Kafeler, internet cafeler, spor salonları ne zaman açılacak? Tarih belli mi?
Kafeler, internet cafeler, spor salonları ne zaman açılacak? Tarih belli mi? Corona virüsü nedeniyle spor salonları, kafeler ve internet kafalerin faaliyeti geçici olarak durduruldu. Cafe sahipleri yasakların ne zaman son bulacağını araştırıken Spor salonu, kafeler, internet cafeler ne zaman açılacak? Tarih belli mi? sorularına ağırlık vermiş durumda...
24.03.2020 Gündem
FETÖ'nun videolarını izleyen ByLock'çu karı-koca yakalandı
FETÖ'nun videolarını izleyen ByLock'çu karı-koca yakalandı Kayseri’de, bir internet kafede FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in videolarını izleyen ByLock’çu karı koca yakalanarak, gözaltına alındı.
19.04.2017 Gündem
Rüyasından panikle uyanan adam korku dolu anlar yaşattı!
Rüyasından panikle uyanan adam korku dolu anlar yaşattı! İstanbul Avcılar'daki bir internet kafenin müşterileri bilgisayarlarında Oyun oynarken sıra dışı bir olay meydana geldi. Bir sandalyede uyuyan adam bir anda zıplayarak uyandı. İnternet kafe içerisinde koşmaya başladı. Herkesin şoke olduğu olayda kafedeki gençler panikle kaçtı. Koşan adam başka bilgisayarlara ayrılmış bölümlerin üzerine adeta uçtu. Kafedeki bir genç, "Herhalde bombadan falan kaçtığını zannettik. Buraları da devirdi. Bayağı bir ses çıktı. Biz de kaçtık arkadaşlarla." diye konuştu. Uyurgezer müşteri bir sürede dizlerinin üzerinde yürüdü. Kendine geldikten sonra korku dolu anlar son buldu. Kendisine elektrik çarptığını bu yüzden aklının başından gittiğini iddia etti.
11.09.2019 Televizyon
Rakibini oyunda yenemeyen çocuk cafe bastı
Rakibini oyunda yenemeyen çocuk cafe bastı İnternet üzerinden oyun oynadığını rakibini yenemeyen çocuk cafe basıp kavga çıkardı. Öfkeli çocuk rakibini işte böyle dövdü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu kadar pişkin hırsız görülmedi!
Bu kadar pişkin hırsız görülmedi! Muğla’nın Marmaris ilçesinde, hırsızlık şüphelisi önce müşterilerden internet paralarını topladı ve daha sonra kasadaki para ile bin 500 TL değerindeki cep telefonu çaldı. Hırsızın rahat tavırları kameralara yansıdı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri