İngiliz istihbarat subayı ölüme böyle atladı
İngiliz istihbarat subayı ölüme böyle atladı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 2019 faaliyet raporu çıktı. Bu yıl 2 cilt halinde çıkan ve 576 sayfa halinde yayınlanan raporda, Beyoğlu'nda home ofis olarak kullandığı 3 katlı evinin önünde ölü olarak bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'e soruşturması ön plana çıktı. Almanağın karekodundan ulaşılan o görüntüde ise elleri, gözlerin ve ayakları bağlanan Afgan uyruklu bir kişiye elektrikle işkence yapılması görüntüleri yer alıyor.
12.03.2020 Gündem
Eski İngiliz istihbarat subayının ofisindeki mühür 67 gün sonra söküldü
Eski İngiliz istihbarat subayının ofisindeki mühür 67 gün sonra söküldü Karaköy'de 11 Kasım'da sokakta cesedi bulunan eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ofisinde bulunan mühür 67 gün sonra söküldü.
20.01.2020 Haberler
Başsavcılık kamera görüntülerini inceleyecek
Başsavcılık kamera görüntülerini inceleyecek İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in Beyoğlu'nda ölü olarak bulunmasına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı. Başsavcılık James Gustaf Edward Le Mesurier'in kesin ölüm sebebi için kamera görüntülerinin ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nın raporunun beklendiğini bildirdi.
12.11.2019 Gündem
Yerde yatan cesetle dünyanın gözü İstanbul'a çevrildi!
Yerde yatan cesetle dünyanın gözü İstanbul'a çevrildi! Sabah cami yakınlarında bulunan cesedin kimliği belli olunca dünya şoka uğradı, cesedin yüzünde kesici alet yarası, elleri ve ayaklarının ise kırık olduğu tespit edildi. BBC editörü, cinayetin duyulmasından sonra yazdığı Twitter mesajlarını silip iki yeni olasılıktan söz etti, AP haber ajansı olay yerinden fotoğraflar servis etti.
11.11.2019 Haberler