İngiltere Premier League

İngiltere Premier League

Son dakika İngiltere Premier League haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İngiltere Premier League gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İngiltere Premier League haber sayfamızda...

İngiltere Premier League

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 625 ingiltere premier league haberi bulunmuştur.
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Manchester United'da Sir Alex Ferguson gelişmesi yaşanıyor. Efsane isim kulübe yeniden geri dönüyor.
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku!
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku! Milli ara sonrası Galatasaray'la karşılaşacak olan Beşiktaş'a tecrübeli futbolcudan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip sakatlığı açıkladı.
14.10.2023 Beşiktaş
Rizespor, Jonjo Shelvey transferini açıkladı!
Rizespor, Jonjo Shelvey transferini açıkladı! Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rizespor, Nottingham Forest'tan Jonjo Shelvey'i renklerine bağladı.
14.09.2023 Rizespor
Premier League şampiyonluğundan küme düşme hattına!
Premier League şampiyonluğundan küme düşme hattına! İngiltere Premier League'de küme düşme hattının dikkat çeken takımı bir zamanlar şampiyonluk yaşayan Leicester City oldu.
Maçları en çok keyif veren 10 takım açıklandı! Alman ekipleri dikkat çekti
Maçları en çok keyif veren 10 takım açıklandı! Alman ekipleri dikkat çekti Puan tablosundan bağımsız maçları en keyifli takımlar belli oldu. İlk 10 içerisinde zirve Alman devi Bayern Münih oldu. İşte listedeki diğer takımlar.
2.04.2023 Futbol
Efsane isimden Haaland övgüsü! 'Ibrahimovic - Ronaldo karışımı'
Efsane isimden Haaland övgüsü! 'Ibrahimovic - Ronaldo karışımı' Premier Lig'de inanılmaz bir performans sergileyen Manchester Cİty'nin yıldız ismi son Manchester United maçında hat-trick yaparak damga vurdu. Norveçli golcü ismin tarzını efsane isim yorumladı.
Marcao'ya İspanya'dan dev talip!
Marcao'ya İspanya'dan dev talip! Galatasaray'da forma giyen defans oyuncusu Marcao ile ilgili transfer iddiaları sürüyor. Gelişmeyi İtalyan gazeteci Fabrizio Romano duyurdu.
4.06.2022 Galatasaray
Liverpool, futbol tarihindeki en büyük anlaşmaya hazırlanıyor
Liverpool, futbol tarihindeki en büyük anlaşmaya hazırlanıyor İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool, futbol tarihindeki en dolgun forma sponsorluğuna imza atmak üzere.
AB'den Rusya İçin yeni karar! Yaptırım listesine yenileri eklendi
AB'den Rusya İçin yeni karar! Yaptırım listesine yenileri eklendi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya Parlamentosu'nun üst kanadı Federasyon Konseyi üyeleri ve oligarklardan oluşan 160 kişinin yaptırım listesine alınacağını duyurdu.
9.03.2022 Ekonomi
Rus patronlara 'MEGA' yaptırım
Rus patronlara 'MEGA' yaptırım İngilere, Avrupa Birliği (AB) ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) hükümetleri, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yakın çevresinde olduğu düşünülen milyarder işadamlarına karşı yıkıcı yaptırımlar uygulayarak yanıt verdi. İşte Ukrayna işgali nedeniyle yaptırımlarla yüzleşen mega zenginler...
8.03.2022 Ekonomi
Real Madrid'de Gareth Bale ile yollar ayrılıyor! Yeni adresi...
Real Madrid'de Gareth Bale ile yollar ayrılıyor! Yeni adresi... İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Gareth Bale takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Rekor ücretle İspanyol devine transfer olan Gallerli futbolcunun yeni adresi de belli oldu.
15.02.2022 İspanya La Liga
Alperen Şengün'lü NBA All-Star heyecanı TV+'ta
Alperen Şengün'lü NBA All-Star heyecanı TV+'ta Sporda en iyilerin buluşma noktası TV+’ta spor şöleni hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en önemli spor organizasyonları NBA ve NFL’in yanı sıra Avrupa’nın en değerli futbol ligi İngiltere Premier League’in ve İtalya Serie A’nın heyecanı da TV+’ta sporseverlerle buluşuyor.
3.02.2022 NBA
Brentford, Christian Eriksen'i resmen açıkladı!
Brentford, Christian Eriksen'i resmen açıkladı! EURO 2020'de Danimarka formasını terletirken sahadan kalbi duran ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Christian Eriksen'i Brentford resmen açıkladı.
31.01.2022 Futbol
Mohamed Salah, Barcelona iddialarını yanıtladı
Mohamed Salah, Barcelona iddialarını yanıtladı Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah bir süredir isminin Barcelona ile anılmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Son dakika - Thomas Tuchel'den milli maç sitemi
Son dakika - Thomas Tuchel'den milli maç sitemi İngiltere Premier League'de Chelsea'nin teknik direktörü Thomas Tuchel, Thiago Silva'nın Brezilya Milli Takımı için yola çıkması üzerine açıklamalarda bulundu.
Son dakika: Premier Lig'de yeniden Claudio Ranieri iddiası!
Son dakika: Premier Lig'de yeniden Claudio Ranieri iddiası! İngiltere Premier League'de milli futbolcu Ozan Tufan'ın formasını giydiği Watford için yeni teknik direktörlük görevi için düşünülen ismin Claudio Ranieri olduğu iddia edildi.
Daniel Sturridge, Perth Glory'ye imza attı
Daniel Sturridge, Perth Glory'ye imza attı Son olarak Trabzonspor forması giyen Daniel Sturridge, Avustralya takımı Perth Glory ile anlaştı.
1.10.2021 Trabzonspor
Son dakika haberi: Liverpool'un kalecisi Loris Karius kararını verdi! İngilizler'den flaş iddia
Son dakika haberi: Liverpool'un kalecisi Loris Karius kararını verdi! İngilizler'den flaş iddia Bir dönem Beşiktaş'ın kalesini koruyan Loris Karius, Liverpool'daki geleceğiyle ilgili kararını verdi. Alman kaleci Liverpool'daki durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Öte yandan İngiliz basınına göre Karius ile Basel ilgileniyor.
Son dakika - Moura'dan derbi yenilgisi sonrası hocasına eleştiri
Son dakika - Moura'dan derbi yenilgisi sonrası hocasına eleştiri Londra derbisinde Arsenal'a 3-1 yenilen Tottenham'da Lucas Moura yanlış taktikler sebebi ile hocası Nuno Esprito Santo'yu eleştirdi.
Milli takımlara Bursa futbolu etkisi
Milli takımlara Bursa futbolu etkisi A Milli Takım ve Ümit Milli Takım’da, yolu bir dönem Bursa futbolundan geçmiş ve Bursaspor’da eğitim almış oyuncular dikkat çekiyor.
24.03.2021 Milli Takım
Sheffield United artık Türkçe
Sheffield United artık Türkçe Premier Lig ekiplerinden Sheffield United, Twitter’da Türkçe yayına başladı, resmi açıklama paylaştı.
Trabzonspor'un yeni forveti Alexander Sörloth İstanbul'a geldi
Trabzonspor'un yeni forveti Alexander Sörloth İstanbul'a geldi Trabzonspor'da forvet transferinde sıcak saatler yaşanıyor. İngiltere Premier League ekiplerinden Crystal Palace'ın Norveçli forveti Alexander Sörloth, Trabzonspor'la görüşmek için İstanbul'a geldi.
30.06.2020 Trabzonspor
Ali Karakaya: Hedefim Avrupa Ligi’ne giden takımın parçası olmak
Ali Karakaya: Hedefim Avrupa Ligi’ne giden takımın parçası olmak Konyaspor’un 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Karakaya, hiç beklemediği bir anda A Takım kadrosuna yükseldiğini belirterek, forma şansı bularak Avrupa Ligi’ne giden bir takımın parçası olmayı hedeflediğini söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Cenk Tosun oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı
Cenk Tosun oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı Futbolcu Cenk Tosun ve eşi Ece Tosun, geçen hafta dünyaya gelen oğullarıyla çekilen bir fotoğrafı paylaştı
24.10.2018 Cadde
"Bir günde olmuyor"
"Bir günde olmuyor" David Dein, yakın dostu Ali Koç'un zorlu bir yolculuğun başında olduğunu belirterek, önemli mesajlar verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere Premier League ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.