İmamali Rahman

İmamali Rahman

Son dakika İmamali Rahman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İmamali Rahman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İmamali Rahman haber sayfamızda...

İmamali Rahman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 imamali rahman haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Batı’ya sert tepki: Gazze’de katliamı uzaktan izliyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Batı’ya sert tepki: Gazze’de katliamı uzaktan izliyorlar Sürekli insan hak ve hürriyetlerinden, demokrasiden bahseden Batılı ülkelerin İsrail’in katliamlarını uzaktan seyrettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bırakın İsrail’i eleştirmeyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içerisindeler” dedi.
10.11.2023 Gündem
Batı, Orta Asya’yı henüz yeni keşfetti!
Batı, Orta Asya’yı henüz yeni keşfetti! ABD Başkanı Joe Biden’ın ardından Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ve Şansölye Scholz, 5 Orta Asya ülkesinin liderleriyle bir araya geldi. Berlin’deki görüşmede özellikle enerji konusu gündemin birinci maddesi oldu.
1.10.2023 Dünya
Çin-Orta Asya Zirvesi başlıyor
Çin-Orta Asya Zirvesi başlıyor Çin ile Orta Asya ülkeleri Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan ve Türkmenistan arasında işbirliği mekanizması oluşturulması öngörülen zirve Çin’de başlıyor.
18.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajlarına teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajlarına teşekkür Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle birçok ülkeden liderler Türkiye'ye taziye mesajları gönderdi. Aralarında Rusya, Azerbaycan, Hollanda, İspanya, Ukrayna, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, KKTC, Yunanistan, Pakistan, Tacikistan, Gürcistan, Macaristan, Filistin, Gine Bissau, Belarus, Libya ve Ürdün'ün bulunduğu pek çok ülkenin devlet ve hükümet başkanı, Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdi.
15.10.2022 Siyaset
Putin: 'Asya ülkeleri, dünya ekonomisinin büyümesinde kilit rol oynuyor'
Putin: 'Asya ülkeleri, dünya ekonomisinin büyümesinde kilit rol oynuyor' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazakistan'da düzenlenen Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı'nda yaptığı konuşmada, "Asya ülkeleri, dünya ekonomisinin büyümesinde kilit rol oynuyor" dedi.
13.10.2022 Dünya
Putin'den flaş çıkış: Önlemler almamız gerekiyor
Putin'den flaş çıkış: Önlemler almamız gerekiyor  Bağımsız Devletler Topluluğu'nun (BDT) gayri resmi liderler zirvesinde konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Bölgemizdeki sorunların çözümüne dair önlemler almamız gerekiyor" dedi.
7.10.2022 Dünya
Liderleri zirvede askerler çatışmada!
Liderleri zirvede askerler çatışmada! Kırgızistan ve Tacikistan liderleri Şanghay İş Birliği Örgütü zirvesinde bir araya gelirken, askeri birlikleri sınırda çatıştı. 27 kişi hayatını kaybetti, en az 143 yaralı var.
18.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi’nde konuştu: Türkiye, dünyanın en cömert ülkesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi’nde konuştu: Türkiye, dünyanın en cömert ülkesi Özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi’nde konuşan Erdoğan, “Gayrisafi milli gelirimizin yaklaşık yüzde 1’ini insani yardımlara ayırarak dünyanın en cömert ülkesi unvanını taşımanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
17.09.2022 Siyaset
Kırgızistan ve Tacikistan'dan ateşkes kararı
Kırgızistan ve Tacikistan'dan ateşkes kararı Kırgızistan ve Tacikistan Ulusal Güvenlik Devlet Komiteleri arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucu sınırdaki çatışmalarda ateşkes kararı alındı.
16.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Semerkant'ta! Zirveye damga vuran fotoğraf
Cumhurbaşkanı Erdoğan Semerkant'ta! Zirveye damga vuran fotoğraf Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant'ta temaslarını sürdürüyor. Erdoğan`ın, liderlerle sohbet ettiği anlara ilişkin fotoğraf gündeme damga vurdu.
16.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler 'Ebedi Şehir Kompleksi’ni gezdi! Özbekistan'da dikkat çeken kareler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler 'Ebedi Şehir Kompleksi’ni gezdi! Özbekistan'da dikkat çeken kareler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Özbekistan’da Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyaret etti. Erdoğan daha sonra Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.
16.09.2022 Siyaset
Putin’den savaş sonrası ilk yurtdışı ziyaret
Putin’den savaş sonrası ilk yurtdışı ziyaret Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşının ardından ilk yurtdışı ziyaretini Tacikistan ve Türkmenistan’a gerçekleştirecek.
27.06.2022 Dünya
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Peş peşe görüşmeler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Peş peşe görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram diplomasisi 3. günde de devam etti. Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ve Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
5.05.2022 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram diplomasisi sürüyor! Peş peşe görüşmeler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram diplomasisi sürüyor! Peş peşe görüşmeler Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülke liderleriyle telefon görüşmelerine Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de devam ediyor. Erdoğan Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Tacikistan liderleri ile görüştü.
3.05.2022 Siyaset
Bağımsız Devletler Topluluğu liderleri koronavirüs gündemiyle toplandı
Bağımsız Devletler Topluluğu liderleri koronavirüs gündemiyle toplandı Bağımsız Devletler Topluluğu liderleri “Covid-19” salgınıyla mücadele için Rusya'nın St. Petersburg’da bir araya geldi. Toplantıda bir araya gelen liderler korona virüs salgını ile mücadele konusunda görüş alışverişinde bulundu
28.12.2021 Haberler
Bağımsız Devletler Topluluğu liderleri koronavirüs gündemiyle toplandı
Bağımsız Devletler Topluluğu liderleri koronavirüs gündemiyle toplandı Bağımsız Devletler Topluluğu liderleri “Covid-19” salgınıyla mücadele için Rusya'nın St. Petersburg’da bir araya geldi. Toplantıda bir araya gelen liderler korona virüs salgını ile mücadele konusunda görüş alışverişinde bulundu
28.12.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve faiz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve faiz açıklaması Türkmenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili "İstenmeyen durumların oluşmasını engellemek için elimizdeki araçları kullanırız. Kimsenin mağdur olmasına müsaade etmeyiz." dedi. Yeni ekonomi modelini ortak canlı yayınlarla anlatacağını söyleyen Erdoğan, "Ben hiçbir zaman faizin yükseltilmesini savunmadım, savunmuyorum ve savunmayacağım. Farklı düşünenler de çıksa Tayyip Erdoğan aynı noktadadır. Asla bu konudan taviz vermem." ifadelerini kullandı. Stokçulukla ilgili talimat verdiğini aktaran Erdoğan, "Üretimi engelleyen ahlaksızlar var, edepsizler var. İlgili Bakanlıklarımızla bütün bunların üzerine gitme kararlılığımız var." şeklinde konuştu.
29.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ve Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ve Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Türkmenistan’daki resmi ziyaretine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ile görüştü. Erdoğan daha sonra Pakistan Cumhurbaşkanı Dr. Arif Alvi ile de görüştü.
28.11.2021 Siyaset
Son dakika: Putin karantinaya girdi!
Son dakika: Putin karantinaya girdi! Son dakika haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yakın çevresinde tespit edilen koronavirüs vakaları nedeniyle karantinaya girdi.
14.09.2021 Dünya
‘Sessizce gittiler’
‘Sessizce gittiler’ ABD’nin haber dahi vermeden Bagram üssünü terk etmesi Afgan askerinin tepkisini çekti. 5000 Taliban üyesinin yer aldığı bir hapishanenin de bulunduğu Bagram’ın Taliban’ın hedefinde olduğu ifade ediliyor.
7.07.2021 Dünya
Son dakika... ABD ile Afganistan görüşmeleri! Bakan Akar'dan flaş açıklama
Son dakika... ABD ile Afganistan görüşmeleri! Bakan Akar'dan flaş açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan'daki havalimanı ile ilgili, "Temaslar sürecek. Görüşmelerden çıkacak sonucu Cumhurbaşkanımızın başkanlığında ele alacağız, onayını müteakip planımızı gerçekleştireceğiz." dedi.
2.07.2021 Siyaset
Bakan Akar, Tacikistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Bakan Akar, Tacikistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ile görüştü.
1.07.2021 Siyaset
Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü törenlerle kutlandı
Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü törenlerle kutlandı Rusya'da, Sovyetler Birliği'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'nı mağlup etmesinin 76. yıl dönümü törenlerle kutlandı.
9.05.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Tacikistan Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
Bakan Çavuşoğlu, Tacikistan Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi Resmi temaslar kapsamında Tacikistan’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ile görüştü.
29.03.2021 Siyaset
Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar: 'Birçok proje hayata geçiyor ve geçecek'
Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar: 'Birçok proje hayata geçiyor ve geçecek' Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Tacik mevkidaşı Muhriddin'le ortak basın toplantısında konuştu. Bakan Çavuşoğlu, "Birçok proje hayata geçiyor, geçecek ve Türkiye özellikle Tacikistan'ın da bu projelerde yer almasını güçlü bir şekilde destekliyor" dedi.
29.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İmamali Rahman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.