İnternet Sitesi

İnternet Sitesi

Son dakika internet sitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan internet sitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan internet sitesi haber sayfamızda...

İnternet Sitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.891 internet sitesi haberi bulunmuştur.
TMO’dan fındık satış kararı!
TMO’dan fındık satış kararı! Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Ekonomi
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
Adım Adım İstanbul
Adım Adım İstanbul Yürüyüş turizmiyle ilgili hizmet sunan “GuruWalk” internet sitesi, dünyada yürüyerek keşfedilebilen şehirlerin listesini yayımladı.
14.04.2024 Gündem
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı 2021 yılında Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, kış transfer döneminde bonservis rekoru kırarak Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Bu sezon şampiyonluk hedefinden epey uzak kalan Bavyera ekibi, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgili gelişmeyi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
9.04.2024 Almanya Bundesliga
68 yıl sonra Yeni Yücel
68 yıl sonra Yeni Yücel 1935’te Muhtar Fehmi Enata öncülüğünde yayımlanan, Behçet Kemal Çağlar, Orhan Burian, Cahit Sıtkı Tarancı, Necati Cumalı, Cevdet Kudret Solok, Yaşar Nabi Nayır gibi isimlerin yolunun geçtiği “Yücel” dergisi 68 yıl sonra yoluna devam ediyor.
6.04.2024 Kültür Sanat
Namaz Nasıl Kılınır? Kadın ve Erkek Sabah - Öğle - İkindi - Akşam - Yatsı Namazı Kılınışı Nasıl?
Namaz Nasıl Kılınır? Kadın ve Erkek Sabah - Öğle - İkindi - Akşam - Yatsı Namazı Kılınışı Nasıl? İslam alemi için farz kılınan ibadetlerden birisi de namazdır. Namaz İslam'ın en önemli ibadetlerindendir. 5 vakit kılınır. Bunlar sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı şeklindedir. Tekbir, kıyam, rükü, secde ve selam gibi kısımlardan oluşan namaz İslam'ın 5 şartından biridir. Namaz ibadetini yerine getirmek isteyenler namaz sureleri ve namaz kılınışı hakkında bilgi sahibi edinmek ister. Her vakit namazın rekatları farklıdır. Sabah namazı . Sabah namazı, 4 rekat, öğle namazı 10 rekat, ikindi namazı 8 rekat, akşam namazı 5 rekat, yatsı namazı 13 rekattır. Namaz nasıl kılınır? 5 vakit namaz kılınışı ve rekatları...
4.04.2024 Gündem
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI SORGULA! 🗽 2024 Yeşil Kart (Green Card) sonuçları DV Lottery sayfasından ne zaman açıklanacak?
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI SORGULA! 🗽 2024 Yeşil Kart (Green Card) sonuçları DV Lottery sayfasından ne zaman açıklanacak? Green Card (Yeşil Kart) başvurusu yapan ilgililer sonuç tarihini araştırıyor. ABD'de çalışma ve yaşama imkanı sunan Green Card için süreç DV Lottery üzerinden ilerliyor. Başvuruda adaylarda İngilizce bilme şartı aranmadı. 2023 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Yeşik Kart sonucu sorgulama...
3.04.2024 Bilgi Rehberi
2024 emekli promosyon tutarları açıklandı
2024 emekli promosyon tutarları açıklandı Emekli banka promosyonları için yapılan SGK anlaşmasından sonra bankalar arasında rekabet başladı. Emekli aylığına göre değişen promosyonlar 8 bin-15 bin lira arasında hesaplanıyor. Emekliler bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden promosyon için başvurabiliyor.
3.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Yerel seçim için siyasi partilerin propaganda yasağı başladı
Son dakika: Yerel seçim için siyasi partilerin propaganda yasağı başladı Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimi çerçevesinde 21 Mart tarihinde başlayan propaganda serbestliği 18.00 itibarıyla sona erdi. Seçim yasakları ise saat 23.59 itibarıyla başlayacak..
30.03.2024 Gündem
Yerel seçimler dünya medyasında... 'Türkiye'nin geleceği Boğaz'da belli olacak!
Yerel seçimler dünya medyasında... 'Türkiye'nin geleceği Boğaz'da belli olacak! Birçok yayın organı İstanbul'daki başa baş yarışa dikkat çekerken, 2023'te 'yaralanan ve parçalanan' muhalefetin Pazar günü ortaya çıkacak sonuçla darmadağın olabileceği yazıldı.
30.03.2024 Dünya
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Almanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Haberler
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Almanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Haberler
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin davada Londra Yüksek Mahkemesi kararını açıkladı.
26.03.2024 Dünya
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Randevular artık dijital ortamda
Randevular artık dijital ortamda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında velilerin öğretmenlerle randevu alarak görüşebileceğini duyurmuştu.
25.03.2024 Eğitim
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı Girişimci Orhun Ensari, 6 Şubat depreminin ardından, yabancı sermayeli bir özel bankanın kiralık kasasında yaşanan su baskınları sonucunda, birikimleri ve dijital veri setinin kaybolduğunu iddia etti.
24.03.2024 Gündem
MEB duyurdu! Öğretmen- veli randevuları dijital ortama taşındı
MEB duyurdu! Öğretmen- veli randevuları dijital ortama taşındı Milli Eğitim Bakanlığı’nca velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Eğitim
YSK paylaştı! Bazı seçim yasakları yarın başlıyor
YSK paylaştı! Bazı seçim yasakları yarın başlıyor 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimeler için ve bazı seçim yasakları ve propaganda serbestliğinin yarın başlayacağı bildirildi.
20.03.2024 Gündem
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı Reklam Kurulu’nun 12 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 343 sayılı toplantısında, tüketicileri aldatıcı, yanıltıcı, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar edici reklamlar ile haksız ticari uygulamalar incelendi. 
20.03.2024 Ekonomi
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı Ana muharebe tanklarının yanı sıra zırhlı araçların sahne aldığı gövde gösterisinin adresi, dikkat çekici. NATO Hava Komutanlığı ise, resmi hesabından Karadeniz semalarını koruyan Türk F-16'larını kadrajına aldı.
19.03.2024 Dünya
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Sitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.