İntihar eden kızın görüntüleri ortaya çıktı
İntihar eden kızın görüntüleri ortaya çıktı Erzurum'da yüzlerce insanın mağduriyetine yol açan Karadayı Konutları inşaatinin 12'nci katından atlayarak intihar eden Nazlıcan G.'nin (15) atlama görüntüleri ortaya çıktı. 2 ay içerisinde 2 genç insanın intihar ettiği binaya çözüm bulunması için yetkililerin harekete geçmesi istendi. Pasinler ilçesindeki Teknik Meslek Lisesi öğrencisi Nazlıcan G. de geçen 21 Aralık'ta kız arkadaşı İ.A.'ya 'Hakkınızı helal edin ben intihar ediyorum' yazılı not bırakıp, inşaat halindeki aynı binanın 12'nci katından atlayarak intihar etti. İntihar olayı ile ilgili soruşturma başlatılırken, Nazlıcan G.'nin atlama görüntüleri cep telefonu ile kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Metro istasyonunda intihar saniye saniye kamerada
Metro istasyonunda intihar saniye saniye kamerada Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay Kadıköy- Kartal metrosu Kozyatağı durağında meydana geldi. Durakta bekleyen bir kadın, istasyona yaklaşan metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı kameralara yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Poligonda intihar anı kamerada (+18)
Poligonda intihar anı kamerada (+18) İstanbul Ümraniye’de atış yapmak için poligona giden bir kişi, herkesin gözü önünde intihar etti. İntihar anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Ümraniye’de bulunan bir atış poligonunda meydana geldi. Arkadaşları ile atış yapmak için poligona gelen Y.S (43), bir süre hedeflere ateş etti. Y.S, daha sonra silahı başına dayayarak tetiğe bastı. Çevresindekilerin şaşkın bakışları ardında intihar eden Y.S, kanlar içinde yerde kaldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalede Y.S’nin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Y.S’nin cenazesi incelemelerin ardından önce Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, ardından da Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Y.S’nin intihar anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Kendini 20. kattan aşağı bıraktı
Kendini 20. kattan aşağı bıraktı Çin'in Nanjing eyaletine bağlı Hefei kentinde kimliği tespit edilemeyen 30 yaşlarında bir erkek kendisini 20 katlı bir binanın terasından aşağı bırakarak intihar etti. Onlarca kişinin dehşet dolu bakışları arasında kendisini boşluğa bırakan adam beton zemine çarparak korkunç bir şekilde can verirken, o anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Boğaz Köprüsü'nden böyle atladı (+18)
Boğaz Köprüsü'nden böyle atladı (+18) Boğaz Köprüsü'ne sabah saatlerinde çıkan bir şahıs, intihar etti. İntihar anı amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgilere göre bir şahıs sabah saatlerinde Boğaz Köprüsü korkuluklarına çıkarak intihara teşebbüs etti. Polis tarafından ikna edilmeye çalışılan şahıs, yaklaşık bir saat sonra kendisini köprünün korkuluklarından aşağı bıraktı. Şahsın intihar anı amatör bir kamera tarafından da görüntülendi. İntihar eden şahsın cesedi, deniz polisi tarafından Boğaz Köprüsü'nün Ortaköy ayağına çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından şahsa uzun süre kalp masajı yapıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerin inceleme ekipleri ise köprü ayaklarına gelerek ceset üzerinde incelemelerde bulundu.
11.09.2019 Haberler
Boğaz Köprüsü'nden böyle atladı
Boğaz Köprüsü'nden böyle atladı Boğaz Köprüsü'ne sabah saatlerinde çıkan bir şahıs, intihar etti. İntihar anı amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgilere göre bir şahıs sabah saatlerinde Boğaz Köprüsü korkuluklarına çıkarak intihara teşebbüs etti. Polis tarafından ikna edilmeye çalışılan şahıs, yaklaşık bir saat sonra kendisini köprünün korkuluklarından aşağı bıraktı. Şahsın intihar anı amatör bir kamera tarafından da görüntülendi. İntihar eden şahsın cesedi, deniz polisi tarafından Boğaz Köprüsü'nün Ortaköy ayağına çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından şahsa uzun süre kalp masajı yapıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerin inceleme ekipleri ise köprü ayaklarına gelerek ceset üzerinde incelemelerde bulundu.
11.09.2019 Haberler
Çocuklarını göremeyen baba kendini böyle vurdu
Çocuklarını göremeyen baba kendini böyle vurdu Adana'da cezaevi firarisi bir kişi, eşi çocuklarını göstermediği gerekçesiyle pompalı tüfekle karnına ateş ederek ölmek istedi. Hastaneye kaldırılan babanın kendini vurma anı saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesine bağlı Boynuyoğun Mahallesi'nde meydana geldi. Tehdit suçundan 3 bin lira para cezası alan Kenan Çetin'in bu cezası ödeme yapamayınca 5 ay hapis cezasına çevrildi. Polis bunun üzerine Kenan Çetin'i bir süre önce yakalayıp cezaevine gönderdi.Kenan Çetin, Adana Kürkçüler Cezaevi'nin açık bölümünde cezasını çekerken, eşi Nurcan Çetin iki çocuğuyla birlikte ziyarete hiç gitmedi. Çetin ailesine eşini ve çocuklarını sorduğunda eşinin çocukları da alarak Niğde'ye gittiğini öğrendi. Çetin bunun üzerine açık cezaevinden firar etti. Ancak eşine bir türlü ulaşıp çocuklarını göremedi. Çetin bu nedenle bugün saat 11.15 sıralarında 155 polis imdat hattını arayarak Boynuyoğun Mahallesi'nde çocuklarını göremediği için intihar edeceğini söyledi.Haber merkezi hemen verilen adrese polis ekiplerini gönderdi. Pompalı tüfeği çenesinin altına dayayan Çetin, çocuklarını görememesi halinde kendi canına kıyacağını eşinin ve çocuklarının gelmesini istedi. Haberi alan Çetin'in ailesi de hemen olay yerine geldi. Ancak Çetin'in eşine bir türlü ulaşılamadı.Polis yaklaşık 2 saat Çetin'i ikna etmek için uğraştı. Ancak Kenan Çetin bir türlü ikna olmadı. Kenan Çetin eşi gelmeyince basın mensuplarını çağırarak eşine mesaj verip teslim olacağını söyledi. Çetin, olay yerine gelen kardeşine "Kardeş sen git arabaya" diye uyardıktan sonra kameraya, "Nurcan beni duyuyor musun sen, bak şimdi ben kendime ne yapıyorum" diyerek pompalı tüfeği karnına sıktı.Bu arada, Çetin'in yakınları feryat edip gözyaşlarına boğuldu. Çetin'e olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri müdahale edip ambulansa taşıdı.Kenan Çetin, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Çetin'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Herkesin içinde ölüme atladı
Herkesin içinde ölüme atladı Hindistan’da intihar etmek için köprüye çıkan genç, polisin yaklaşması üzerine kendini boşluğa bıraktı. İkna çabalarının fayda vermediği olayda, 30 yaşındaki şahıs toplanan kalabalığın içerisine atladı. Çevredekilerin çığlıklar içerisinde izlediği olay sonrası genç şahıs hayatını kaybetti.
11.09.2019 Haberler
Babasını öldürüp, kafasına böyle sıktı...
Babasını öldürüp, kafasına böyle sıktı... Karabük’te babasını öldüren, 3 kişiyi de yaralayan gencin kendi kafasına sıkma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, ruhsal hastalığı olduğu öğrenilen Ercan Koz (23), Karabük’ün Yenice ilçesinde görev yapan 17 yıllık polis memuru babası Recep Koz’u, aralarında çıkan tartışma sonrası silahla vurarak öldürdü. Babasına ait beylik tabancası ile babasını öldüren ve Gökçebey ilçesinde de S.D.’ye ait 67 T 6013 plakalı taksiyi gasp eden, Elvanpazarcık beldesi mevkisinde iddialara göre polis zanettiği orman muhafaza memurunu karın bölgesinden yaralayan Erhan Koz, istasyon caddesinde yakalanacağını anlayınca babasına ait beylik silahı ile başına ateş ederek intihar etti. ORMAN MUHAFAZA MEMURU HAYATINI KAYBETTİ Hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Erhan Koz’un cenazesi, hastane morguna kaldırıldı. Erhan Koz’un karın bölgesinden yaralanan orman muhafaza memuru Osman Aktaş da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İNTİHAR ANI GÜVENLİK KAMERASINDA Öte yandan Erhan Koz’un intihar etme anı olay yerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Elektrik direğine çarparak durabilen Erhan Koz’un, aracı geçtikten 2-3 metre sonra koşarken kafasına dayadığı silahla intihar ettiği görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan Gökçebey ilçesine Erhan Koz’un yaraladığı taksici S.D.’nin de tedavisinin sürdüğü belirtildi. Jandarma ve polisin olayla ilgili soruştur
11.09.2019 Yaşam
Nurcan’ın intiharı güvenlik kamerasında
Nurcan’ın intiharı güvenlik kamerasında İZMİR’in Tire İlçesi’nde, eşi cezaevinde olan 26 yaşındaki Nurcan Hürriyet, iddiaya göre, gönül ilişkisi yaşadığı uzman jandarma olan evli İ.Ç.’nin otomobilindeki tabancasını alarak intihar etti. İntihar anı, bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
İntihar etmek isteyen kadını kurtardı
İntihar etmek isteyen kadını kurtardı Çin’de bir kadının köprüden atlayarak hayatına son vermek istediğini fark eden otobüs sürücüsü, hemen aracını durdurdu ve kadına doğru koştu. Kadını korkuluklardan aşağı çeken adam, çevredekilerin de yardımıyla onu otobüse aldı. İntihar etmesi önlenen kadın, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.
11.09.2019 Haberler
İntihar ettiğini kimse fark etmedi
İntihar ettiğini kimse fark etmedi Dominik Cumhuriyeti’nde bir güvenlik görevlisi oturduğu masa başında intihar etti. Arkadaşlarının gözleri önünde silahı kalbine dayayan şahsı kimse fark etmedi. Bir süre düşündükten sonra tetiğe basan şahıs kalbinden yara alırken, tepen av tüfeği ayakta bekleyen arkadaşına çarptı. Mesai arkadaşlarının büyük bir şok yaşadığı olayda güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.
11.09.2019 Haberler
İntiharı çay içerek izlediler
İntiharı çay içerek izlediler ANTALYA’da 26 yaşındaki D.K., astsubay sevgilisi tarafından terk edilince, 3 katlı inşaatın terasında intihara kalkıştı. Psikolog Alev Topçu, topuklu ayakkabıları yüzünden güçlükle çıktığı çatıda görüştüğü kadını intihardan vazgeçirdi. Bu arada aşağıda toplanan bazı kişiler intihar girişimini çay içerek izledi.
11.09.2019 Haberler
'Atla' diye tempo tuttular
'Atla' diye tempo tuttular Samsun'da iddiaya göre, kız arkadaşından ayrıldıktan sonra bunalıma giren 22 yaşındaki Abdullah H.İ., 9 katlı binanın 3'üncü katın balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Abdullah H.İ.' yaralandı. Abdullah H.İ.'nin balkona çıktığını gören vatandaşların 'atla' diye tempo tuttuğu görüldü.
11.09.2019 Haberler
Önce kızını ardından da kendisini attı
Önce kızını ardından da kendisini attı Denizli’de girdiği bunalım sonucu önce 3 yaşındaki kızını 6'ncı kattan attıktan sonra kendisi atlayan annenin düşme anı güvenlik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Ankara'daki kıskançlık cinayeti böyle görüntülendi!
Ankara'daki kıskançlık cinayeti böyle görüntülendi! Başkent’te bir kişi, eşini silahla vurduktan sonra hayatına son vermesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Boğaziçi Köprüsü'nde intihar
Boğaziçi Köprüsü'nde intihar 35 yaşındaki Sadrettin Şaşkın bu sabah Boğaziçi Köprüsü'ndan atlayarak intihar etti. Köprünün korkuluklarına tutunup saatlerce bekleyen Sadrettin Şaşkın'ın kendini denize bıraktığı an kameraya da yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Boğaziçi Köprüsü'nde intihar
Boğaziçi Köprüsü'nde intihar 35 yaşındaki Sadrettin Şaşkın bu sabah Boğaziçi Köprüsü'ndan atlayarak intihar etti. Köprünün korkuluklarına tutunup saatlerce bekleyen Sadrettin Şaşkın'ın kendini denize bıraktığı an kameraya da yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Boğazına bıçağı dayadı ve...
Boğazına bıçağı dayadı ve... Bolu'da birlikte yaşadığı nikahsız eşiyle tartışıp kimsenin kendilerine yardım etmediğini söyleyen genç kadın evin balkonuna çıkıp bıçağı boğazına dayayarak intihar etmek istedi. Polislerin güçlükle sakinleştirildiği kadın baygınlık geçirince itfaiye görevlisinin kucağında ambulansa taşındı.
11.09.2019 Yaşam
Kendini otobüsün altına böyle attı
Kendini otobüsün altına böyle attı Çin’de bir adam, yolcu otobüsünün yaklaştığı sırada başını otobüsün tekerleğinin önüne koyarak intihar etti. Lastik şahsın başının üzerinden geçerken, yaşananlar amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay sonrası intihar eden adam hareketsiz şekilde yerde yatarken hiç kimsenin yardıma gitmemesi dikkat çekti.
11.09.2019 Haberler
Otelin 5. katından kalabalığın üzerine atladı
Otelin 5. katından kalabalığın üzerine atladı İstanbul Fatih’te bir otelin 5. katından atlayarak intihar eden şahsın yere çakılma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kimliği henüz tespit edilemeyen erkek bir şahıs, otelin 5. kat balkonuna çıkıp bir anda kendisini boşluğa bıraktı. Yüzlerce vatandaşın gözleri önünde bir anda yere çakılan şahıs olay yerinde ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren şahsın kimlik bilgisine ise henüz ulaşılamadı. Olay sırasında çevrede bulunan vatandaşlar ise büyük şok yaşadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Tüm sınıfın gözleri önünde…
Tüm sınıfın gözleri önünde… Çin’de üniversiteye giriş sınavına hazırlanan bir öğrenci tüm sınıfın gözleri önünde intihar etti. Arkadaşlarıyla sınıfta oturan lise öğrencisi aniden yerinden kalkarak kendini pencereden boşluğa bırakıyor. Öğretmen ve öğrencilerin korku dolu çığlıklar attığı o anlarda beton zemine çakılan öğrenci hayatını kaybediyor. Üniversiteye giriş sınavına hazırlandığı belirtilen öğrencinin stres nedeniyle intihar ettiği belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Polisi saatlerce yalvarttı
Polisi saatlerce yalvarttı Adana’da polis, ağabeyi ile tartışıp bir apartmanın çatısına çıkan şahıs için seferber oldu. Diz çöken polis bıçaklı şahsı ikna etmek için saatlerce yalvarırken, meraklı vatandaşların olayı gülümseyerek izlemesi şaşırttı.
11.09.2019 Yaşam
Ekiplere zor anlar yaşattı
Ekiplere zor anlar yaşattı Bartın'da, yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki yön tabelasının üzerine çıkarak intihara kalkışan 33 yaşındaki Metin Özen, itfaiyenin açtığı brandaya atladı. Hafif yaralanan Özen, hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri