Internacional

Internacional

Son dakika Internacional haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Internacional gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Internacional haber sayfamızda...

Internacional

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 512 ınternacional haberi bulunmuştur.
Jorge Jesus'tan çılgın Fenerbahçe planı! Kilit isme kanca attı
Jorge Jesus'tan çılgın Fenerbahçe planı! Kilit isme kanca attı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile büyük başarılara imza atan Jorge Jesus'un takımını güçlendirmek için harekete geçtiği iddia edildi. Al Hilal ile sözleşme uzatmaya hazırlanan Portekizli teknik direktörün hedefinin Fenerbahçe'nin kilit ismi olduğu aktarıldı.
23.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın eski yıldızı Fernando Reges'ten sürpriz imza! İşte yeni takımı
Galatasaray'ın eski yıldızı Fernando Reges'ten sürpriz imza! İşte yeni takımı Galatasaray'da bir dönem top koşturan ve iki şampiyonluk yaşayan Brezilyalı yıldız, ülkesinin ekiplerinden Internacional'e transfer oldu.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, 2024 sezonunda Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışacak ve kendi kategorilerinde şampiyonluk arayacak. 3 sezonluk Yamaha macerasının ardından BMW ile anlaşan Toprak, Supersport’ta sakatlıktan güçlü dönen Can Öncü ve her sezon seviyesini artıran Bahattin Sofuoğlu… 3 temsilcimizin yarışları, 2024 yılında sadece Red Bull TV’de, Türkçe anlatımlı olacak.
24.01.2024 Motor Sporları
Fenerbahçe'de Fred için 3 talip birden! Brezilya'da dev transfer yarışı
Fenerbahçe'de Fred için 3 talip birden! Brezilya'da dev transfer yarışı Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Fred'e ülkesinden 3 takımın talip olduğu iddia edildi. Brezilya basını, tecrübeli orta saha oyuncusu için devrede olan kulüpleri duyurdu.
20.01.2024 Fenerbahçe
Süper Lig devinden Enner Valencia bombası! Temaslar başladı
Süper Lig devinden Enner Valencia bombası! Temaslar başladı Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Internacional'e transfer olan Enner Valencia, Süper Lig'e geri dönebilir. Süper Lig devi golcü futbolcu için harekete geçti.
10.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Fred'e talip çıktı! Transfer teklifi hazırlığı
Fenerbahçe'de Fred'e talip çıktı! Transfer teklifi hazırlığı Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Fred'e sürpriz bir talibin çıktığı öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu için teklif hazırlığında bulunulduğu kaydedildi.
5.01.2024 Fenerbahçe
Enner Valencia coştu, Joao Pedro sıfır çekti
Enner Valencia coştu, Joao Pedro sıfır çekti Sezon başında Fenerbahçe'den Brezilya'ya transfer olan iki yıldızdan Pedro hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.
8.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Brezilya'dan sağ bek! Ayrılmak istiyor
Fenerbahçe'ye Brezilya'dan sağ bek! Ayrılmak istiyor Devre arası için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe aradığı sağ beki Brezilya'da buldu. Sarı-lacivertli yönetim transfer için nabız yokladı.
5.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray yeni yıldızını Brezilya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Galatasaray yeni yıldızını Brezilya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı Savunma hattına takviyede bulunmak isteyen Galatasaray'ın sürpriz bir hamle yaptığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kulübüyle masaya oturduğu vurgulandı.
2.12.2023 Galatasaray
Vincent Aboubakar sürprizi! Transfer için talip çıktı
Vincent Aboubakar sürprizi! Transfer için talip çıktı Beşiktaş'ta hastalığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların golcüsünün köklü kulübün radarına girdiği aktarıldı.
22.11.2023 Beşiktaş
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
11.11.2023 Diğer
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
5.11.2023 Futbol
Enner Valencia duble yaptı! Internacional, Santos'a 7 attı
Enner Valencia duble yaptı! Internacional, Santos'a 7 attı Brezilya Serie A'nın 28'inci haftasında Internacional, Santos'u 7-1'lik skorla mağlup etti.
22.10.2023 Dünyadan Futbol
Zaniolo, Joao Pedro, Redmond ve Gomez pişman oldu! Eski günlerini arıyorlar
Zaniolo, Joao Pedro, Redmond ve Gomez pişman oldu! Eski günlerini arıyorlar Süper Lig'de dört büyük takımın formasını giyen ve yurt dışına transfer olan yıldızlar umduklarını bulamadı.
17.10.2023 Süper Lig
Yine penaltı kaçıran Enner Valencia özür diledi! İlginç açıklama
Yine penaltı kaçıran Enner Valencia özür diledi! İlginç açıklama Dünya Kupası eleme maçında penaltı atışında topu yandan dışarı gönderen Enner Valencia, akıllara Fenerbahçe döneminde kaçırdığı penaltıları getirdi. Golcü futbolcudan ilginç açıklama geldi.
14.09.2023 Dünyadan Futbol
E-sigara kullanan erkeklere uyarı! Baba olmanız tehdit altında
E-sigara kullanan erkeklere uyarı! Baba olmanız tehdit altında Elektronik sigaranın hem kadınlara hem erkeklere çok sayıda zararı var. Yeni araştırmada ise e-sigaranın sperm sayısını azaltarak baba olmayı da engellediği ortaya çıktı.
11.09.2023 Dünya
Michy Batshuayi'ye Serie A kancası! Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu
Michy Batshuayi'ye Serie A kancası! Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu İsmail Kartal yönetiminde sezona kayıpsız bir başlangıç yaparak start veren Fenerbahçe'de yıldızlara olan ilgiye bir yenisi daha eklendi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Michy Batshuayi'ye İtalyan ekibinin talip olduğu aktarıldı. Belçikalı futbolcu için Fenerbahçe'nin istediği bonservis ortaya çıktı.
26.08.2023 Fenerbahçe
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları Futbolda özlemin sona erdiği bugünlerde birçok ligden birbirinden heyecanlı maçları Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Ayrıca Misli’nin seçili etkinliklerde üyelerine sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
19.08.2023 Futbol
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ve Fred transferi tamam! İşte sıradaki isimler...
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ve Fred transferi tamam! İşte sıradaki isimler... Manchester United'dan Fred ile Marsilya'dan Cengiz Ünder'i renklerine bağlamaya hazırlanan Fenerbahçe'de kurmaylar, 2 transferde daha gaza bastı. Sarı-lacivertlilerin bu transferleri de kısa süre içerisinde bitirmeyi planladığı öğrenildi.
12.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Fred transferini resmen açıkladı!
Fenerbahçe, Fred transferini resmen açıkladı! Fenerbahçe'den orta saha kurgusuna beklenen takviye geldi. Sarı-lacivertliler, Manchester United'dan Fred'i kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına varıldığını resmen açıkladı.
12.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe imzaya getiriyor! Fred transferinde geri sayım
Fenerbahçe imzaya getiriyor! Fred transferinde geri sayım Orta saha kurgusuna Fred'i dahil etmek için geri sayıma geçen Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncuyu İstanbul'a getirmeyi planladığı tarih belli oldu.
12.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerini Rodrigo Becao dolduracak!
Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerini Rodrigo Becao dolduracak! Fenerbahçe’nin yeni transferi, idmanlardaki performansıyla hem yönetimin hem teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kim Min Jae’nin gidişinin ardından defansta sıkıntı yaşayan sarı-lacivertlilerin, Becao hamlesiyle hedefi 12’den vurduğu yorumları yapıldı.
7.08.2023 Fenerbahçe
Enner Valencia'nın olay gecesi! Adriano ile tartıştı, kulübün futbol direktörünü itti
Enner Valencia'nın olay gecesi! Adriano ile tartıştı, kulübün futbol direktörünü itti Fenerbahçe'den ayrılan geçen sezonun gol kralı Enner Valencia, Internacional'de zor günler geçiriyor. Valencia, Internacional - Corinthians maçı sonunda kendi takım arkadaşı ve futbol direktörü ile tartıştı.
6.08.2023 Futbol
Enner Valencia, teknik personelle tartıştı!
Enner Valencia, teknik personelle tartıştı! Fenerbahçe'den Brezilya ekibi Internacional'e transfer olan Enner Valencia, yeni takımında bir tartışma yaşadı. İlk önce takım arkadaşıyla anlaşmazlık yaşayan deneyimli futbolcunun daha sonrasında teknik heyetten biri ile sert bir tartışma içine girdi.
6.08.2023 Futbol
Suskun kral Enner Valencia! Yeni takımında yokları oynuyor
Suskun kral Enner Valencia! Yeni takımında yokları oynuyor Geride kalan sezonda Fenerbahçe forması ile rekorlar kıran ve kariyerinin sezonunu geçiren Enner Valencia, yeni takımı Internacional'de adeta yokları oynuyor. Brezilya temsilcisine büyük umutlarla transfer olan yıldız futbolcunun istatistikleri şaşırttı.
1.08.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Internacional ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.