İnternet Erişimi

İnternet Erişimi

Son dakika İnternet erişimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İnternet erişimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İnternet erişimi haber sayfamızda...

İnternet Erişimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.973 internet erişimi haberi bulunmuştur.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da temaslarda bulundu. Bakan Tekin ""Proje bedeli 1 milyar 754 milyon TL olan 24 proje inşallah Burdur’a hayırlı olur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Yeniden Refah İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı
Yeniden Refah İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 25'i büyükşehir, 70 ilin belediye başkan adayını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Cemal Arıkan başkan adayı oldu.
10.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık"
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ülkeler ve kıtalar arası internet otobanlarına olan ihtiyacın öngörülenin de ötesinde arttığını kaydederek, "Bugün yaklaşık 19,5 milyonu sabit abone, 74,8 milyonu mobil abone olmak üzere toplam 94,3 milyon genişbant internet abone sayısına ulaştık. Şu anda toplam fiber uzunluğumuz yaklaşık 550 bin kilometre ve fiber altyapı uzunluğumuzu bu yıl 600 bin kilometreye, 2028 yılına kadar da 850 bin kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
İş Bankası’ndan ‘100 Köye İnternet’
İş Bankası’ndan ‘100 Köye İnternet’ İş Bankası ve İşNet, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve İş Bankası’nın arka arkaya gelen 100’üncü yıl kutlamaları vesilesiyle “100 Köye İnternet” projesini başlattı.
30.01.2024 Ekonomi
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı yapıldı
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı yapıldı Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nın çevrim içi olarak yapıldığını, adayların yüzde 99'undan fazlasının sınava katıldığını duyurdu.
19.11.2023 Eğitim
Gençlere vergisiz telefon ve ücretsiz internet için başvurular başladı
Gençlere vergisiz telefon ve ücretsiz internet için başvurular başladı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğretim öğrencilerine yönelik "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvurularının başladığını duyurdu.
15.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu ‘hayırlı olsun’ diyerek açıkladı! Türksat'ın yeni merkezi hizmete alındı
Bakan Uraloğlu ‘hayırlı olsun’ diyerek açıkladı! Türksat'ın yeni merkezi hizmete alındı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uydu Yer Sistemleri Yedeklilik Merkezi ile ilgili olarak “Hizmete açtığımız merkezle televizyon yayıncılığındaki güvenliği daha üst seviyeye çıkartmış oluyoruz TÜRKSAT bünyesinde yürütülen hizmetlerin olağanüstü durumlar veya sistem kaynaklı acil durumlarda yayıncılık hizmetlerinin kesintiye uğramaması açısından büyük öneme haizdir” dedi.
13.11.2023 Ekonomi
ChatGPT’ye yeni rakip geldi: Grok
ChatGPT’ye yeni rakip geldi: Grok Elon Musk, ChatGPT’ye rakip geliştirdiği xAI Grok’u tanıttı. Piyasadaki yapay zeka botlarından daha iyi olduğu öne sürülen Grok, gerçek zamanlı bilgilerin, yanı sıra X/Twitter’dan da anlık veri kullanıyor.
5.11.2023 Ekonomi
‘Sosyal platformlarda’ boşluğa mı düşüyoruz?
‘Sosyal platformlarda’ boşluğa mı düşüyoruz? Aşırı paylaşımlarla sosyal platformlarda bir boşluk yaşanıyor: Twitter X durumda, Facebook’a sadece yazlıklardan giriliyor, Threads’e neden kaydolduğumuzu unuttuk, Instagram gerçek değil, TikTok fazla gerçek. ‘LinkedIn neden böyle oldu ya!’ çıkmazındayız…
14.10.2023 Ekonomi
SpaceX ‘Starlink’ için izin talep etti
SpaceX ‘Starlink’ için izin talep etti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD’de SpaceX’in kurucusu Elon Musk ile yaptığı görüşmenin ardından Musk’ın sahibi olduğu uydu interneti sağlayan Starlink’in temsilcileri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri Ankara’da bir araya geldi.
22.09.2023 Ekonomi
İran'da Cristiano Ronaldo krizi! Bakan'dan açıklama: Ayrıcalık yok
İran'da Cristiano Ronaldo krizi! Bakan'dan açıklama: Ayrıcalık yok İnternet erişiminin kısıtlı olduğu İran’da, Ronaldo’ya kısıtlamasız erişim imkanı verecek SIM kart tedarik etme girişimi tepki çekti. Bakanlıktan açıklama geldi.
15.09.2023 Dünyadan Futbol
Bilgisayar Programları: En Çok Kullanılan ve CV’de Mutlaka Olması Gereken Bilgisayar Programları Nelerdir?
Bilgisayar Programları: En Çok Kullanılan ve CV’de Mutlaka Olması Gereken Bilgisayar Programları Nelerdir? Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çalışma hayatını kolaylaştıracak bilgisayar programları da piyasaya sürülmeye başladı. Özellikle Microsoft Office programları her iş yerinin ve eğitim alan öğrencilerin vazgeçilmezi haline geldi. İş adaylarının ise mutlaka CV’lerinde bulunması gereken bilgisayar programları da bulunuyor. İş başvurularında adayları bir adım öne geçiren bu programlar iş hayatının günlük birer parçası haline gelmektedir. En çok kullanılan Office programları ve CV’de olması gereken bilgisayar programları nelerdir? Bilgisayar programları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
E-ticaret yapana devlet desteği bol
E-ticaret yapana devlet desteği bol Ürününü internet üzerinden satmak isteyen girişimciler için pek çok devlet desteği var. E-ticareti ihracatta kullananlar, daha geniş kapsamlı desteklere de ulaşabiliyor. İşte ayrıntılar...
28.06.2023 Ekonomi
Rusya'da Wagner isyanına yakalanan Petek Dinçöz: Çok strestli bir 24 saat geçirdik!
Rusya'da Wagner isyanına yakalanan Petek Dinçöz: Çok strestli bir 24 saat geçirdik! Geçtiğimiz hafta konser vermek için için Rusya'ya uçan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, ülkede yaşanan Wagner isyanına yakalanmıştı. İnternet kısıtlaması nedeniyle bir süre kendisinden haber alınamayan şarkıcı, daha sonra Instagram sayfasından bir açıklama yayınlamıştı. Ünlü isim ve eşi Nida Büyükbayraktar, önceki gün ülkeye döndü. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ikili, yaşadıklarını anlattı.
27.06.2023 Cadde
İstanbul’u okuyorum gözlerim kapalı
İstanbul’u okuyorum gözlerim kapalı Yeni nesil kütüphanelerin artışı İstanbullular için yepyeni bir deneyime dönüşüyor. Rami Kütüphanesi’nden Taş Mektep’e İstanbul’un okuma duraklarına baktık.
24.06.2023 Pazar
Süper platform çağı başlıyor
Süper platform çağı başlıyor Dijital içerik platformu TV+, her TV’yi akıllı televizyona dönüştüren TV+ PRO ürünü ile platform yayıncılığında yeni bir dönem başlattığını duyurdu.
21.06.2023 Ekonomi
Pakistan savaş alanına döndü
Pakistan savaş alanına döndü Pakistan eski başbakanı İmran Han, tutuklanmasının ardından dün yüksek güvenlik önlemleri altında duruşmaya çıkarken, ülkede sokaklar savaş alanına döndü.
11.05.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu: Artık Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz
Kılıçdaroğlu: Artık Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Artık Türkiye’nin kaderini de değiştireceğiz. Türkiye’yi barıştıracağız. Kucaklaşacağız. Herkesin aşının, herkesin işinin olduğu, herkesin evine mutlu gittiği güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Bunları söyleyince 'Parayı nereden bulacaksın, nasıl yapacaksın' diyorlar. Sen 5’li çetelere para bulurken, para var ama vatandaşa gelince para yok. Bay Kemal ne diyor; ne dersen de ne söylersen söyle onlardan o paraların tamamını son kuruşuna alacağım ve geri vereceğim” dedi.
25.04.2023 Gündem
Sandığın anahtarı eğitim ve gençlerde
Sandığın anahtarı eğitim ve gençlerde Ak Parti, üniversiteye geçişte yılda birkaç kez sınav yapmayı, gençlere 10 GB ücretsiz internet erişimi vadediyor. Millet İttifakı’nın hedefleri arasında LGS ve YÖK’ün kaldırılması, zorunlu eğitimin 1+5+4+3 şeklinde uygulanması yer alıyor.
21.04.2023 Eğitim
Kütüphaneler dijitalleşiyor
Kütüphaneler dijitalleşiyor 81 ilde toplam 1042 kütüphaneyi dijitalleştiren Türk Telekom, bu kütüphanelerde ve destekçisi olduğu ören yerlerinde ziyaretçilere ücretsiz internet sunuyor.
19.04.2023 Ekonomi
İlk atık getirme merkezi
İlk atık getirme merkezi Karesi Belediyesi’nin hizmete açtığı tesis, kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar toplam 14 grup atığı ayrıştırıp doğaya nefes veriyor.
22.01.2023 Ege
Cebimizdeki yabancı masum değil
Cebimizdeki yabancı masum değil Teknolojinin hayatımıza kattığı yeni tehdit; siber dolandırıcılık. HAVELSAN Siber Güvenlik Direktörü Özarar, “mağdur tehlikeli bir siteye girmese ya da bir bağlantıya tıklamasa bile saldırganlar cihaza girip verilerinizi ele geçirebilirler” dedi.
22.01.2023 Eğitim
'Fiber altyapı 5G için olmazsa olmaz'
'Fiber altyapı 5G için olmazsa olmaz' Türkiye’de 5G teknolojisine geçiş için çalışmalar sürüyor. Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “5G’ye geçişin yerli ve milli imkânlarla yapılması önemli. Bunu da sadece altyapı değil, tüm 5G ekosistemini kapsayacak şekilde ele alıyoruz. Fiber altyapı 5G için olmazsa olmaz” diyor.
15.12.2022 Milliyet Executive
‘Ben sizler için kavga edeceğim’
‘Ben sizler için kavga edeceğim’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adana’daki toplu açılış töreninde “Hiç kimsenin adamı değilim. Beşli çetelerin adamı değilim. Eğer birilerinin adamıysam; sizlerin adamıyım. Sizler için mücadele edeceğim. Sizler için kavga edeceğim” dedi.
20.10.2022 Siyaset
UFO sandılar ama gerçek bambaşka! Kokpitte heyecan yaratan görüntü
UFO sandılar ama gerçek bambaşka! Kokpitte heyecan yaratan görüntü ABD Hava Kuvvetleri bünyesindeki askeri kargo uçağında görevli askerler, gözleri önünde yaşanan kocaman bir ışık patlaması sebebiyle şaşkına döndü. İlk etapta gördükleri şeyin UFO olduğunu düşünen mürettabat bir müddet sonra ise gerçeğin ne olduğunu anladı.
29.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Erişimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.