Kübra Boyraz'ın botoksunu yapan kişi ilkokul mezunu çıktı
Kübra Boyraz'ın botoksunu yapan kişi ilkokul mezunu çıktı Güzellik merkezinde botoks yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Kübra Boyraz’a cerrahi operasyonu uygulayan Erdal D.’nin ilkokul mezunu olduğu ve hiçbir tıbbi eğitimi olmadığı ortaya çıktı. Öte yandan bir son dakika haberine göre, Kübra Boyraz'a botoks sonrası ölüm iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 1 kişi tutuklandı.
28.09.2020 Gündem
İlkokul mezunu sahte dişçi suçüstü yakalandı
İlkokul mezunu sahte dişçi suçüstü yakalandı Adana'da, ilkokul mezunu sahte dişçi Osman Nuri B. (45) hasta kılığında muayeneye gelen polisler tarafından suçüstü yakalandı.
1.11.2019 Gündem
İlkokul mezunu yarışmacı 125 bin kazandı
İlkokul mezunu yarışmacı 125 bin kazandı ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasında üniversite mezunlarına taş çıkartan ilkokul mezunu Cemal Bey, 125 bin TL kazandı. ATV ekranlarında yayınlanan Selçuk Yöntem’in sunuculuğunu yaptığı ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ adlı yarışmaya ilkokul mezunu Cemal Güngör damga vurmaya devam etti. Yarıda kalan ilk bölümde 60 bin TL’lik soruya doğru cevap veren yarışmacı 125 bin TL’lik soruda kalmıştı. Büyük bir cesaret örneği gösteren ilkokul mezunu Cemal Güngör bu soruya da doğru cevap verdi. 250 bin TL’lik soruyu da gören yarışmacı daha fazla riske girmeyerek 125 TL’lik para ödülünü alarak yarışmadan çekildi.
11.09.2019 Televizyon
Üniversitelilere taş çıkarttı! 125 bin lira...
Üniversitelilere taş çıkarttı! 125 bin lira... Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan, ilkokul mezunu olan ve ayakkabıcılık yapan Kemal Bey başarısıyla üniversite mezunlarına taş çıkarttı.
11.09.2019 Televizyon
İlkokul mezunu "hacker" ve arkadaşları tutuklandı
İlkokul mezunu "hacker" ve arkadaşları tutuklandı İnternet aracılığıyla İzmir’de bir iş adamının banka hesabındaki 2 bin 600 YTL’yi arkadaşının banka hesabına aktardığı iddiasıyla yakalanan kişi ve 4 arkadaşı tutuklandı
22.09.2008 Gündem