gündem
RTÜK Başkanı'ndan yayıncılara uyarı
RTÜK Başkanı'ndan yayıncılara uyarı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, yayıncıların, öz denetim yapmakla mükellef olduğu, programa alınan  kişilerin araştırılması gerektiği uyarısında bulundu.
21.12.2018 Gündem
Ekran karşısında 3 saat 34 dakika
Ekran karşısında 3 saat 34 dakika RTÜK araştırmasına göre Türkiye’de günde ortalama 3 saat 34 dakika TV izleniyor. Dün ayrıca 20 maddelik yeni “Görsel-İşitsel Yayıncılık Etik İlkeleri” imza töreni yapıldı.
13.12.2018 Gündem
RTÜK Başkanı Yerlikaya'dan ABD ürünlerinin reklamlarına karşı hassasiyet çağrısı
RTÜK Başkanı Yerlikaya'dan ABD ürünlerinin reklamlarına karşı hassasiyet çağrısı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, "Amerikan ürünlerinin ticari reklamı konularında medya yayın kuruluşlarımızın daha hassas davranmasının ülkemiz ve milletimizin hassasiyetleri doğrultusunda iyi olacağı kanaatindeyim." dedi.
15.08.2018 Gündem
RTÜK Başkanı Yerlikaya'dan CHP'li üyelere "tarafsızlık" uyarısı
RTÜK Başkanı Yerlikaya'dan CHP'li üyelere "tarafsızlık" uyarısı RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya, ''CHP kontenjanından seçilen üyelere, kanunun açık hükmüne rağmen, TRT ile ilgili olarak taraf olmaya başladıkları, tarafsızlıklarını yitirdikleri, basına  verdikleri demeçlerle bu kuruluşla ilgili olarak ihsası reyde bulundukları hatırlatılmıştır" dedi.
22.06.2018 Siyaset
Radyo ve TV’ye reklam serbest
Radyo ve TV’ye reklam serbest Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof...
26.04.2018 Siyaset
RTÜK: Format değişti şikayetler bitmedi
RTÜK: Format değişti şikayetler bitmedi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, bazı evlilik programların format değişikliğine giderek yoluna devam ettiğini belirtti...
11.04.2018 Gündem
Son dakika: RTÜK'ten izdivaç programları için flaş açıklama
Son dakika: RTÜK'ten izdivaç programları için flaş açıklama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)  Başkanı İlhan Yerlikaya, bazı evlilik programlarının yeni formatlarında da  insanların mahremine girildiğini ve bu konuda şikayetlerin arttığını belirterek,  böyle devam edilmesi durumunda gereken müeyyidelerin uygulanacağını söyledi.
11.04.2018 Gündem
‘Aile dostu’ dizilere 8 milyon TL’lik teşvik
‘Aile dostu’ dizilere 8 milyon TL’lik teşvik RTÜK Başkanı Yerlikaya, “‘aile dostu’ dizilerin ödüllendirilmesi projemiz var. Mevzuat oluşturuldu, 8 milyon lira kadar bütçemize koyduk” dedi...
3.04.2018 Gündem
'Aile dostu' dizilere devlet desteği
'Aile dostu' dizilere devlet desteği Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı İlhan Yerlikaya, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığıyla 'aile dostu' dizilerin ödüllendirilmesi projemiz var. Bunun mevzuatı oluşturuldu ve 8 milyon lira kadar bütçemize koyduk" dedi.
3.04.2018 Ekonomi
RTÜK: Netflix bizden lisans alacak
RTÜK: Netflix bizden lisans alacak RTÜK Başkanı Yerlikaya, “Hollanda lisanslı Netflix, yurt dışında da ilgili ülkenin radyo televizyon üst kurulu tarafından denetleniyor. Dolayısıyla bizden de lisans alacak. Bu ilk defa bizim uyguladığımız bir şey değil” dedi...
30.03.2018 Siyaset
RTÜK Başkanı açıkladı: Yeni internet düzenlemesiyle neler değişecek?
RTÜK Başkanı açıkladı: Yeni internet düzenlemesiyle neler değişecek? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, yeni internet düzenlemesine yönelik, "Başkalarının söylediğinin aksine özgürlükçü bir yasadır, asla 'sansür yasası' değildir. İnternetin tamamını da kapsamamaktadır." dedi. İşte Yerlikaya'nın o açıklamaları...
30.03.2018 Teknoloji
Eylem planı taslağı hazır
Eylem planı taslağı hazır Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu dün Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın başkanlığında, yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.
15.02.2018 Siyaset
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'tan RTÜK açıklaması
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'tan RTÜK açıklaması Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "RTÜK sadece ceza kesen bir kurum olmamalı. Sadece insanların elinde sopa gördüğü, sopasından korkulan bir kurum olması bizim arzu ettiğimiz bir şey değil" dedi.
20.01.2018 Siyaset
RTÜK: Bip’lemeler istismar ediliyor
RTÜK: Bip’lemeler istismar ediliyor Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) dizilerdeki “bip”lemelere de el atıyor. RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya, bazı televizyon kanallarında yayınlanan dizi ve programlarda argo, küfür ve uygunsuz sözlerin “bip”lenmesine ilişkin, “Programlarla ilgili gerekli müeyyideleri uygulayacağız. Gerekirse programın yayından kaldırılması cezası vereceğiz çünkü bu, masum olmaktan çıktı” dedi.
19.12.2017 Gündem
RTÜK: Haberlerden reyting ölçülmemeli
RTÜK: Haberlerden reyting ölçülmemeli Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, Üst Kurul üyeleri ve medya temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Görsel-İşitsel Medyada Yayınlanan Haber Bültenlerinin Değerlendirilmesi Toplantısı”nda konuştu.
15.12.2017 Gündem
Haber bültenleri RTÜK'te "masaya yatırıldı"
Haber bültenleri RTÜK'te "masaya yatırıldı" Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı İlhan Yerlikaya, "Efekt, müzik eşliğinde, adeta senaryolaştırılarak haberler veriliyor. Öyle ilginç haberler var ki mesela yüksek bir binadan bir kızın kafasına cam düşüyor, bunu 20 defa gösteriyoruz. İnsanlarda yorgun argın eve gelip bu haberlere maruz kalmak bir travma yaratıyor. Bu konunun çözümüyle ilgili de zaman zaman tartıştığımız bir şey, haberlerden reyting ölçümünü kaldırmak. Yani bu bir çözüm olabilir mi? Daha önce de tartışmıştık. Belki bir çözüm olabilir" dedi.
15.12.2017 Gündem
RTÜK ceza yağdırdı
RTÜK ceza yağdırdı Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan’ın ‘Magazin programlarında kişilik haklarımıza saldırıldı’ başvurularını gündemine alan RTÜK, ceza yağdırdı
12.12.2017 Cadde
'Yüksek enflasyon geçici bir durum'
'Yüksek enflasyon geçici bir durum' Enflasyon oranlarındaki artışı değerlendiren Başbakan Yıldırım, “Enflasyon oranı 11’inci ay olarak açıklandı. Beklediğimizden biraz yüksek geldi. Bunun geçici bir durum olduğunu, aralık ayındaki oranın daha düşük olacağını düşünüyoruz” dedi
4.12.2017 Siyaset
Son dakika: RTÜK Başkanlığı ve Başkan Vekilliği seçimi sonuçlandı
Son dakika: RTÜK Başkanlığı ve Başkan Vekilliği seçimi sonuçlandı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanlığına İlhan Yerlikaya yeniden seçildi.
24.11.2017 Gündem
RTÜK'te başkan seçimi yapılacak
RTÜK'te başkan seçimi yapılacak Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun cuma günkü toplantısında başkan ve başkan vekilliği seçimleri gerçekleştirilecek.
22.11.2017 Gündem
Uyuşturucu için üç  harita çıkarılacak
Uyuşturucu için üç harita çıkarılacak Uyuşturucu madde kullanımının yaygınlığının tespit edilmesi için lise, üniversite gençliği ile genel toplumu kapsayan üç ayrı araştırma yapıldığını belirten Bakan Akdağ, konuya ilişkin olarak kurulan Meclis Komisyonu’nun da 3 ay çalışacağını söyledi...
3.11.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Yerlikaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.