İngiliz Vatandaşı

İngiliz Vatandaşı

Son dakika İngiliz Vatandaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İngiliz Vatandaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İngiliz Vatandaşı haber sayfamızda...

İngiliz Vatandaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.755 ingiliz vatandaşı haberi bulunmuştur.
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde iftar programına katıldı. Seçimi kazanması halinde bu dönemin son dönemi olacağını belirten Yavaş "Arkamızdan güzel konuşturacağız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Tom Curise model aşkından ayrıldı! 'Birkaç gün önce çocuklarıyla tanışmıştı'
Tom Curise model aşkından ayrıldı! 'Birkaç gün önce çocuklarıyla tanışmıştı' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan Tom Cruise, Rus bir milletvekilinin kızı olan eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinin ciddileştiği konuşulan ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Anlatılanlara göre Cruise, Khayrova'nın Dmitry Tsvetkov ile evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğuyla tanışmasından kısa bir süre sonra ayrılık kararı aldı. İşte detaylar...
23.02.2024 Cadde
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı Afganistan'dan mülteci olarak İngiltere'ye giren ve burada gizli servis, iç ve dış işleri bakanlığı gibi gibi kritik konumlarda görev alan ajanın burada öğrendiği bilgileri bir süper güce sattığı ortaya çıktı. Akılalmaz detaylar silsilesi dünya medyasında ses getirdi.
8.02.2024 Dünya
30 katlı binadan atladı, paraşütü açılmayınca yere çakıldı!
30 katlı binadan atladı, paraşütü açılmayınca yere çakıldı! Tayland'da bir binanın çatısından izinsiz atlayan İngiliz paraşütçü Nathy Odinson, 30'uncu kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.
28.01.2024 Dünya
Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun!
Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun! Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide samimi anlar yaşadıkları iddia edilen ikiliden Khayrova'nın eski eşi; ünlü aktörü uyardığı bir açıklama yaptı.
16.12.2023 Cadde
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi'
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide birlikte boy gösterdikleri öne sürülen ikilinin, partide öpüştükleri de söylendi.
14.12.2023 Cadde
Otelde tornavidalı vahşet!
Otelde tornavidalı vahşet! İstanbul’da Somali uyruklu İngiliz vatandaşı 28 yaşındaki Ahmet Yasin Muse, otel odasında kavga ettiği 26 yaşındaki eşi Ayan Mohamed Dhoba’yı 41 tornavida darbesiyle öldürdü.
16.11.2023 Gündem
Milyonluk vurgun! FETÖ bahanesiyle İngiliz vatandaşını dolandırdı
Milyonluk vurgun! FETÖ bahanesiyle İngiliz vatandaşını dolandırdı Muğla'nın Fethiye ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, İngiliz uyruklu bir kişiyi yaklaşık 7 milyon lira dolandırırken, kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı.
26.09.2023 Gündem
İngiliz turist yüzmek için girdiği ırmakta can verdi
İngiliz turist yüzmek için girdiği ırmakta can verdi Antalya Manavgat’ta yüzmek için ırmağa giren İngiliz turist çevredekilerin gözü önünde can verdi. Turistin cansız bedeni dalgıçlar tarafından suya girdiği iskelenin altında bulundu. Turistin suda çırpındığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
19.08.2023 Haberler
Göz göre göre öldü... İngiliz turist yüzmek için girdiği ırmakta can verdi
Göz göre göre öldü... İngiliz turist yüzmek için girdiği ırmakta can verdi Antalya Manavgat’ta yüzmek için ırmağa giren İngiliz turist çevredekilerin gözü önünde can verdi. Turistin cansız bedeni dalgıçlar tarafından suya girdiği iskelenin altında bulundu. Turistin suda çırpındığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
19.08.2023 Gündem
İki kentte korkunç olay! Çevredekilerin gözü önünde boğuldu
İki kentte korkunç olay! Çevredekilerin gözü önünde boğuldu Antalya Manavgat’ta yüzmek için ırmağa giren İngiliz turist, çevredekilerin gözü önünde can verdi. Erzurum’da dibi bataklık olan hayvan sulama göletine giren 2 kız çocuğu boğuldu, 1’i ise kurtarılıp, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.
18.08.2023 Gündem
Lüks teknede dehşet! Alevlerin arasında kalan 3 İngiliz'den haber yok
Lüks teknede dehşet! Alevlerin arasında kalan 3 İngiliz'den haber yok Mısır'da bir dalış ekibini taşıyan lüks yat makine dairesinde çıkan arıza sebebiyle alevler içinde kaldı. Dehşet anları ise başka bir yatta bulunan kişiler tarafından anbean kayıt altına alındı.
11.06.2023 Dünya
Mısır'ı kızdıran sergi! Hollandalılara giriş yasaklandı
Mısır'ı kızdıran sergi! Hollandalılara giriş yasaklandı Mısır, Beyonce ve Rihanna gibi siyahi yıldızların antik Mısır hükümdarlarına benzetildiği Hollanda’daki sergiye kızdı. Bu nedenle Hollandalı arkeologların Mısır’daki tarihi yerlere girişi yasaklandı.
8.06.2023 Dünya
Muğla'da korkunç olay! Karavanda yanarak can verdi
Muğla'da korkunç olay! Karavanda yanarak can verdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, karavan tipi evde çıkan yangında İngiliz vatandaşı Hayley Louise Pearce, yaşamını yitirdi.
11.05.2023 Gündem
Gemiden inenlerin gördükleri inanılmazdı! Kendi ülkesini kurdu, tapu üstüne tapu sattı
Gemiden inenlerin gördükleri inanılmazdı! Kendi ülkesini kurdu, tapu üstüne tapu sattı İskoç bir dolandırıcı tarihin en tuhaf para kazanma planlarından birini tasarladı ve kendi ülkesini icat ederek yüzlerce kişiyi dolandırdı! Üstelik bunu yaparken mağdurları öylesine etkilemişti ki dolandırılanların bir kısmı onun suçsuz olduğunu düşünüyordu.
5.05.2023 Dünya
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na: Sen en alt kademedeki kişilerle görüştün
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na: Sen en alt kademedeki kişilerle görüştün Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışından "300 milyar dolar getireceğim" iddiasına sert çıkarak "Sen Londra’ya gittiğinde bir lokantada oturup fon yöneticisinin en alt kademesindeki insanlarla görüşüp, fotoğraf verirken, Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden yerli ve milli Hazine ve Maliye Bakanı Londra Büyükelçiliğinde 45 trilyon dolara hükmeden yöneticilerin patronları ile CEO’ları ile toplantı yaptı." dedi.
18.04.2023 Gündem
70 yaşındaki Pakistanlı kadın, deprem bölgesine yardım götürdü
70 yaşındaki Pakistanlı kadın, deprem bölgesine yardım götürdü İngiltere vatandaşı Pakistan asıllı 70 yaşındaki Abide Khan, Adana, Hatay ve Gaziantep’e giderek depremzedeler için topladığı yardımları teslim etti. Depremzedelerle yakından ilgilenen ve onlara moral veren Khan, acısı ve travması olan insanlara kendine özgü terapisini de uyguladı.
31.03.2023 Dünya
Talepleri reddedildi! Fenomen 'Tate' kardeşlere mahkemeden kötü haber
Talepleri reddedildi! Fenomen 'Tate' kardeşlere mahkemeden kötü haber Romanya mahkemesi sosyal medya ünlüsü ve eski kick boksçu Andrew Tate'in kefaletle serbest bırakılma talebini bir kez daha reddetti.
15.03.2023 Dünya
Oyuncakta bir ‘efsane’ye veda
Oyuncakta bir ‘efsane’ye veda Maketleriyle oyuncak dünyasının ikonik şirketlerinden Airfix’i “küresel bir marka” haline getiren efsanevi yönetici Ralph Ehrmann, 97 yaşında hayatını kaybetti. Geride çocukların hayallerini bıraktı.
5.02.2023 Dünya
Ukrayna’da iki İngiliz yardım gönüllüsü öldürüldü
Ukrayna’da iki İngiliz yardım gönüllüsü öldürüldü Ukrayna’nın doğusunda gönüllü olarak sivillerin tahliyesi için çalışan ve yardım faaliyetleri yürüten iki İngiliz vatandaşı öldürüldü. Bir süredir kayıp olan 47 yaşındaki Andrew Bagshaw ve 28 yaşındaki Chris Parry'nin öldürüldüklerini kamuoyuna aileleri açıkladı.
25.01.2023 Dünya
Harry, İngiltere’yi zor duruma düşürdü
Harry, İngiltere’yi zor duruma düşürdü İran idam ettiği Alireza Akbari’nin infazına tepki gösteren İngiltere’ye, “Prens Harry, 25 Taliban’ı öldürdüğü için böbürleniyor, sen kime insan hakları dersi veriyorsun ki” diye çıkıştı.
19.01.2023 Dünya
İçkilerine ilaç atıp bayılttığı turistlere kabusu yaşattı! 1.5 yıl sonra yakalandı
İçkilerine ilaç atıp bayılttığı turistlere kabusu yaşattı! 1.5 yıl sonra yakalandı İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde kendisini iş adamı veya doktor olarak tanıtarak güven sağlayan Tunuslu bir kişi, götürdüğü mekanlarda turistlerin içkisine ilaç attı. Gaspçı, aralarında yaklaşık 16 bin 500 kilometre yol gelen Yeni Zelandalının da olduğu kendinden geçen turistlerin para, telefon ve kredi kartlarını çalarak kaçtı. Onları yüklü miktarda zarara uğratan ve yaklaşık 1.5 yıldır aranan gaspçı, son işinde Karaköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.
14.12.2022 Haberler
İçkilerine ilaç atıp bayılttığı turistlere kabusu yaşattı! 1.5 yıl sonra yakalandı
İçkilerine ilaç atıp bayılttığı turistlere kabusu yaşattı! 1.5 yıl sonra yakalandı İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde kendisini iş adamı veya doktor olarak tanıtarak güven sağlayan Tunuslu bir kişi, götürdüğü mekanlarda turistlerin içkisine ilaç attı. Gaspçı, aralarında yaklaşık 16 bin 500 kilometre yol gelen Yeni Zelandalının da olduğu kendinden geçen turistlerin para, telefon ve kredi kartlarını çalarak kaçtı. Onları yüklü miktarda zarara uğratan ve yaklaşık 1.5 yıldır aranan gaspçı, son işinde Karaköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.
14.12.2022 Gündem
A Milli Takım'a yeni 'Colin Kazım!' Liverpool'da oynadı, Kuntz İngiltere'de izledi
A Milli Takım'a yeni 'Colin Kazım!' Liverpool'da oynadı, Kuntz İngiltere'de izledi A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yetenek taramasına devam ediyor. Alman teknik adam, Liverpool'da da forma giyen ve annesi Kıbrıs Türkü olan yıldız oyuncuyu ay-yıldızlı ekibe kazandırma çalışmalarına başladı.
17.10.2022 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Vatandaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.