Soğuk algınlığı ve Kovid ayrımında PCR testi şart
Soğuk algınlığı ve Kovid ayrımında PCR testi şart Mevsimsel değişiklik ile soğuk algınlığı, sinüzit, alerjik rinit gibi hastalıklarda doğal olarak bir artış yaşanıyor. Soğuk algınlığı ile Kovid-19un ayrımı noktasında açıklamalarda bulunan Mikrobiyolog Dr. İpek Ada Alver, Mevsimsel soğuk algınlığı belirtileri yaşayan pek çok hasta, PCR testi yapılmasına gerek duyulmadan eve gönderiliyor ve bu şekilde hastalığı çevresine bulaştırıyor dedi. Alver, soğuk algınlığı ve Kovid enfeksiyonun ayrımı için PCR testinin şart olduğunu söyledi.
6.10.2021 Gündem
İmmün yetmezliği nedir? İmmün belirtileri nelerdir?
İmmün yetmezliği nedir? İmmün belirtileri nelerdir? Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yaşamını yitiren bir hastanın ardından açıklamalarda bulunarak hastanın immün yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti. Bu gelişme sonrası İmmün yetmezliği nedir? Belirtileri nelerdir? sorusu sorulmaya başlandı.
27.03.2020 Gündem
'Soğuk sıkım' yağlarla tatilde şifa!
'Soğuk sıkım' yağlarla tatilde şifa! Kendilerini önümüzdeki günlerde beton ormanlardan denizlerin kıyılarına atmaya hazırlananlara aradıkları ‘şifa’, soğuk sıkım yağlardan geliyor!
22.06.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri