İnsansız Hava Aracı

İnsansız Hava Aracı

Son dakika İnsansız Hava Aracı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İnsansız Hava Aracı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İnsansız Hava Aracı haber sayfamızda...

İnsansız Hava Aracı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.965 insansız hava aracı haberi bulunmuştur.
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin gerisinde kaldıkları iki konuya değindi. Dendias bu iki konuyu iki büyük savaştan örnek vererek adeta bir itirafta bulundu.
17.04.2024 Dünya
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor Geçtiğimiz hafta sonu İsrail'e tarihte ilk kez saldıran İran propaganda için akılalmaz bir yola başvurdu. Yaklaşık üç gün sonra ortaya çıkan skandal dünyada manşet haline geldi.
16.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İran 'Yıllardır bekliyoruz' diyerek yayınladı! Rus medyası: Biden yatağa gitti!
Savaşta son dakika... İran 'Yıllardır bekliyoruz' diyerek yayınladı! Rus medyası: Biden yatağa gitti! ABD ordusu Orta Doğu'ya acil bir şekilde lazerli dronesavar sistemi getiriyor, İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekti. Rus televizyonları Washington'ın mevcut tabloda beti benzi atmış göründüğünü bildirdi.
17.04.2024 Dünya
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu ABD merkezli Globalfire, İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştırdı. Söz konusu analiz adeta iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
15.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız!
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız! ABD ordusu İsrail'e doğru gelen kamikaze drone'ların yarıdan fazlasını düşürdüğünü resmen açıkladı, NBC'den 'İsrail her an İran'ı vurabilir' haberi geldi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır” açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil! İsrail televizyonları, Tel Aviv'in İran'a dün gece saldıracağını ancak gizli bir telefon görüşmesi sonrası bu kararın ertelendiğini duyurdu. Channel 14 televizyonu telefonun diğer ucundaki sesin İsrail'e 'Bu gece değil' dediğini aktardı.
15.04.2024 Dünya
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Son dakika...  ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı
Son dakika... ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı İran dün gece bir ilki gerçekleştirerek İsrail'e saldırdı. İsrail kanadı ise saldırıya cevap vermek için hazırlıklara başladı öyle ki İsrailli yetkililerden savaş çağrısı bile gelmeye başladı. Dünyanın merak ettiği 'ABD, İran'ı vuracak mı?' sorusunun cevabı ise gizli bir telefon görüşmesinde ortaya çıktı.
14.04.2024 Dünya
İran’ın İsrail’e saldırısı Tahran’da coşkuyla kutlandı
İran’ın İsrail’e saldırısı Tahran’da coşkuyla kutlandı İran’ın İsrail topraklarını insansız hava aracı ve füzelerle hedef aldığı saldırı İran’da coşkuyla kutlandı.
14.04.2024 Haberler
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
AFP servis etti! İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran böyle görüntülendi
AFP servis etti! İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran böyle görüntülendi İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. İran'ın kararı sonrası Tahran'da birçok kişi Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.
14.04.2024 Dünya
Son dakika: İsrail savaş kabinesi Netanyahu başkanlığında toplandı!
Son dakika: İsrail savaş kabinesi Netanyahu başkanlığında toplandı! İsrail tarafından yapılan açıklamada, İran'ın 100'den fazla insansız hava aracı fırlattığı iddia edilirken, İsrail savaş kabinesi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu başkanlığında toplandı.
13.04.2024 Dünya
İran'dan İsrail'e konsolosluk cevabı! Hava saldırısı başlattılar
İran'dan İsrail'e konsolosluk cevabı! Hava saldırısı başlattılar İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Şam'daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak İsrail'e düzinelerce insansız hava aracı ve füzelerin ateşlendiği kaydedildi.
13.04.2024 Dünya
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan unsurlarının botla denize bıraktığı düzensiz göçmenlerin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait insansız hava aracı ile tespit edildiğini ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kurtarıldığını açıkladı.
13.04.2024 Haberler
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan unsurlarının botla denize bıraktığı düzensiz göçmenlerin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait insansız hava aracı ile tespit edildiğini ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kurtarıldığını açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Rusya kritik bölgeyi hedef aldı! Zelenskiy: Hava savunma sistemlerine ihtiyacımız, uzun tartışmalara değil
Rusya kritik bölgeyi hedef aldı! Zelenskiy: Hava savunma sistemlerine ihtiyacımız, uzun tartışmalara değil Ukrayna genelinde enerji tesislerine saldırı düzenleyen Rusya, başkent Kiev’de büyük bir elektrik santralini vurdu.
11.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İnsansız Hava Aracı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.