İncirliova

İncirliova

Son dakika incirliova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan incirliova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan incirliova haber sayfamızda...

İncirliova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 614 incirliova haberi bulunmuştur.
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi İYİ Parti, sadece bir il, 20 ilçe ve üç beldede belediye başkanlığı kazandı. Bu sonuçlar üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e istifa çağrısı geldi.
1.04.2024 Gündem
Vatandaşın sözü demokrasinin özü
Vatandaşın sözü demokrasinin özü 31 Mart 2024 yerel seçimleri, birbirinden renkli görüntülerle de siyasi tarihimizdeki yerini aldı. Demokrasi neferleri birer sanatçı gibi farklı tablolar yaratarak gözleri şenlendirdi.
1.04.2024 Gündem
2024 İNCİRLİOVA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Aydın İncirliova Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 İNCİRLİOVA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Aydın İncirliova Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Aydın İncirliova Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından İncirliova ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Aydın İncirliova Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Taciz iddiası ile sokak ortasında dövüldü! Gerçek emniyette ortaya çıktı
Taciz iddiası ile sokak ortasında dövüldü! Gerçek emniyette ortaya çıktı Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövülen şahıs ile ilgili gerçek emniyette ortaya çıktı.
28.03.2024 Haberler
Taciz iddiası ile sokak ortasında dövüldü! Gerçek emniyette ortaya çıktı
Taciz iddiası ile sokak ortasında dövüldü! Gerçek emniyette ortaya çıktı Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövülen şahıs ile ilgili gerçek emniyette ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Kız çocuğuna taciz iddiası! Mahalleli komalık edinceye kadar dövdü
Kız çocuğuna taciz iddiası! Mahalleli komalık edinceye kadar dövdü Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen şahıs, mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövüldü.
28.03.2024 Gündem
Yeni bir karayolu ulaşım hattı daha
Yeni bir karayolu ulaşım hattı daha Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a yeni bir karayolu ulaşım hattı daha kazandırıyor.
16.03.2024 Ege
Hobi olarak başladı devlet sanatçısı unvanı aldı: İlki başardım
Hobi olarak başladı devlet sanatçısı unvanı aldı: İlki başardım Aydın'ın İncirliova ilçesinde Mehmet Dizen (44) pandemi nedeniyle 2020 yılında hobi olarak atıl ahşap parçaları ve eşyaları değerlendirerek, el emeği göz nuru eserler etmeye başladı. Eserleriyle dikkati çeken Dizen'e Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Devlet Ahşap Oyma Sanatçısı' unvanı verildi.
21.02.2024 Gündem
Maça silah ve uyuşturucu ile girmeye çalıştı, yakalandı
Maça silah ve uyuşturucu ile girmeye çalıştı, yakalandı Aydın’da futbol maçı seyretmeye giden bir gencin üzerinde uyuşturucu ve silah yakalandı.
12.02.2024 Gündem
Yörük kültürünü körüklü çizmeleriyle yaşatıyor
Yörük kültürünü körüklü çizmeleriyle yaşatıyor Aydın’ın İncirliova ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Yılmaz Korkmaz, 8 yıldır kış aylarında yörüklerin giymiş olduğu yöresel kıyafetlerini giyiyor. Körüklü çizmeleri ile dikkat çeken Korkmaz, elinden tesbihi de düşürmüyor.
3.02.2024 Gündem
Köpek Çiko, danaya kafa tuttu
Köpek Çiko, danaya kafa tuttu Aydın'ın İncirliova ilçesindeki bir hayvan çiftliğinde 'Çiko' isimli köpeğin kendinden kat kat ağırlıktaki danaya kafa tutması ve dananın da bu oyuna eşlik etmesi görenlerin içini ısıttı.
31.01.2024 Yaşam
Türkiye'yi sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü, iş yerlerini su bastı
Türkiye'yi sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü, iş yerlerini su bastı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle Nikita Deresi taştı, Çanakkale-İzmir kara yolunu su bastı. Bazı ev ve iş yerlerinde de su baskınları yaşandı. Tarım arazileri de su altında kalırken, mahsur kalan 24 kişi kurtarıldı. İzmir ve Aydın’da sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı.
16.01.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji İstanbul için kar yağışı uyarısında bulunmuştu! Tarih değişti
Son dakika… Meteoroloji İstanbul için kar yağışı uyarısında bulunmuştu! Tarih değişti Meteoroloji haftalık hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren yurt genelinde hava sıcaklıklarının azalması bekleniyor. Öte yandan İstanbul için bu hafta beklenen kar yağışı için tarih değişti. İşte tüm detaylar…
7.01.2024 Gündem
Her şey 2 aylıkken sarılık belirtileri ile başladı! Ömer Asaf için tek çare nakil
Her şey 2 aylıkken sarılık belirtileri ile başladı! Ömer Asaf için tek çare nakil Aydın’da yaşayan Altın ailesi, 10 aylık bebekleri Ömer Asaf’ın hayata tutunması için yardım bekliyor. Ömer Asaf'ın yaşayabilmesi için tek çarenin nakil olduğunu belierten baba Kudret Altın, "Daha önce de iki çocuğumuzu anne karnında kaybettik. Donör olmak isteyenler bize Allah rızası için gelsin ulaşsınlar" dedi.
3.01.2024 Gündem
Gülbeyaz'ı hayattan koparan kocası için karar verildi
Gülbeyaz'ı hayattan koparan kocası için karar verildi Aydın'ın İncirliova ilçesinde, tartıştığı eşi 25 yaşındaki Gülbeyaz Savaş'ı bıçakla öldüren Hasan Savaş (27), tutuklandı.
29.12.2023 Gündem
Çöpten çıkan kemikler 3 yıl önce kaybolan gence ait çıktı
Çöpten çıkan kemikler 3 yıl önce kaybolan gence ait çıktı Aydın’da temizlik çalışması yapılırken çöpte bulunan insan kemiklerinin, üç yıl önce kaybolan gence ait olduğu tespit edildi.
25.11.2023 Gündem
Çöplükte insan kemikleri bulunmuştu... Acı gerçek ortaya çıktı
Çöplükte insan kemikleri bulunmuştu... Acı gerçek ortaya çıktı Aydın'ın Germencik ilçesindeki çöplükte bulunan insan kemikleri ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem
Esnafı gezdi derdini dinledi
Esnafı gezdi derdini dinledi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar ile birlikte İncirliova pazarını ziyaret etti.
21.10.2023 Ege
SON DAKİKA DEPREM 30 EYLÜL Kandilli Rasathanesi/AFAD: Az önce yeni deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
SON DAKİKA DEPREM 30 EYLÜL Kandilli Rasathanesi/AFAD: Az önce yeni deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesini kontrol ediyor. Kandilli ölçümlerine göre saat saat, dakika dakika yaşanan depremler listeleniyor. İşte son depremler.
30.09.2023 Bilgi Rehberi
Mehmet feci şekilde can vermişti! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Mehmet feci şekilde can vermişti! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı Aydın’ın Kuşadası’nda orta refüje çarpan motosiklet sürücüsü Mehmet Demir’in (31) hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
11.09.2023 Haberler
Mehmet feci şekilde can vermişti! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Mehmet feci şekilde can vermişti! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı Aydın’ın Kuşadası’nda orta refüje çarpan motosiklet sürücüsü Mehmet Demir’in (31) hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
11.09.2023 Gündem
Evde kahreden son: 13 yaşındaki çocuk başından vuruldu
Evde kahreden son: 13 yaşındaki çocuk başından vuruldu Aydın'ın İncirliova ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 22 yaşındaki M.B., 13 yaşındaki kardeşinin elindeki tabancayı almak için hamle yaptığı sırada silah ateş aldı.
7.09.2023 Gündem
İncirliova esnafından ziyaret
İncirliova esnafından ziyaret İncirliova esnafları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
29.07.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

İncirliova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.