Bu golün eşi benzeri yok, ama...
Bu golün eşi benzeri yok, ama... ABD'de liseler arasında oynanan bir maçta Columbine Lisesi forveti Dylan Prichett-Ettner inanılmaz bir gole imza attı. Ancak gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.
29.08.2016 Futbol
Zimbabve diyip geçmeyin! Şahane bir gol izleyin...
Zimbabve diyip geçmeyin! Şahane bir gol izleyin... Zimbabve'de Triangle FC forması giyen Nhamo Lameck Chiredzi karşısında kornerden gelişine yaptığı vuruşla muhteşem bir gole imza attı.
22.04.2014 Futbol
Böylesini daha önce görmediniz! Fantastik...
Böylesini daha önce görmediniz! Fantastik... Tayland'ta And Thong forması giyen Slovak golcü Viliam Macko attığı inanılmaz gol ile isminden söz ettirdi. Macko yaptığı rabona vuruşu ile topu kalecinin üstünden aşırtması sonrası futbol gündemine oturdu.
20.04.2014 Futbol
Yarışmayı durdurun... Yılın golü belli oldu!
Yarışmayı durdurun... Yılın golü belli oldu! Ürdün'de Al Wehday forması giyen Suriyeli oyuncu Motaz Salhani, Al Ramtha karşısında attığı inanılmaz gol ile tüm dünyayı şaşırttı. İzleyenlerin ağzını açık bırakan gol şimdiden yılın golünün en büyük adayı olarak yorumlanıyor.
17.03.2014 Futbol
Kaleci auta top ağlara... İnanılması güç bir gol
Kaleci auta top ağlara... İnanılması güç bir gol Meksika takımlarından Cruz Azul'un defans oyuncusu Rogelio Chavez, Queretaro karşısında inanılmaz bir gol kaydetti. Taç atışı sonrası önünde kalan topu orta sahadan kaleye gönderen Rogelio kaleci Edgar Hernandez'in hatası sonrası inanılması güç bir gole attı.
24.02.2014 Futbol
40 metreden inanılmaz gol!
40 metreden inanılmaz gol! Lübnanlı plaj futbolcusu 40 metreden Portekiz'i avladı.
18.03.2013 Diğer Sporlar