İngiltere Championship

İngiltere Championship

Son dakika İngiltere Championship haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İngiltere Championship gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İngiltere Championship haber sayfamızda...

İngiltere Championship

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.192 ingiltere championship haberi bulunmuştur.
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede Fernando Santos'la yolları ayırmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Fenerbahçe'nin eski teknik direktörünü adaylar arasına aldığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Beşiktaş
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor İngiltere Championship'te Hull City evinde Queens Park Rangers'a gol yağdırdı. Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür maça damga vurdu.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Hull City'de işler yolunda gitmiyor! Ozan ve Abdülkadir galibiyete hasret kaldı
Hull City'de işler yolunda gitmiyor! Ozan ve Abdülkadir galibiyete hasret kaldı İngiltere Championship'te Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City galibiyete hasret kaldı. İngiliz ekibi, play-off potasından uzaklaştı.
2.04.2024 Futbol
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...' Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için başkan adayı olma ihtimaliyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Ilıcalı ayrıca Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e dava açılması gerektiğini söyledi.
1.04.2024 Fenerbahçe
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!'
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!' 'Bayan kahkaha' lakaplı Saba Tümer, YouTube kanalında çeyrek asırlık dostu Acun Ilıcalı’yı ağırladı. Ocak 2022'de Championship ekibi Hull City'yi satın alan Ilıcalı, Premier Lig'e yükselme hedefini esprili bir dille anlattı. Hull City, Championship'te bir maç eksiğiyle 9'uncu sırada bulunuyor.
1.04.2024 Cadde
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 Diğer
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Hull City, Curaçao Milli Takımı'na mağlup oldu!
Hull City, Curaçao Milli Takımı'na mağlup oldu! Antalya'da özel maçta Curaçao ile karşı karşıya gelen Hull City sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
21.03.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan gerginliğin en büyük sebebinin hakemler olduğunu ve yabancı hakemler getirilmesi durumunda tansiyonun düşeceğini belirtti.
21.03.2024 Süper Lig
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı.
Hull City’e antrenman sonunda McVitie’s’li baklava sürprizi
Hull City’e antrenman sonunda McVitie’s’li baklava sürprizi İngiliz ekibi Antalya'nın Serik ilçesinde kamp çalışmalarına devam ediyor. Taraftara açık antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor!
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor! İngiltere Championship ekibi Hull City, kamp için Antalya'yı seçti. İngiliz ekibi dostluk maçı da oynayacak.
11.03.2024 Futbol
Watford, Valerien Ismael ile yolları ayırdı!
Watford, Valerien Ismael ile yolları ayırdı! Championship ekibi, bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Fransız teknik adamla yollarını ayırdı.
Abdülkadir Ömür, Championship'te haftanın 11'ine seçildi!
Abdülkadir Ömür, Championship'te haftanın 11'ine seçildi! Hull City'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Abdülkadir Ömür, Championship'te haftanın 11'ine seçildi.
7.03.2024 Dünyadan Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
5.03.2024 Diğer
Acun Ilıcalı, 100 Hull City taraftarını Türkiye'ye getiriyor!
Acun Ilıcalı, 100 Hull City taraftarını Türkiye'ye getiriyor! İngiltere Championship ekibi Hull City'nin 100 taraftarını Antalya'ya getiriyor. Resmi hesaptan konuyla ilgili açıklama yapıldı.
28.02.2024 Futbol
QPR'ın yıldızı Ilias Chair'e 2 yıl hapis cezası!
QPR'ın yıldızı Ilias Chair'e 2 yıl hapis cezası! Championship ekiplerinden QPR'ın yıldız futbolcusu Ilias Chair'in 2 sene hapis cezasına çarptırıldığı öne sürüldü.
23.02.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı spor kanalı satın alıyor! İşte dev rakam
Acun Ilıcalı spor kanalı satın alıyor! İşte dev rakam Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Alman spor kanalının yüzde 50'sini satın alacak. Şirketten yapılan açıklamada satış rakamı hakkında bilgi verildi.
23.02.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'nın prensi Jaden Philogene, Avrupa'nın devleri tarafından izleniyor
Acun Ilıcalı'nın prensi Jaden Philogene, Avrupa'nın devleri tarafından izleniyor Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'de forma giyen Jaden Philogene, birçok büyük kulübün takibine girdi.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Abdülkadir Ömür asist yaptı! Hull City deplasmanda kazandı
Abdülkadir Ömür asist yaptı! Hull City deplasmanda kazandı Hull City, Championship'in 33'üncü haftasıdna Huddersfield deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
17.02.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim...
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim... Survivor nedeniyle Dominik’le Türkiye arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı’nın yoğun iş temposundan vakit ayırmasıyla gerçekleşen bu röportajın ilk sorusu biraz uzun oldu. Bunun nedeni de sorunun içinde saklı. Soru cevap bölümüne geçmeden bir bilgi vereyim; O Ses Türkiye 31 Aralık 2024’e kadar olmayacak. Çünkü Survivor bitince Master Chef başlayacağı için O Ses Türkiye’nin ekran serüveni O Ses Yılbaşı olarak sürecek.
11.02.2024 Pazar
Ui-jo Hwang Alanyaspor'da! 'Geç bile kaldım'
Ui-jo Hwang Alanyaspor'da! 'Geç bile kaldım' Premier Lig takımlarından Nottingham Forest forması giyen Ui-jo Hwang, Alanyaspor'a transfer oldu. Güney Koreli futbolcu, "Bir an önce takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Geç bile kaldığımı hissediyorum." dedi.
6.02.2024 Alanyaspor
Acun Ilıcalı peşine düştü! Transferde rakip Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe
Acun Ilıcalı peşine düştü! Transferde rakip Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Almanya'da forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcuyu takibe aldığı iddia edildi. Öte yandan genç futbolcu için Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu belirtildi.
4.02.2024 Dünyadan Futbol
Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'e inanılmaz teklif! Çılgın rakamı yıllar sonra açıkladı
Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'e inanılmaz teklif! Çılgın rakamı yıllar sonra açıkladı Milli yıldız Yusuf Yazıcı’nın eski temsilcisi Adem Cebeci, kaleci Uğurcan Çakır ile Abdülkadir Ömür için bordo-mavili kulübe getirdiği transfer teklifini açıkladı.
3.02.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere Championship ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.