İmkon

İmkon

Son dakika İMKON haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İMKON gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İMKON haber sayfamızda...

İmkon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69 imkon haberi bulunmuştur.
Bakan Bolat, İMKON Genel Başkanı Tellioğlu ile bir araya geldi
Bakan Bolat, İMKON Genel Başkanı Tellioğlu ile bir araya geldi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
15.01.2024 Ekonomi
Hedef İstanbul’da acil kodlu 600 bin konutun 5 yılda dönüşümü: Maliyet 1.5 trilyon TL malzeme sıkıntısı yok
Hedef İstanbul’da acil kodlu 600 bin konutun 5 yılda dönüşümü: Maliyet 1.5 trilyon TL malzeme sıkıntısı yok İstanbul’da acil yeniden yapımı gereken 600 bin konut için hedeflenen dönüşüm süresi 5 yıl. Şu anda dönüşüm kamu eliyle yürütülürken, vatandaşa da destekler var. Özel sektör ise, yeniden sürece dahil olmak için talepler iletiyor. Maliyetin 1.5 trilyon lirayı aşması beklenirken inşaat malzemesi üretiminde bir sıkıntı öngörülmüyor...
13.01.2024 Ekonomi
Malatya’da aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak usta bulunamıyor
Malatya’da aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak usta bulunamıyor Kahramanmaraş merkezli depremler büyük bir yıkım yaşan Malatya’da, kentin yeniden inşası için çalışmalar hızla sürerken, firmalar aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulmakta güçlük çekiyor.
14.12.2023 Haberler
Usta maaşları yükseliyor! Aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak eleman bulunamıyor
Usta maaşları yükseliyor! Aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak eleman bulunamıyor Kahramanmaraş merkezli depremler büyük bir yıkım yaşan Malatya’da, kentin yeniden inşası için çalışmalar hızla sürerken, firmalar aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulmakta güçlük çekiyor.
13.12.2023 Ekonomi
Yeni Evim için hareket başladı
Yeni Evim için hareket başladı Orta gelirli aileleri ev sahibi yapacak Yeni Evim konut finansmanına başvurular dün başladı. Proje ofislerinde hareket dikkat çekerken, bankalar üzerinden de bilgi almak isteyenlerin yoğunluğu vardı.
17.01.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor: İşte örnek ödeme planı!
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor: İşte örnek ödeme planı! Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasında başvurular bugün başlıyor. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor.
16.01.2023 Haberler
Orta gelirliye konut kampanyası başladı: İşte örnek ödeme planı!
Orta gelirliye konut kampanyası başladı: İşte örnek ödeme planı! Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasında başvurular başladı. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor.
16.01.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası için kritik gün! Orta gelirliler heyecanla bekliyor, işte şartları
Yeni konut kampanyası için kritik gün! Orta gelirliler heyecanla bekliyor, işte şartları Dar gelirliye konut kampanyasının ardından orta gelirlinin de uygun koşullarda konuta erişimi sağlanacak. Detaylar geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Orta gelirlilerin heyecanla beklediği kampanyada başvurular için kritik gün yarın. Peki koşullar neler? İşte detaylar...
15.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili de çalışma yapacağız
Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili de çalışma yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ikinci el konutlarla ilgili çalışma yapılacağını duyurdu.
6.01.2023 Haberler
Gelir azsa konutta destek çoğalacak
Gelir azsa konutta destek çoğalacak ‘Yeni Evim’ programıyla ilk evini alacak orta gelirli ailelere imkan sunuldu. İlk 3 yıl konut kredisi taksitlerine destek olacak Hazine, daha düşük hane geliri olana daha çok katkı verecek.
6.01.2023 Ekonomi
15 soru 15 cevap! Orta gelirliye konut kampanyasının detayları netleşti
15 soru 15 cevap! Orta gelirliye konut kampanyasının detayları netleşti Orta gelirlilere yönelik "Yeni Evim Kampanyası"nın detayları açıklandı. Peki projede yaş sınırı olacak mı? İşte vatandaşın en çok merak ettiği 15 soru, 15 cevap!
5.01.2023 Ekonomi
Üretime 25 milyar liralık kredi sağlanacak
Üretime 25 milyar liralık kredi sağlanacak Konut finansman programı kapsamında ‘inşaat destek paketi’ de duyuruldu. Üreticilerin finansman ihtiyacına yönelik program ile 25 milyar liralık kredi hacmi oluşturuldu.
5.01.2023 Ekonomi
Son dakika: Orta gelirliye konut müjdesi! Başvuru süreci nasıl olacak? İşte cevabı...
Son dakika: Orta gelirliye konut müjdesi! Başvuru süreci nasıl olacak? İşte cevabı... Orta gelirliye yeni konut paketinin detayları belli oldu. Peki bu projeye başvurmak isteyenler için nasıl bir başvuru süreci işleyecek? İşte cevabı...
4.01.2023 Ekonomi
Son dakika: Orta gelirliye konut kampanyası! Faiz oranı ve şartlar belli oldu
Son dakika: Orta gelirliye konut kampanyası! Faiz oranı ve şartlar belli oldu Bir süredir üzerinde çalışılan yeni konut kampanyasında sona gelindi. Bakan Kurum ve Bakan Nebati konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum'dan yeni konut müjdesi!
Bakan Kurum'dan yeni konut müjdesi! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Orta gelir grubuna yönelik, Hazine ve Maliye Bakanlığımızla yürüttüğümüz yeni konut hamlemizde son aşamaya geldik. Projemizin detaylarını yakında paylaşacağız" dedi.
22.12.2022 Ekonomi
Son dakika: Çimento sektörüne fiyat incelemesi!
Son dakika: Çimento sektörüne fiyat incelemesi! Gelen son dakika haberine göre, Ticaret Bakanlığı çimento sektörüne yönelik inceleme başlattı. Haksız veya fahiş fiyat artışı olup olmadığına bakılacak.
16.03.2022 Ekonomi
Müteahhitler çözüm bekliyor
Müteahhitler çözüm bekliyor Torbalılı müteahhitler, demir, çimento ve beton fiyatlarına yapılan fahiş zamlar karşısında yapıları durdurma kararı aldı. MÜFED Başkanı Kahraman da, 15 günlük eylemin sona erdiğini açıkladı
27.09.2021 Ege
Müteahhitler çimento fiyatlarını boykot etti
Müteahhitler çimento fiyatlarını boykot etti İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), çimento sektöründeki fiyat artışlarına tepki olarak 24 Eylül’e kadar inşaatlarını durdurduklarını açıkladı.
10.09.2021 Ekonomi
Müteahhitler çimento fiyatlarına tepki için 15 gün iş bıraktı
Müteahhitler çimento fiyatlarına tepki için 15 gün iş bıraktı İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), çimento sektöründeki fiyat artışlarına tepki olarak 24 Eylül'e kadar inşaatlarını durdurduklarını açıkladı.
9.09.2021 Ekonomi
İnşaat sektörüne güçbirliği çağrısı
İnşaat sektörüne güçbirliği çağrısı İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu’nun (İMKON) 4. Genel Kurulu Ankara’daki genel merkezde gerçekleştirildi. Seçim sonunda Başkanlığa Tahir Tellioğlu yeniden seçilirken, Müteahhitler Federasyonu’nu temsilen İMKON Kurucu Üyesi ve Başkan İsmail Kahraman, başkan yardımcıları Ayhan Sulak ve Barış Öncü de Yönetim Kurulu’na girdi.
29.06.2021 Ege
Demir fiyatı 1 haftada  800 TL arttı
Demir fiyatı 1 haftada 800 TL arttı Demir fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesi, sanayicileri ve inşaatçıları endişelendiriyor. Hammadde ihtiyacının temini ve iç piyasada bir kontrol mekanizmasının oluşturulmasına yönelik talepler var
22.12.2020 Ekonomi
İMKON'dan İzmir depremi sonrası kentsel dönüşüm uyarısı
İMKON'dan İzmir depremi sonrası kentsel dönüşüm uyarısı İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, afet riski kapsamındaki riskli yapı stokunun dönüştürülmesi için bazı yasal ve yapısal sorunların giderilmesi gerektiğini belirterek, "Deprem gerçeğine karşı, kentsel dönüşümü can ve mal kaybının çaresi olarak görüyorsak, bu çareyi ortaya koymakta hiçbir gecikme, mazeret ve tereddüt olmamalıdır." ifadelerini kullandı.
16.11.2020 Ekonomi
Düşük faizli konut kredisi "fırsatçılığa" dönüştürülmesin talebi
Düşük faizli konut kredisi "fırsatçılığa" dönüştürülmesin talebi İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, düşük faizli konut kredisinin Türkiye ekonomisine nefes aldırdığını belirterek, "Düşük faizli konut kredileri asla 'fırsatçılığa' dönüştürülmemeli, haksız, aşırı fiyat artışı ile suistimal edilmemeli. Etmek isteyenlere de asla fırsat verilmemeli." dedi.
22.06.2020 Ekonomi
Faiz indirimi ve kampanyalar ekonomiyi canlandırdı
Faiz indirimi ve kampanyalar ekonomiyi canlandırdı Türkiye'de son dönemde ekonomik verilerde kaydedilen iyileşme, faizlerdeki düşüş ve yıl sonu kampanyaları, inşaat, otomobil ve mobilya başta olmak üzere pek çok sektörü hareketlendirdi.
19.12.2019 Ekonomi
‘Eylem Planı’ 100 bin kişiye istihdam sağlar
‘Eylem Planı’ 100 bin kişiye istihdam sağlar İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nın hayata geçmesinin istihdama da olumlu etki edeceğini belirterek, “Plana göre, 1.5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek, bu da her yıl 300 bin konut yapar. 300 bin konut yapımı da yaklaşık 100 bin kişinin istihdam kadrosuna katılması demek” dedi.
15.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İmkon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.