İlkin Tüfekçi

İlkin Tüfekçi

Son dakika İlkin Tüfekçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İlkin Tüfekçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İlkin Tüfekçi haber sayfamızda...

İlkin Tüfekçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74 ilkin tüfekçi haberi bulunmuştur.
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
İlkin Tüfekçi'den imalı Çağatay Ulusoy cevabı!
İlkin Tüfekçi'den imalı Çağatay Ulusoy cevabı! Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy'un adı son günlerde adı kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'la anılıyor. Yakışıklı oyuncu, çok konuşulan bu iddialara açıklık getirirken; Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen bir diğer ünlü isim İlkin Tüfekçi'den açıklama geldi.
30.04.2023 Cadde
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.04.2023 Cadde
Posteri açık artırmada
Posteri açık artırmada İlyas Tüfekçi de depremzedelere destek oldu.
12.02.2023 Gündem
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi!
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! Yaklaşık altı yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakarak, ayrıldıklarının sinyalini vermişti. Ardından, Ulusoy'un bir mekanda meslektaşı İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, Tüfekçi'nin yaptığı bir paylaşım aşk iddialarını güçlendirdi.
21.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kız çocuklarına destek Priyanka Chopra, Vogue’a kapak oldu...
21.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yorumları kapattı Adı bir süredir Çağatay Ulusoy ile anılan İlkin Tüfekçi, paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti...
18.01.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı Yaklaşık beş yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ilişkisinin sona erdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dargın bir barışık olan ikilinin ayrılması hayranlarını üzerken, Ulusoy'un geçtiğimiz gece Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu öne sürüldü.
13.01.2023 Cadde
'Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor!
'Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, başrollerinde 'Asya' karakteriyle İlayda Alişan ve 'Tolga' karakteriyle Burak Yörük’ün yer aldığı ‘Seversin’, 26 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Asya "Konuştuk biz bunları seninle ama her şeyi yok saydın. Bizi yok saydın" diyerek Tolga'yı terk eder. Hakan'ın (Atakan Yılmaz) "Kız ne yaptıysa seni düşündüğü için yaptı, bunu çok iyi biliyorsun" sözleri de Tolga'yı sakinleştirmeye yetmez.
26.09.2022 Cadde
'Seversin' yeni gününde izleyicisiyle buluşuyor
'Seversin' yeni gününde izleyicisiyle buluşuyor Kanal D’nin; yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, beğeniyle takip edilen dizisi 'Seversin', pazartesi günleri yeni bölümleriyle yeni gününde seyircisiyle buluşuyor.
15.09.2022 Cadde
SEVERSİN OYUNCULARI (RESİMLİ) karakterler ve isimleri: Seversin dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
SEVERSİN OYUNCULARI (RESİMLİ) karakterler ve isimleri: Seversin dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Seversin dizisi, her hafta seyirciye sunuluyor. Dizinin başrollerinde ise İlayda Alişan ve Burak Yörük yer alıyor. Dizide Asya ile Tolga'nın öyküsü anlatılıyor. Seversin dizisi, oyuncu kadrosu ve konusu seyircinin gündeminde. Peki, Seversin dizisi hangi kanalda?
14.09.2022 Cadde
Alaçatı’ya yerleşiyor
Alaçatı’ya yerleşiyor İlkin Tüfekçi, önceki akşam Alaçatı’daydı.
2.08.2022 Cadde
'Seversin'in eğlenceli setinden renkli kareler
'Seversin'in eğlenceli setinden renkli kareler Kanal D’nin; yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin', her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlenceli hikayesiyle izleyicinin beğenisini kazanan dizinin çekimleri renkli anlara sahne oluyor.
19.07.2022 Cadde
'Seversin' setinde eğlenceli anlar
'Seversin' setinde eğlenceli anlar Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin' dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlenceli hikayesi ile her hafta ilgiyle takip edilen dizide, Tolga ve Asya'nın aşkı boyut değiştiriyor ve ikili nişanlanıyor.
5.07.2022 Cadde
Seversin'de Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde!
Seversin'de Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. 29 Haziran akşamı 5'inci bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan diziye; Asya ve Tolga'nın sevgililik oyunu damga vuracak.
23.06.2022 Magazin
Seversin'de Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde!
Seversin'de Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. 29 Haziran akşamı 5'inci bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan diziye; Asya ve Tolga'nın sevgililik oyunu damga vuracak.
23.06.2022 Cadde
'Tolga' yavaş yavaş 'Asya’ya ısınmaya başlıyor!
'Tolga' yavaş yavaş 'Asya’ya ısınmaya başlıyor! Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin' dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile Kanal D'de ekranlara geliyor.
15.06.2022 Televizyon
'Tolga' yavaş yavaş 'Asya’ya ısınmaya başlıyor!
'Tolga' yavaş yavaş 'Asya’ya ısınmaya başlıyor! Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin' dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile Kanal D'de ekranlara geliyor.
15.06.2022 Cadde
'Seversin'in çekimlerinden renkli kareler
'Seversin'in çekimlerinden renkli kareler Kanal D'nin yeni dizisi 'Seversin'in kamera arkasından objektife yansıyan fotoğraflar dikkat çekti. Seversin yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de...
13.06.2022 Cadde
'Seversin' ekran başarısını dijitalde de sürdürüyor
'Seversin' ekran başarısını dijitalde de sürdürüyor Kanal D’nin; yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Seversin', başarısını katlayarak yükseltmeye devam ediyor.
10.06.2022 Cadde
'Seversin' ikinci bölümü ile ekrana geldi
'Seversin' ikinci bölümü ile ekrana geldi Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin', yeni bölümü ile ekrana geldi. İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizi, 2’nci bölümüyle de izleyicinin beğenisini kazandı.
9.06.2022 Cadde
Deren Talu, 'Seversin'e konuk oluyor
Deren Talu, 'Seversin'e konuk oluyor Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin', yeni bölümü ile 8 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geliyor.
6.06.2022 Cadde
'Seversin' ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı
'Seversin' ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı Kanal D’nin; yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin', 1 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi.
2.06.2022 Cadde
'Seversin' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri
'Seversin' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri Kanal D’nin, başrolünü İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı ‘Seversin’ dizisi, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Sürpriz bir şekilde karşılaşarak, dönüşü olmayan bir yola giren Asya ve oyuncu Tolga Tuna’nın hikayesinin ele alındığı dizinin karakterleri de bir hayli merak uyandırıyor.
30.05.2022 Cadde
Seversin 1. Bölüm 3. Fragmanı
Seversin 1. Bölüm 3. Fragmanı Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, başrollerini İlayda Alişan ile Burak Yörük'ün paylaştığı 'Seversin' yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Asya ve Tolga Tuna'nın hikayesini anlatılacağı dizi için geri sayım başladı.
29.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İlkin Tüfekçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.