'Duş sırası' kavgası! 9 inşaat işçisi serbest kaldı
'Duş sırası' kavgası! 9 inşaat işçisi serbest kaldı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, inşaat işçileri arasında duş sırası nedeniyle çıkan, 1’i çocuk işçi 6 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 9 şüphelinin tamamı, 4’ü adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.
17.08.2022 Gündem
Çifte cinayette 5 kişi için 2'şer kez müebbet hapis talebi
Çifte cinayette 5 kişi için 2'şer kez müebbet hapis talebi Zonguldak’ta tadilat yapan inşaat işçileri Salim Çatma (28) ve Soner Çatma'yı (34) evdeki uyuşturucu maddeyi çaldıkları iddiasıyla öldürüp, ormana gömdükleri suçlamasıyla tutuklu yargılanan Serkan Akgül (34) ile babası İsmail Akgül (55) ve arkadaşı Fatih Çilesiz (33) ile tutuksuz yargılanan anne Döndü Akgül ve akrabaları Müzeyyen G. hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
6.01.2022 Gündem
Memleketlerinden otobüs getirttiler, 500 TL ücret istenince gidemediler
Memleketlerinden otobüs getirttiler, 500 TL ücret istenince gidemediler Bodrum’da inşaatta çalışan işçiler, memleketlerine geri dönebilmek için Van’dan otobüs getirtti. Corona virüs tedbirleri kapsamındaki yüzde 50 sınırlamasından dolayı gidiş için 500 TL istenince 200'den fazla işçi memleketine gidemedi.
29.03.2020 Haberler
İnşaat işçileri ile esnafın kavgası kamerada
İnşaat işçileri ile esnafın kavgası kamerada Şanlıurfa’da inşaat işçileri ile esnafın kavgası kameralara yansıdı. Kavgada başına kilitli parke taşı atılan şahıs adeta ölümden döndü. Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre sokaktaki bir binanın inşaatında çalışan işçiler ile mahalledeki esnaf arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Taş ve inşaat malzemelerinin de kullanıldığı kavgaya polis müdahale etti. Grubu ayırmaya çalışan polisler, silahını çıkarıp kalabalığın önünü kesmeye çalıştı. Ölüm adeta teğet geçti Kavga esnasında şahıslardan biri arkasından yanaştığı bir diğer kişinin kafasına kilitli parke taşı ile vurmaya çalıştı. Taşın kafasını adeta sıyırdığı şahıs, darbenin etkisiyle yere düştü. Yürekleri ağızlara getiren o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken kavgaya karışanlar ise polis tarafından gözaltına alındı. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
İnşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı
İnşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan inşaat işçilerinin bulunduğu panelvan tipi minibüs elektrik direğine çarptı. Meydana gelen kazada 3’ü Suriye vatandaşı 5 kişi yaralandı. Kaza, öğle saatlerinde İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Uğur K. (28) idaresindeki 77 DC 871 plakalı panelvan minibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Meydana gelen kazada minibüs sürücüsü Uğur K. ile birlikte Sadettin F. ve Suriye uyruklu oldukları öğrenilen İbrahim Ş. Cevat H. ve Abdülaziz Hacı H. çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan minibüs olay yerinden çekici yardımı ile kaldırılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Ataköy Anadolu Lisesi'nde dehşet anları! Öğrenciler ayaklandı...
Ataköy Anadolu Lisesi'nde dehşet anları! Öğrenciler ayaklandı... Ataköy’de inşaat işçilerinin önceki gün liseli kız öğrencilere laf atmasıyla başlayan olaylar devam ediyor. Okul yönetimine şikayet edilmesine rağmen iddiaya göre herhangi tedbir alınmayan lisede, bugün de inşaat işçileriyle öğrenciler birbirine girdi.
28.09.2017 Gündem
Feci kazada 3'ü kardeş 4 kişi can verdi!
Feci kazada 3'ü kardeş 4 kişi can verdi! Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde 4 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı kazada ölenlerin 3'ünün kardeş oldukları belirlendi.
7.12.2016 Gündem
Feci kazada 3'ü kardeş 4 kişi can verdi!
Feci kazada 3'ü kardeş 4 kişi can verdi! Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde 4 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı kazada ölenlerin 3'ünün kardeş oldukları belirlendi.
7.12.2016 Gündem
İnşaat işçileri Avcılar- TEM bağlantı yolunu kapattılar
İnşaat işçileri Avcılar- TEM bağlantı yolunu kapattılar İnşaat işçisi 24'üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi, arkadaşları "İş güvenliği yok. Arkadaşımızın cesedi 3 saattir olay yerinde" diye tepki göstererek Avcılar - TEM bağlantı yolunu trafiğe kapattı. İşçilerin eylemi sürüyor Sabah saatlerinden bir işçinin, yapımı süren inşaatın 24. katından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından 200 kişilik işçi grubu Avcılar - TEM bağlantı yolunu her iki istikamate trafiğe kapattı. Hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni savcı inlemesi için olay yerinde bekletiliyor. Bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevkedildi.
11.09.2019 Yaşam