İngiltere Fa Cup

İngiltere Fa Cup

Son dakika İngiltere FA Cup haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İngiltere FA Cup gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İngiltere FA Cup haber sayfamızda...

İngiltere Fa Cup

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 412 ingiltere fa cup haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
17.03.2024 Diğer
Altay Bayındır, Manchester United'da ilk maçına çıktı!
Altay Bayındır, Manchester United'da ilk maçına çıktı! İngiltere FA Cup'ın 4'üncü Turu'nda Manchester United, Newport County'i 4-2 mağlup etti. Altay Bayındır, Manchester United'da ilk maçına çıktı.
28.01.2024 Dünyadan Futbol
Newcastle United, Fulham deplasmanında turladı!
Newcastle United, Fulham deplasmanında turladı! İngiltere FA Cup 4. Turu'nda Newcastle United, Fulham'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti.
27.01.2024 Dünyadan Futbol
Yunus Akgün gol attı! Leicester City turladı
Yunus Akgün gol attı! Leicester City turladı İngiltere FA Cup 4. Turu'nda Leicester City, Birmingham City'i 3-0 mağlup etti.
27.01.2024 Dünyadan Futbol
Chelsea ve Aston Villa yenişemedi!
Chelsea ve Aston Villa yenişemedi! İngiltere FA Cup 4'üncü Tur maçında Chelsea ile Aston Villa arasındaki mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
26.01.2024 Dünyadan Futbol
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Manchester United'da Sir Alex Ferguson gelişmesi yaşanıyor. Efsane isim kulübe yeniden geri dönüyor.
Avrupa'nın en büyüğü Manchester City!
Avrupa'nın en büyüğü Manchester City! UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında Manchester City ile Inter karşı karşıya geldi. İstanbul'da ikincisi düzenlenen bu dev organizasyonu Manchester City 1-0'lık skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu.
11.06.2023 Şampiyonlar Ligi
İngiltere FA Cup şampiyonu Manchester City!
İngiltere FA Cup şampiyonu Manchester City! İngiltere FA Cup Final maçında Manchester City İle Manchester United karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Manchester City 2-1'lik skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu.
İlkay Gündoğan, FA Cup tarihine geçti! Bir ilke imza attı
İlkay Gündoğan, FA Cup tarihine geçti! Bir ilke imza attı İngiltere FA Cup Final maçında Manchester City ile Manchester United karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Türk asıllı Alman orta saha İlkay Gündoğan tarihe geçti.
3.06.2023 Dünyadan Futbol
Manchester City - Manchester United maçından kareler
Manchester City - Manchester United maçından kareler İngiltere FA Cup Final maçında Manchester City ile Manchester United karşı karşıya geldi.
3.06.2023 Dünyadan Futbol
Fabio Capello'dan Erling Haaland'a ilginç benzetme! 'Bir hayvan'
Fabio Capello'dan Erling Haaland'a ilginç benzetme! 'Bir hayvan' İtalyan futbolunun Real Madrid ile iki La Liga şampiyonluğu elde eden efsane teknik direktörü Fabio Capello, Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland hakkında ilginç sözler kullandı.
Erling Haaland rekora doymuyor! Pep Guardiola'dan herkesi şaşırtan 'Messi' itirafı
Erling Haaland rekora doymuyor! Pep Guardiola'dan herkesi şaşırtan 'Messi' itirafı İngiltere FA Cup'ta Manchester City, sahasında Burnley ile karşı karşıya geldi. Gollerin yağmur gibi geldiği müsabakada ev sahibi ekibin dünya yıldızı Erling Haaland, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Gollerine devam eden Norveçli futbolcu, kariyerine bir yeni rekor daha ekledi. Öte yandan teknik direktör Pep Guardiola'dan şaşırtan bir itiraf geldi.
Tottenham, 3 golle tur atladı
Tottenham, 3 golle tur atladı İngiltere FA Cup 4. tur maçında Tottenham, Preston ile kozlarını paylaştı. Müsabakayı Tottenham 3-0 kazandı ve bir üst tura yükseldi.
28.01.2023 Galatasaray
Manchester City, Arsenal'i tek golle eledi
Manchester City, Arsenal'i tek golle eledi FA Cup 4. Turu'nda Manchester City, kendi sahasında Arsenal'i konuk etti. Heyecan dolu maçı Manchester City 1-0'lık skorla kazandı ve tur atlayan taraf oldu.
Manchester City, Chelsea’ye karşı zorlanmadı! Farklı zafer
Manchester City, Chelsea’ye karşı zorlanmadı! Farklı zafer İngiltere FA Cup’ta Manchester City, Chelsea engelini 4-0’lık skorla yıktı.
Liverpool - Wolverhampton tartışmalı karar! VAR'da incelenemedi
Liverpool - Wolverhampton tartışmalı karar! VAR'da incelenemedi İngiltere'de Liverpool'un evinde Wolverhampton'ı konuk ettiği FA Cup mücadelesi VAR tartışmalarına neden oldu.
Manchester United, Everton'ı kupadan eledi
Manchester United, Everton'ı kupadan eledi İngiltere FA Cup 3. Turu'nda Manchester United, kendi sahasında Everton'ı konuk etti. Heyecan dolu maçı ev sahibi Manchester Unuited 3-1 kazandı ve bir üst tura yükseldi.
Manchester City, FA Cup'ta rahat turladı
Manchester City, FA Cup'ta rahat turladı Manchester City, FA Cup 5. tur maçında Peterborough'yi 2- 0 yendi ve çeyrek finale yükseldi.
Everton, FA Cup'ta Tottenham'ı uzatmada devirdi! 9 gol sesi...
Everton, FA Cup'ta Tottenham'ı uzatmada devirdi! 9 gol sesi... İngiltere FA Cup 5. tur maçında Everton, Tottenham'ı konuk etti. Normal süresi 4-4 eşitlikle sona eren mücadelenin uzatmalarında golü bulan Everton 5-4'lük skorla adını yarı finale yazdırdı.
Chelsea, Manchester United'ı yıkarak finale çıktı!
Chelsea, Manchester United'ı yıkarak finale çıktı! İngiltere FA Cup yarı finalinde Manchester United'ı 3-1 yenen Chelsea, finalde Arsenal'in rakibi oldu.
Tottenhamlı Eric Dier tribünlere çıkarak kavgaya karıştı
Tottenhamlı Eric Dier tribünlere çıkarak kavgaya karıştı İngiltere FA Cup 5. tur mücadelesinde Tottenham ile Norwich City karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten mücadeleyi penaltı atışlarıyla Norwich City kazandı ancak geceye damga vuran Tottenham'ın yıldız oyuncusu Eric Dier'di...
Chelsea Liverpool maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Maç ne zaman saat kaçta?
Chelsea Liverpool maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Maç ne zaman saat kaçta? İngiltere FA Cup 5. tur maçında Chelsea, evinde ezeli rakibi Liverpool'u konuk etmeye hazırlanıyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu mücadele öncesi futbolseverler Chelsea Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak sorularının cevaplarını arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...
Çağlarlı Leicester City tur atladı!
Çağlarlı Leicester City tur atladı! Leicester City, Çağlar Söyüncü'nün 65 dakika forma giydiği maçta Wigan Athletic'i 2-0 mağlup ederek FA Cup'ta tur atladı. Kupanın son şampiyonu Manchester City, 4. lig ekibi Port Vale'i ağırladığı maçta 4-1 galip gelerek üst tura yükseldi.
Zor tuttular! Aguero ve taraftar...
Zor tuttular! Aguero ve taraftar... İngiltere FA Cup 5.Tur maçında Manchester City ile Wigan Athletic karşı karşıya geldi. Önemli anlara sahne olan maçı 79. dakikada Will Grigg'in attığı golle 1-0 Wigan Athletic kazandı. Mücadelenin son düdüğün ardından ortalık bir anda karıştı. Kutlama için sahaya inen Wigan taraftarlarından biri rakibiyle maç sonu tartışmasına dalan Manchester City'nin yıldızı Sergio Agüero'ya engel olmak istedi. Kendisine dokunan taraftara yumruk savuran Aguero bununla yetinmedi ve bu kişinin üzerine yürüdü. Saha içindeki diğer kişilerin araya girmesiyle sakinleştirilmeye çalışan Aguero, olayın ardından soyunma odasının yolunu tuttu.
20.02.2018 Futbol
Newcastle United  taraftarı biraz eğlenmek isterse...
Newcastle United taraftarı biraz eğlenmek isterse... İngiltere FA Cup 4. tur mücadelesi öncesinde Stamford Bridge stadyumunun deplasman tribününde çekilen bu görüntü eğlenmek isteyen çılgın bir Newcastle United taraftarına ait.
30.01.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere Fa Cup ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.