Katar ve İngiltere'den Afganistan zirvesi
Katar ve İngiltere'den Afganistan zirvesi Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab ile başta Afganistan'daki gelişmeler olmak üzere uluslararası ve bölgesel meseleleri ele aldı.
2.09.2021 Dünya
İngiltere Pentagon'dan sızan notları yalanladı
İngiltere Pentagon'dan sızan notları yalanladı İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, ABD'nin Kabil havalimanının terör saldırısına hedef olan kapısını saatler önce kapatmak istediğini ancak kapının İngiltere'ye tahliye edilenlerin havalimanına girmesine izin vermek için açık tutulduğu yönündeki ABD Savunma Bakanlığından (Pentagon) sızan notları reddetti.
31.08.2021 Dünya
İngiltere'den Uygur Türkleri açıklaması: Çin'e yaptırımlar geçiştirilmemeli
İngiltere'den Uygur Türkleri açıklaması: Çin'e yaptırımlar geçiştirilmemeli İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Uygur Türklerine yönelik insan hakları ihlallerinin sorumlusu olarak gördükleri Çin'e karşı yaptırımların geçiştirilmemesi gerektiğini belirtti.
19.07.2020 Dünya
İngiltere'den Suriye Anayasa Komitesine destek
İngiltere'den Suriye Anayasa Komitesine destek İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, Suriye Anayasa Komitesinin oluşturulmasını memnuniyetle karşıladığını bildirdi.
24.09.2019 Dünya