İncelme

İncelme

Son dakika incelme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan incelme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan incelme haber sayfamızda...

İncelme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 508 incelme haberi bulunmuştur.
Kişide kalıcı görme kaybına yol açıyor! Kardeşlerde risk 4 kat artıyor
Kişide kalıcı görme kaybına yol açıyor! Kardeşlerde risk 4 kat artıyor Göz sinirinde incelme ve kalıcı görme alanı kaybıyla karakterize bir göz hastalığı olan glokom dünyada 70 milyon kişiyi etkiliyor. Ülkemizde 550 bin kişide glokom tespit edilmiş olsa da hasta sayısının bu rakamın 4 katı olduğu düşünülüyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Coşar, erken tanı konulduğunda ise glokomun kontrol altına alınabildiğine dikkat çekerek, “Bu sayede görme alanını ve görmeyi korumak mümkün oluyor. Erken tanı için herkesin, özellikle de riskin artmış olduğu 40 yaş üstündeki kişilerin yılda bir kez göz muayenelerini ihmal etmemeleri gerekiyor” dedi.
14.03.2024 Genel Sağlık
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
Düşük ayarlı altınlarla vurgun! Tam 200 bin TL dolandırdılar
Düşük ayarlı altınlarla vurgun! Tam 200 bin TL dolandırdılar Kocaeli İzmit'te 5 kuyumcuyu düşük ayar altınla tam 200 bin TL dolandırdılar. 3 şüpheli, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.
28.02.2024 Gündem
Bölgesel incelme ile verilemeyen kilolardan kurtulun
Bölgesel incelme ile verilemeyen kilolardan kurtulun Kış ayları ile birlikte tekrar kilo almak istemeyen veya aşırı kilolarından kurtulmaya çalışan birçok kişi spora ve diyete ağırlık vermeye başladı. Dr. Elif İnaç, kilo vermek isteyenlere önerilerde de bulundu.
8.11.2023 Genel Sağlık
Şerit değiştiren otomobil motosikletli trafik polisine çarptı
Şerit değiştiren otomobil motosikletli trafik polisine çarptı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ilerleyen motosikletli trafik polisine şerit değiştiren bir otomobilin yandan çarpması sonucu, motosikletten düşen polis memuru yaralandı. Kaza anı araç kamerasına yansıdı.
22.09.2023 Gündem
Isınma Hareketleri: Spordan Önce Yapılması Gereken Isınma Hareketleri ve İsimleri Nelerdir?
Isınma Hareketleri: Spordan Önce Yapılması Gereken Isınma Hareketleri ve İsimleri Nelerdir? Spor yapmak hem sağlık, hem fizik hem de psikolojik açıdan önemlidir. Ancak spor yapmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bunların başında ise ısınma hareketleri gelir. Isınma hareketleri spor yapılmadan önce herhangi bir sakatlık yaşanmaması için tekrar edilmelidir. Kasların ısınmasına ve gevşemesine yardımcı olan ısınıma hareketlerinin isimleri ve çeşitleri farklıdır. Spordan önce yapılması gereken ısınma hareketleri nelerdir? Isınma Hareketleri ve İsimleri içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
26.08.2023 Egzersizler
Mide ağrısına neden olan tahmin bile edemeyeceğiniz 14 farklı sebep
Mide ağrısına neden olan tahmin bile edemeyeceğiniz 14 farklı sebep Mide ağrısına sebebiyet veren birçok farklı sebepler söz konusu olmaktadır. Mide rahatsızlıklarına en fazla neden olan rahatsızlıklar arasında ülser ve reflü baş sırada yer alıyor. Mide ağrısına sebebiyet veren tahmin bile edemeyeceğiniz 14 farklı sebep nedir sizler için ayrıntıları ile derledik.
31.07.2023 Genel Sağlık
Dinlenme tesisine girmek isterken korkunç kaza!
Dinlenme tesisine girmek isterken korkunç kaza! Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde dinlenme tesisine girmek için manevra yapan hafif ticari araç, önündeki TIR'a çarparak takla attı.
19.06.2023 Gündem
Adana'da kaza! Belediye otobüsü ile panelvan araç çarpıştı: 2 can kaybı
Adana'da kaza! Belediye otobüsü ile panelvan araç çarpıştı: 2 can kaybı Adana’da panelvan araç ile belediye otobüsünün çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
2.06.2023 Haberler
TOGG ve Devrim yan yana
TOGG ve Devrim yan yana Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşen İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda (İKAF'23) Yunus Emre Kampüsü’nde yan yana sergilenen TOGG ve Devrim otomobili, yerli-yabancı öğrencilerden büyük ilgi gördü.
4.05.2023 Haberler
'Pes' dedirten görüntü! 'Fayın üzerine sevgililerinin isimlerini yazdılar'
'Pes' dedirten görüntü! 'Fayın üzerine sevgililerinin isimlerini yazdılar' Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan gözle görülen fay hattı üzerine sprey boya ile yazılan yazılar çirkin görüntüler oluştururken, Prof. Dr. Can Ayday mevcut durumu ‘saygısızlık’ olarak nitelendirdi.
10.03.2023 Haberler
'Pes' dedirten görüntü! 'Fayın üzerine sevgililerinin isimlerini yazdılar'
'Pes' dedirten görüntü! 'Fayın üzerine sevgililerinin isimlerini yazdılar' Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan gözle görülen fay hattı üzerine sprey boya ile yazılan yazılar çirkin görüntüler oluştururken, Prof. Dr. Can Ayday mevcut durumu ‘saygısızlık’ olarak nitelendirdi.
10.03.2023 Gündem
Gaziantep'te depremde yıkılan binada şok soruşturma
Gaziantep'te depremde yıkılan binada şok soruşturma Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7'lik ilk depremde yıkıma uğrayan Gaziantep'teki 12 katlı Emre Apartmanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
10.02.2023 Gündem
Gaziantep'teki 12 katlı apartmanda kolon kesildi iddiası! Savcılık soruşturma başlattı
Gaziantep'teki 12 katlı apartmanda kolon kesildi iddiası! Savcılık soruşturma başlattı Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7'lik ilk depremde yıkıma uğrayan Gaziantep'teki 12 katlı Emre Apartmanı'nın kesilen kolon iddiasıyla mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Kolonlarının kesildiği ileri sürülen binanın enkazında savcılık soruşturma başlattı.
9.02.2023 Gündem
Erkeklerde 4D anatomik kaş tasarımı
Erkeklerde 4D anatomik kaş tasarımı Geçmişten günümüze önemini koruyan ve yüz ifadesini bütünüyle değiştiren kaş tasarımı uygulaması, yine 2023’ün güzellik trendlerinin başında geliyor!
21.01.2023 Cadde
Sakarya'da korkunç yangın! 2 aylık bebek hayatını kaybetti
Sakarya'da korkunç yangın! 2 aylık bebek hayatını kaybetti Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın neticesinde 2-3 aylık olduğu öğrenilen bebek hayatını kaybetti.
3.01.2023 Gündem
Yeni yıl, yeni hedefler!
Yeni yıl, yeni hedefler! Her yılbaşı akşamı sırtımızdaki yüklerden kurtulmayı ve mutlu, başarılı bir yeni yıla “Merhaba” demeyi kararlaştırırız. Çoğu zaman bu iddialı hedeflerimizin çoğu, birkaç hafta içinde unutulur gider. ‘Eski tas, eski hamam’ hayat devam eder.
30.12.2022 Cadde
Gözleri sık ovuşturma keratokonusu tetikliyor
Gözleri sık ovuşturma keratokonusu tetikliyor Özel Atagöz Tıp Merkezi’nden Op. Dr. Aras Saklamaz, korneanın incelmesiyle oluşan keratokonus hastalığına ilişkin bilgi verdi
25.11.2022 Ege
Gözlük değiştiriyor ama hâlâ net görmüyorsanız sebebi: Keratokonus
Gözlük değiştiriyor ama hâlâ net görmüyorsanız sebebi: Keratokonus Sürekli göz doktorundasınız, gözlük numaranız devamlı değişiyor ama hâlâ net göremiyor musunuz? Bunun sebebi bir hastalık olabilir. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kemal Yıldırım, keratokonus hakkında merak edilenleri anlattı.
15.09.2022 Genel Sağlık
Yüzüğünüz dar geliyor, saatiniz sıkıyorsa dikkat! Sebebi akromegali olabilir
Yüzüğünüz dar geliyor, saatiniz sıkıyorsa dikkat! Sebebi akromegali olabilir Yıllardır taktığınız yüzüğün giderek parmağınızı sıkmasına, ayakkabı numaranızın giderek büyümesine, saatinizin bileğinize dar gelmesine şaşırıyorsanız, dikkat! Bu tabloya eklem ağrıları, aşırı terleme, yüz hatlarında kabalaşma, ellerde uyuşma ve güçsüzlük eşlik ediyorsa tedavi başarısı oldukça yüksek ve Akromegali olarak bilinen nadir bir hastalıkla karşı karşıya olabilirsiniz.
28.08.2022 Genel Sağlık
İncelme ve zayıflama için altın değerinde öneriler
İncelme ve zayıflama için altın değerinde öneriler "Kilo bir sonuçtur bundan dolayı kilonuza değil kilonuza sebep olan şeylere odaklanmalısınız." diyen Diyetisyen Muhammed Şahin, incelmek ve zayıflamak isteyenler için altın değerinde önerilerini paylaştı.
Kalıcı görme kaybı tehlikesi var! Yazın gözleri tehdit eden hatalı alışkanlıklar
Kalıcı görme kaybı tehlikesi var! Yazın gözleri tehdit eden hatalı alışkanlıklar Güneş sağlığımız üzerinde önemli faydalar sağlasa da, yaz aylarında yeryüzüne daha yoğun ve dik gelen zararlı UV ışınları cildimizin yanı sıra gözlerimizi de tehdit ediyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehdi Süha Öğüt, yaz aylarında gözlerimizi tehdit eden hatalı alışkanlıkları anlattı.
24.06.2022 Genel Sağlık
Yaz aylarında hangi uygulamalardan uzak durulmalıdır?
Yaz aylarında hangi uygulamalardan uzak durulmalıdır? Yaz aylarında estetik operasyonlar gerçekleştirilebilir mi? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yaz aylarında yapılmaması gereken işlemleri sizler için anlatıyor.
21.06.2022 Estetik
Uzmanlardan polen uyarısı
Uzmanlardan polen uyarısı Yaz aylarında polenlerin artması alerjik sorunları da beraberinde getiriyor. Bu dönemi kabusa çeviren alerjik reaksiyonlar, insanlarda burun kaşıntısı, göz akıntısı, kızarıklık ve sürekli hapşırma gibi şikâyetlere yol açıyor.
20.06.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

İncelme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.