İndirme

İndirme

Son dakika indirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan indirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan indirme haber sayfamızda...

İndirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.144 indirme haberi bulunmuştur.
'ECB faiz indirimini ertelememeli'
'ECB faiz indirimini ertelememeli' Fransa Merkez Bankası Başkanı François Villeroy de Galhau, Orta Doğu'daki gerginliğin Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) haziran ayında faiz oranlarını düşürmeye başlama planlarını etkilememesi gerektiğini söyledi.
22.04.2024 Uzmanpara
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir? Her yıl olduğu gibi 22 Nisan Dünya Günü Google'da Doodle oldu. Google dikkat çekmek ya da tarihte önemli bir günü anmak amacıyla arama motorunda Doodle çizimleri gerçekleştiriyor. İklim değişikliği farkındalığı kapsamında 1970 yılından bu yana kutlanan bu güne dair, "22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?" sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar…
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı! PFDK, Süper Kupa'nın sevklerini açıkladı. Fenerbahçe ve Ahmet Ketenci disipline sevk edildi.
9.04.2024 Galatasaray
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti Altında rekorların ardı arkası kesilmiyor. FED'in faiz indirme kararı beklentisinin etkisini gösterdiği altında piyasanın son durumunu Para Piyasası Uzmanı Volkan Volkan Dükkancık CNN TÜRK erkanlarında değerlendirdi. İşte detaylar...
7.04.2024 Haberler
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti Altında rekorların ardı arkası kesilmiyor. FED'in faiz indirme kararı beklentisinin etkisini gösterdiği altında piyasanın son durumunu Para Piyasası Uzmanı Volkan Dükkancık CNN TÜRK erkanlarında değerlendirdi. İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var'
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var' Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerin Süper Kupa'daki tutumunu eleştirdi. Kocaman "Galatasaray'ı yenecek gücün var." ifadesini kullandı.
7.04.2024 Fenerbahçe
'Fed haziranda faiz indirme yolunda'
'Fed haziranda faiz indirme yolunda' Morgan Stanley'in Baş ABD Ekonomisti Ellen Zentner'e göre ABD Merkez Bankası (Fed) haziran ayında faiz oranlarını düşürme yolunda ilerliyor.
5.04.2024 Uzmanpara
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi İstanbul Yenikapı'da Sahil Güvenlik ekipleri boy yasağına aykırı şekilde avlanmış 8 ton istavrit balığı ele geçirdi. Kaçak su ürünleri avcılığı yapan 6 şahsa 123 bin 298,TL idari para cezası uygulandı.
26.03.2024 Haberler
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi İstanbul Yenikapı'da Sahil Güvenlik ekipleri boy yasağına aykırı şekilde avlanmış 8 ton istavrit balığı ele geçirdi. Kaçak su ürünleri avcılığı yapan 6 şahsa 123 bin 298,TL idari para cezası uygulandı.
26.03.2024 Gündem
Rekor indirme hızına ulaştı
Rekor indirme hızına ulaştı Türk Telekom ile ZTE iş birliğiyle Ankara Türk Telekom İnovasyon ve Test Merkezi’nde gerçekleştirilen 3’ü 1 arada 50G PON Combo (aynı anda 2.5G/10G/50G PON) denemesi tamamlandı.
23.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Amasya'daki programının ardından Ankara'da, Ankara Sanayi Odası 60'ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri programı kapsamında düzenlenen iftara katıldı. Programa Yılmaz'ın yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok da katıldı.
18.03.2024 Gündem
Para piyasası fonları gözleri üzerine çekti
Para piyasası fonları gözleri üzerine çekti Global piyasalarda, enflasyonla mücadele için başlatılan faiz artışı süreci sona yaklaşıyor. Yurt içinde ise yüksek faizler gözleri para piyasası fonlarına çevirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Balık imparatorluğu
Balık imparatorluğu Türkiye'de 18 tesisi bulunan, yurt dışında 3 farklı ülkede üretim tesisi işleten Group Sagun orkinostan çipuraya, levrekten somona Japonya'dan Amerika'ya kadar ihracat yapıyor. Şirketin kaptan köşkündeki Oğulcan Kemal Sagun ve Nazlıcan Sagun Çiftçi Türkiye'de balık tüketimini artırmayı hedefliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
30 büyükşehirin ‘eşitlik’ karnesi
30 büyükşehirin ‘eşitlik’ karnesi CEİD’in 30 büyükşehir belediyesinin hizmetlerini incelediği rapora göre, zorunlu olmasına rağmen 20 belediyede sığınmaevi, 12’sinde kreş yok. 13’ünde yaşlılara, 10’unda engellilere bakım hizmeti sunulmuyor...
10.03.2024 Gündem
Yatırımı olanlar dikkat: Rekor sonrası gram altın için yeni rakam
Yatırımı olanlar dikkat: Rekor sonrası gram altın için yeni rakam Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ederken, BLG Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Belgin Maviş gram altın için beklenen rakamı ve tarihini verdi. Yatırımcılara seslenen Maviş, gram altın için kritik seviyeyi açıkladı.
7.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Hedefimiz kadının iş gücüne katılım oranını yüzde 40’a çıkarmak
Bakan Şimşek: Hedefimiz kadının iş gücüne katılım oranını yüzde 40’a çıkarmak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması'nın ödül törenine katıldı.
5.03.2024 Ekonomi
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
Saniyede 10 gigabit indirme hızına ulaştı
Saniyede 10 gigabit indirme hızına ulaştı Turkcell, kablosuz haberleşme teknolojilerinin standardını belirleyen uluslararası kuruluş 3GPP’nin en yeni sürümü 5.5G (5G Advanced) teknolojisini kullanarak Huawei ile birlikte 5G test laboratuvarında gerçekleştirdiği denemede saniyede 10 Gigabit veri indirme hızını aştı.
23.02.2024 Ekonomi
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında Icardi'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri gündem oldu. Arjantinli yıldızın görüntüler sonrası ise ceza alıp almayacağı da büyük merak konusu oldu.
21.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'dan Mauro Icardi hamlesi! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama gelmişti
SON DAKİKA | Galatasaray'dan Mauro Icardi hamlesi! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama gelmişti Arjantinli golcünün Süper Lig maçında Ankaragücü tribünlerine yönelik sportmenlik dışı hareket yaptığı iddia edilmişti. Fenerbahçe ve Başkent kulübünden konuyla ilgili açıklama gelmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, Mauro Icardi ile ilgili hamle yapma kararı aldı. İşte detaylar...
21.02.2024 Galatasaray
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı Mina Hasman ilk kez çocukluğunda bir Kapadokya gezisinde farkına vardığı sürdürülebilirliği bir yaşam biçimi haline getirmiş, mimaride dev projelere uyguluyor. Dünyanın en etkin 100 iklim lideri arasında gösterilen Hasman, "Sürdürülebilirliği bir seçenek değil, bir sorumluluk olarak görüyorum" diyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Yatırımcılar dikkat: Borsada ‘temkinli olun’ uyarısı
Yatırımcılar dikkat: Borsada ‘temkinli olun’ uyarısı Merkez Bankası Başkanlığı’na Fatih Karahan’ın atanmasının ardından gözler piyasalara çevrildi. Geçen hafta borsa ve altında rekor seviyeler görülmüştü. TCMB Başkan değişikliğinin piyasalara yansıması ne olur? Borsa ve altında yeni tahminler neler? İşte detaylar...
5.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İndirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.