İmza Kampanyası

İmza Kampanyası

Son dakika imza kampanyası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan imza kampanyası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan imza kampanyası haber sayfamızda...

İmza Kampanyası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.663 imza kampanyası haberi bulunmuştur.
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi?
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi? İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
8.04.2024 İstanbulspor
Azasının lakabı, bin 570 oy alan adayı muhtarlıktan etti!
Azasının lakabı, bin 570 oy alan adayı muhtarlıktan etti! Bursa'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in (69) muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü.
7.04.2024 Gündem
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı Şırnak Valiliği, bugün geçerli olmak üzere kent genelinde açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan gece yarısı telefonu! 'Böyle bir şey nasıl olur?'
Erdoğan'dan gece yarısı telefonu! 'Böyle bir şey nasıl olur?' İstanbul'da Eros isimli kedi dakikalarca dövülerek öldürülmüştü. Olayla ilgili Adalet Bakanı Tunç'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.
25.02.2024 Gündem
Kadının adı yine yok!
Kadının adı yine yok! 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak isimler dün YSK’ya teslim edildi. Siyasi partilerin henüz kesinleşmeyen listelerinde erkek adaylar açık ara çoğunluğu oluşturuyor.
21.02.2024 Gündem
'Eros'un katilinin tutuklanması için 250 bin imza
'Eros'un katilinin tutuklanması için 250 bin imza Başakşehir'de asansör içerisinde 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'ın tutuklanması için başlatılan kampanyada, 250 bine yakın imza toplandı.
19.02.2024 Gündem
Batman Valiliği duyurdu! Eylem ve etkinlikler yasaklandı
Batman Valiliği duyurdu! Eylem ve etkinlikler yasaklandı Batman Valiliği, 9-16 Şubat tarihleri arasında kentte yapılması planlanan toplantı ve gösteri yürüyüşleri, miting, çadır kurma, stant açma, afiş ve pankart asma gibi eylem ve etkinliklerin yasaklandığını açıkladı.
8.02.2024 Gündem
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak Ağrı Valiliği, ülke ve dünya gündemindeki olaylar ve gelişmeler nedeniyle ilde 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasağının uygulanacağını duyurdu.
1.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu yeni projeleri açıkladı! 'İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek'
Bakan Uraloğlu yeni projeleri açıkladı! 'İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2024 Yılı bütçesi ile ilgili konuştu. Uraloğlu, süper hızlı trenle Ankara- İstanbul arasındaki seyahatin 80 dakikada gerçekleştirilebileceğini söyledi.
18.12.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
18.12.2023 Gündem
Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı
Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Haberler
Okulda skandal görüntü! Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı
Okulda skandal görüntü! Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
İtalya, laboratuvarda et üretimini yasakladı
İtalya, laboratuvarda et üretimini yasakladı İtalya Parlamentosu, laboratuvar ortamında et üretimini ve bu ürünlerin satışını yasaklayan yasa tasarısını kabul etti.
18.11.2023 Ekonomi
'Şahsi Meselemiz' filmine tepki yağdı!
'Şahsi Meselemiz' filmine tepki yağdı! Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde en ağır hasar alan Hatay’daki acıları anlatan ‘Şahsi Meselemiz’ filmi sosyal medyada tepki çekti.
6.11.2023 Cadde
Çanakkale’de boz ayı görüntülendi
Çanakkale’de boz ayı görüntülendi Çanakkale’de 4 yıldır yaban hayatını izleyen Yaban hayatı fotoğrafçısı ve kuş gözlemcisi Cenk Polat, merkeze yakın ormanlık alanda kurduğu fotokapanla yetişkin bir boz ayı görüntüledi.
23.10.2023 Haberler
Hakkari Valiliği duyurdu! 7 gün yasak
Hakkari Valiliği duyurdu! 7 gün yasak Hakkari Valiliği, kentte gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, oturma eylemi gibi eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
18.09.2023 Gündem
Hayvanlar yine namlunun ucunda
Hayvanlar yine namlunun ucunda Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, av turizmini başlatan talimatı yayınladı.
13.09.2023 Gündem
1 milyar insan ölebilir
1 milyar insan ölebilir Küresel ısınma tüm dünyanın ortak sorunu. Karbon emisyonu ise bunu hızlandıran en büyük etken. Şu anki bin ton karbon emisyonu, gelecekte 1 insanın hayatını etkiliyor. Yüzyılın sonunda 1 milyar insan ölebilir.
8.09.2023 Gündem
Doğanay Güzelgün'ün ölümüne neden olan sürücü hala bulunamadı
Doğanay Güzelgün'ün ölümüne neden olan sürücü hala bulunamadı Kadıköy Bostancı'da bisikletli Doğanay Güzelgün'ün hayatını kaybettiği kaza ile ilgili, yeni bilgiler ortaya çıktı.
14.08.2023 Gündem
Gözler Danimarka'da! Yedi ayrı provokasyon
Gözler Danimarka'da! Yedi ayrı provokasyon Kopenhag yönetimi, komşusu İsveç'le birlikte Kur'an-ı Kerim yakılmasını yasaklamak için hukuki arayışlara girdi ancak bugün yerel medyada manşete taşınan bir haber yeni skandalları haber veriyor.
31.07.2023 Dünya
Danimarka'dan dikkat çeken Kur’an-ı Kerim adımı! Yasal yollar aranacak
Danimarka'dan dikkat çeken Kur’an-ı Kerim adımı! Yasal yollar aranacak Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, Danimarka hükümetinin Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları önlemek için yasal yollar arayacağını aktardı.
30.07.2023 Dünya
Kuran yakmaya karşı imza kampanyası
Kuran yakmaya karşı imza kampanyası Danimarka’da Türkiye Büyükelçiliği başta olmak üzere son zamanlarda bazı Müslüman ülke temsilciliklerinin önünde ve kamu alanlarında Kuran-ı Kerim yakılmasını engellemek amacıyla 4 Danimarka vatandaşı tarafından imza kampanyası başlatıldı.
30.07.2023 Dünya
‘Her şey kitap yakmayla başladı!’
‘Her şey kitap yakmayla başladı!’ İsveç ve Danimarka’da kutsal kitapların yakılmasına izin verilmesine ilişkin gerginlikler sürerken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan önemli açıklamalarda bulundu. Fidan, “Avrupa’da her şey kitap yakmayla başladı” dedi.
29.07.2023 Dünya
‘Molozlar bilirkişi gözetiminde taransın’
‘Molozlar bilirkişi gözetiminde taransın’ Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden bu yana 5 ay geçti. Deprem bölgesindeki kayıp yakınlarını arayan 100’e yakın aile, Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği (DEMAK) adı altında dernekleşmeye hazırlanıyor.
12.07.2023 Gündem
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca özel plajlarla karşılaşıyor. Bu plajlarda “harcama limiti” adı altında bir ücret isteniyor. Change.org sitesinde imza kampanyası başlatıldı. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini söylüyor.
9.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmza Kampanyası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.