Son dakika! Kaptanı öldüren Engin Aktaş'ın cezası belli oldu! İngiliz kaptan, düşman askeri...
Son dakika! Kaptanı öldüren Engin Aktaş'ın cezası belli oldu! İngiliz kaptan, düşman askeri... Hint Okyanusu’nda seyreden 'İnce Karadeniz' isimli Türk gemisinin kaptanı Bora Ekşi’yi bıçaklayarak öldüren ve 8 çalışanı yaralayan geminin yağcısı Engin Aktaş ağırlaştırılmış müebbet ve 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık mahkemede yaptığı son savunmasında, “Gemi kaptanını bilerek isteyerek öldürmedim. Gemiyi savaş gemisi, kaptanı İngiliz kaptanı, diğer arkadaşlarımı da düşman askeri olarak gördüm. Beni öldürecek diye saldırdım” dedi.
2.06.2021 Gündem
Kendini askeri gemide sanmış! 'Beni niye engelledin herkesi öldürecektim'
Kendini askeri gemide sanmış! 'Beni niye engelledin herkesi öldürecektim' Hint Okyanusu'nda Türk bayraklı ‘İnce Karadeniz’ adlı yük gemisinin kaptanı Bora Ekşi 'yi kamarasında bıçaklayarak öldürüp gemi mürettebatını da yaralayan sanık Ergin Aktaş savunmasında, “Olay tarihinde de ilaç almıştım. Kendimi bir askeri gemide düşünerek kaptanın da yabancı bir kaptan olduğuna inanarak yemekhaneye gidip ekmek bıçağı aldım. Daha sonra kaptana bıçağı sapladım” dedi. Olay sırasında yaralanan geminin 3. Kaptanı ise verdiği ifadede, sanığın kendisine ‘beni niye engelledin herkesi öldürecektim’ dediğini söyledi.
9.10.2020 Gündem
Son dakika! Türk gemisindeki dehşetle ilgili yeni açıklama...
Son dakika! Türk gemisindeki dehşetle ilgili yeni açıklama... Hint Okyanusu'nda Türk bayraklı İnce Karadeniz adlı yük gemisinde makine yağcısı Ergin A.'nın bıçaklı saldırısı sonucu kaptan Bora Ekşi (42) hayatını kaybettiği olayla ilgili geminin sahibi denizcilik şirketinden yeni açıklama yapıldı.
21.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri