İlk Tur

İlk Tur

Son dakika ilk tur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilk tur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilk tur haber sayfamızda...

İlk Tur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47.489 ilk tur haberi bulunmuştur.
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ilk yarışını ikinci sırada tamamladı.
20.04.2024 Motor Sporları
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Ogeday ve Yunus Emre'nin çok agresif bir şekilde birbirlerine saldırdıkları görüldü. İşte detaylar...
13.04.2024 Cadde
Survivor'dan elenen Bozok Gören'den ilk paylaşım! 'Canım kardeşim iyi ki varsın'
Survivor'dan elenen Bozok Gören'den ilk paylaşım! 'Canım kardeşim iyi ki varsın' Survivor All Star'da düello eşleşmesinin final turunda Batuhan Karacakaya'ya kaybederek adaya veda eden yarışmacı Bozok Gören ilk paylaşımını yaptı. Bozok, kardeşiyle birlikte Miami'den fotoğraflarını paylaşarak 'Canım kardeşim iyi ki varsın' notunu düştü.
27.03.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı Bozok Gören oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı Bozok Gören oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı, dün akşam yayınlanan bölümde belli oldu. İşte detaylar...
22.03.2024 Cadde
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam NBA'de ülkemizi temsil eden Alperen Şengün'e takımı Houston Rockets, 5 yıllık yeni bir sözleşme önerecek. Milli yıldızın alacağı ücret belli oldu.
14.03.2024 NBA
Hollandalı aşırı sağcı lider Wilders, Başbakanlık talebinden vazgeçti
Hollandalı aşırı sağcı lider Wilders, Başbakanlık talebinden vazgeçti Hollanda’da Ekim ayında yapılan erken genel seçimleri büyük bir farkla kazanan aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, diğer siyasi liderlerin sıcak bakmaması nedeniyle Başbakanlık talebinden vazgeçti.
14.03.2024 Dünya
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti CHP’nin, Lütfü Savaş’ın adaylığını geri çekip çekmeyeceği merakla beklenen Hatay için müzisyen Haluk Levent’e teklif götürdüğü ancak reddedildiği ortaya çıktı. Parti Sözcüsü Yücel ise Levent’e kurumsal düzeyde bir teklif yapılmadığını söyledi.
13.02.2024 Gündem
'O Ses Türkiye' yarışmacısı Sergen Sesli'den Hadise'ye: Senin sahnene ihtiyacım yok!
'O Ses Türkiye' yarışmacısı Sergen Sesli'den Hadise'ye: Senin sahnene ihtiyacım yok! Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Sergen Sesli son paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sesli, Hadise’nin söz verdiği halde Adana sahnesine kendisini çıkarmadığını söyleyerek sert ifadeler kullandı.
7.02.2024 Cadde
‘Bu daha başlangıç’
‘Bu daha başlangıç’ İran, ABD’nin Irak ve Suriye’deki hava saldırılarına sert tepki gösterirken, Washington ise saldırıların süreceğini kaydetti ve “Bu daha başlangıç” mesajını gönderdi.
5.02.2024 Dünya
Survivor All Star'da dans yarışmasının şampiyonu belli oldu! Yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti
Survivor All Star'da dans yarışmasının şampiyonu belli oldu! Yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti Survivor All Star'da dans yarışmasına özel bölüm büyük ilgi topladı. Birbirinden renkli gösterilerle izleyicilerin karşısına çıkan yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti. Keyifli yarışmadan 7 isim Rio ödülüne gitmeye hak kazandı. İşte detaylar...
1.02.2024 Cadde
Zeynep Sönmez WTA'da ana tabloya yükseldi
Zeynep Sönmez WTA'da ana tabloya yükseldi Milli raket, WTA'de ana tabloya yükselen ikinci Türk kadın sporcu oldu.
24.01.2024 Tenis
DEM Parti’de Başak Demirtaş sürprizi
DEM Parti’de Başak Demirtaş sürprizi DEM Parti 31 Mart adaylarını belirleme sürecinde, güçlü olduğu doğu illerinde yaptığı halk oylamalarını bu hafta tamamlamaya hazırlanırken, batıda da aday havuzunu genişletiyor.
23.01.2024 Gündem
İYİ Parti'den CHP'nin miting çağrısına yanıt geldi
İYİ Parti'den CHP'nin miting çağrısına yanıt geldi İYİ Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in miting çağrısıyla ilgili konuştu.
8.01.2024 Gündem
Masterchef All Star finalistleri belli oldu! Geceye talihsizlik damga vurdu
Masterchef All Star finalistleri belli oldu! Geceye talihsizlik damga vurdu Masterchef All Star şampiyonu belli oluyor. Yarı final heyecanının yaşadığı Masterchef'te şefler büyük bir şok yaşadı. Finale bir adım kala bir yarışmacı yaşadığı talihsizlik sonucu Masterchef All Star'ı üçüncü olarak tamamladı. İşte Masterchef All Star'da yarı finalde yaşananlar...
7.01.2024 Cadde
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Masterchef finaline adını yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarıştı. Son ceketin de sahibi belli oldu.
30.12.2023 Cadde
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışı! Düello sonunda iki yarışmacının takımı değişti
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışı! Düello sonunda iki yarışmacının takımı değişti Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği gecede, kaptanlar düello da yaptı. Düello sonunda kazanan kaptan, kendi takımından bir kişiyi rakip takımdaki yarışmacı ile değiştirdi.
5.12.2023 Cadde
Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! 'Sos' eledi
Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! 'Sos' eledi Masterchef All Star'da artık finale adım adım gidiliyor. Son 12'nin belli olduğu Masterchef All Star'da bir kişi daha hayallerine veda etti. Yaptığı hata nedeniyle Masterchef'e veda eden isim şoke etti.
20.11.2023 Cadde
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Genel Başkanlık seçiminin ilk turunun ardından ortaya çıkan görüntüler siyasetin gündemine damga vurmuştu. CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'den tartışmalarla ilgili ilk açıklama geldi.
7.11.2023 Gündem
‘Çekilme kararına’ ekibi karşı çıkmış
‘Çekilme kararına’ ekibi karşı çıkmış Kurultayda genel başkanlık yarışını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Genel Merkez’deki odasını topladığı ve kendisinden ‘helallik’ istemeye gelenlerle görüştüğü öğrenildi.
7.11.2023 Gündem
Kurultayda Kılıçdaroğlu'nun etrafını sardılar: İzin vermiyorum, çekilemezsin
Kurultayda Kılıçdaroğlu'nun etrafını sardılar: İzin vermiyorum, çekilemezsin CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk tur oylama sonrası adaylıktan çekileceği iddia edilmiş, ancak daha sonra Kılıçdaroğlu oy kullanmıştı. CHP kurultayına ilişkin çok konuşulacak bir görüntü ortaya çıktı.
6.11.2023 Haberler
Kurultayda Kılıçdaroğlu'nun etrafını sardılar: İzin vermiyorum, çekilemezsin
Kurultayda Kılıçdaroğlu'nun etrafını sardılar: İzin vermiyorum, çekilemezsin CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk tur oylama sonrası adaylıktan çekileceği iddia edilmiş, ancak daha sonra Kılıçdaroğlu oy kullanmıştı. CHP kurultayına ilişkin çok konuşulacak bir görüntü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
Salondan ayrıldı tweet’le kutladı
Salondan ayrıldı tweet’le kutladı Kılıçdaroğlu ikinci turda oyunu kullandıktan sonra sonucu beklemeden kurultay salonundan ayrıldı.
6.11.2023 Gündem
Eski CHP'li Sevigen'den kurultay ve Özgür Özel yorumu: Bunun galibi Ekrem İmamoğlu'dur
Eski CHP'li Sevigen'den kurultay ve Özgür Özel yorumu: Bunun galibi Ekrem İmamoğlu'dur 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'in kurultay zaferini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun mağlubiyetini CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
5.11.2023 Haberler
Mehmet Sevigen'den kurultay ve Özgür Özel yorumu: Bunun galibi Ekrem İmamoğlu'dur
Mehmet Sevigen'den kurultay ve Özgür Özel yorumu: Bunun galibi Ekrem İmamoğlu'dur 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'in kurultay zaferini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun mağlubiyetini CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
5.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlk Tur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.