İntihar Notu

İntihar Notu

Son dakika İntihar Notu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İntihar Notu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İntihar Notu haber sayfamızda...

İntihar Notu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 461 intihar notu haberi bulunmuştur.
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu. Öte hayatını kaybeden gencin telefonunundan intihar notu çıktı.
14.03.2024 Gündem
Beyoğlu’ndaki aile katliamında yeni gelişme! Cani baba da hayatını kaybetti
Beyoğlu’ndaki aile katliamında yeni gelişme! Cani baba da hayatını kaybetti Beyoğlu’nda eşini ve 3 küçük çocuğunu silahla başlarından vurarak öldüren ve intihar girişiminde bulunarak ağır yaralanan katil baba Özgür Nayman, hastanede hayatını kaybetti.
19.11.2023 Gündem
Beyoğlu’ndaki katliamın arka planı yatak odasından çıktı! İntihar mektubu paylaştı
Beyoğlu’ndaki katliamın arka planı yatak odasından çıktı! İntihar mektubu paylaştı Beyoğlu’nda önce eşini ardından da 3 küçük çocuğunu silahla başlarından vurarak öldüren şahsın yatak odasından çıkan detay herkesi şoke etti. Katliam sonrası başına ateş açarak ağır yaralanan şahsın intihar mektubunu sosyal medya hesabından paylaştığı da ortaya çıktı. Öte yandan cenazeler, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.
13.11.2023 Gündem
İzmir'de öldürülen öğretim görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
İzmir'de öldürülen öğretim görevlisi son yolculuğuna uğurlandı İzmir'in Konak ilçesinde, eski sevgilisi olan polis memuru tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan; ailesi, öğrencileri ve mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Elvin Özütaştan’ın eski eşinden olan iki çocuğu da, annelerine olan son görevini yerine getirerek tabutunun başından biran olsun ayrılmadı.
4.10.2023 Gündem
Polis memurunun intihar notu! Eski sevgilisini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı, kafasına sıktı
Polis memurunun intihar notu! Eski sevgilisini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı, kafasına sıktı İzmir'de polis memuru Adnan Erman Özbek, sokakta karşılaştığı eski sevgilisi Elvin Özütaştan ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na tabancayla kurşun yağdırdı. Her yerde aranan polis memuruyla ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı.
3.10.2023 Haberler
Doğum günü zehir oldu! 14 kişi hastanelik oldu
Doğum günü zehir oldu! 14 kişi hastanelik oldu Amasya’da ayrı evlerde kutlanan doğum gününde pasta yiyen 12’si çocuk 14 kişi bir süre sonra zehirlenme şüphesiyle rahatsızlanarak hastaneye başvurdu.
3.10.2023 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu davada karar çıktı! Palu ailesinden akılalmaz beddua
Türkiye'nin konuştuğu davada karar çıktı! Palu ailesinden akılalmaz beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin yargılanan ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddualar etti.
3.10.2023 Gündem
Otoparkta korkunç cinayet! 40 gün sonra yakalandı
Otoparkta korkunç cinayet! 40 gün sonra yakalandı İzmir'in Konak ilçesindeki bir otoparkta Selami Arslan'ı (33) öldürdüğü suçlamasıyla aranan Soykan Aydemir (30), 40 gün sonra yakalandı. Aydemir, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
3.10.2023 Gündem
Polis memurunun intihar notu! Eski sevgilisini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı, kafasına sıktı
Polis memurunun intihar notu! Eski sevgilisini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı, kafasına sıktı İzmir'de polis memuru Adnan Erman Özbek, sokakta karşılaştığı eski sevgilisi Elvin Özütaştan ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na tabancayla kurşun yağdırdı. Her yerde aranan polis memuruyla ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı.
3.10.2023 Gündem
Bir anneye kahreden an! Ölen kızının eşyalarını 3 yıl sonra teslim aldı
Bir anneye kahreden an! Ölen kızının eşyalarını 3 yıl sonra teslim aldı Ayvansaray'daki evinde 2020 yılında başına dayadığı silahla hayatına son verdiği iddiasıyla dosyası kapatılan 26 yaşındaki İngiltere vatandaşı Ayşe Rhiannon Vural'ın annesi Tracie Brookes, üç yıl sonra kızının bazı eşyalarını teslim aldı. Anne, Kızına ait oyuncak tavşanın verilen eşya arasından çıkmamasına da değinerek, "Öldüğünde tavşanı göğsündeydi ve şimdi nerede?" dedi.
11.09.2023 Gündem
Kayıp bekçiye ait olduğu düşünülen ceset bulundu
Kayıp bekçiye ait olduğu düşünülen ceset bulundu Kastamonu'nun Küre ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları neticesinde, kayıp bekçiye ait olduğu düşünülen bir ceset bulundu.
11.07.2023 Gündem
İngiliz annenin hukuk mücadelesi! Kızını kaybetti her yerde oyuncağını arıyor
İngiliz annenin hukuk mücadelesi! Kızını kaybetti her yerde oyuncağını arıyor 2020 yılında Türkçe öğrenmek için İngiltere’den İstanbul’a gelen 26 yaşındaki Ayşe Rhıannon Vural, dönüşüne 2 gün kala evinde ölü bulundu. Soruşturma başlatan savcılık 2 yıl sonra ölümün intihar olduğuna karar verdi. Kızının intihar ettiğine inanmayan anne Tracie Brookes, İngiltere’den Türkiye’ye gelerek hem kızının eşyalarını adli emanetten almak hem de dosyaya bakmak istedi. Ancak İngiliz anne öğrendikleri karşısında hem büyük bir şok hem de büyük üzüntü yaşadı.
11.05.2023 Gündem
Cesetleri çocukları buldu! Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler
Cesetleri çocukları buldu! Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler Hindistan'da korkunç şekilde intihar eden genç çiftin cesetlerini çocukları buldu. Cansız bedenler ile kafaların ayrı yerlerde olduğu polis tarafından açıklanırken söz konusu gelişme dünyada ses getirdi.
18.04.2023 Dünya
Not bıraktı, intihar etti! İşlediği 2 cinayet Türkiye'yi şoke etmişti
Not bıraktı, intihar etti! İşlediği 2 cinayet Türkiye'yi şoke etmişti Çanakkel'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.
10.04.2023 Gündem
'İntihar ediyorum' diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu
'İntihar ediyorum' diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu Muş’ta kiraladığı aracın içine intihar notu bırakıp ortadan kaybolan ve Murat Nehri’nde aranan şahıs kahvehanede çay içerken bulundu.
2.03.2023 Gündem
Türkmenistanlı Nurshat'ın ölümü cinayet çıktı
Türkmenistanlı Nurshat'ın ölümü cinayet çıktı Samsun'un Canik ilçesindeki bir iş yerinde cesedi bulunan Türkmenistan uyruklu Nurshat Muhammedova’nın (21), sevgilisi Kenan Pala (42) tarafından tabanca ile göğsünden vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Tutuklu Pala hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
18.01.2023 Gündem
2 çocuğunu öldüren Ukraynalı baba: Fakir yaşamalarını istemedim
2 çocuğunu öldüren Ukraynalı baba: Fakir yaşamalarını istemedim Antalya'nın Alanya ilçesinde kaldıkları apart otelde 2 çocuğunu öldürüp, eşini de yaralayan Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky (38) yargılandığı davanın ilk duruşmasında, cinayeti çocuklarına ve ailesine iyi bir hayat sağlayamayacağı için işlediğini iddia etti. Navrotsky, "Fakir yaşamalarını istemedim. Ayrıca oğlumun gelişimini engelleyen hastalığı vardı. İleride engelli olması beni üzerdi" dedi.
11.11.2022 Gündem
İlklima’yı ölüme götüren ‘tabanca’ detayı! Mektuba sığmayan 3 ayrı taciz
İlklima’yı ölüme götüren ‘tabanca’ detayı! Mektuba sığmayan 3 ayrı taciz Samsun'da kardeşinin kayıp olduğuna dair polise başvurduğu İlklima Naz Akbörü (20) deniz kenarında tabancayla vurulmuş halde ölü bulunmuştu. Önce intihar notu şimdi de taciz ve tabanca detayları herkesi şoke etti.
19.10.2022 Gündem
Arkasında sır mektup bırakmıştı! İlklima ile ilgili şoke eden gelişme
Arkasında sır mektup bırakmıştı! İlklima ile ilgili şoke eden gelişme Samsun’un Atakum ilçesinde sahilde ölü bulunan İlklima Naz Akbörü (20), ile ilgili şoke eden detay ortaya çıktı. Herkes öldürüldü sanıyordu ama gerçek çok başka çıktı. İlçede dövmecide çalışan Akbörü'nün, olaydan önce bir süredir insanlarla olan iletişimini azalttığı ve moralinin bozuk olduğu öğrenildi.
17.10.2022 Gündem
Evinin önünde kanlar içinde bulunmuştu... ABD tarihinin kara lekesi!
Evinin önünde kanlar içinde bulunmuştu... ABD tarihinin kara lekesi! 12 Haziran 1994 akşamı saatler 23.00'e yaklaşırken, bacakları kana bulanmış bir köpeğin acı havlamaları sokağı inletirken, ön kapının açık olduğu apartmanın önünde iki ceset yatıyordu. Bir kadın ve bir erkeğe ait olan cesetler, baş ve boyunlarından defalarca bıçaklanmıştı. Polis ekiplere haber verilmesiyle başlatılan soruşturma, dünyanın en ünlü davalarından birine dönüşecekti.
3.10.2022 Dünya
Kremlin'de panik! Savaşı sona erdirmek için gizlice adım attı
Kremlin'de panik! Savaşı sona erdirmek için gizlice adım attı Rusya'nın Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırıları dünyayı tedirgin ederken, üst düzey bir Kremlin yetkilisi tarafından iletilen bilgiler Batı istihbarat teşkilatları arasında dağıtıldı. Buna göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın üst düzey yetkililer, Batı'nın yaptırımları ve savaşın yol açtığı ekonomik gerileme karşısında alarma geçti.
16.08.2022 Dünya
İntihar notu bırakıp ortadan kaybolan genç alkollü halde bulundu
İntihar notu bırakıp ortadan kaybolan genç alkollü halde bulundu Samsun'un Çarşamba ilçesi Gökçe Çakmak Barajı'nda intihar ettiği ihbarı yapılan 25 yaşındaki genç için jandarma seferber oldu. Genç saatler sonra alkollü olarak bulundu.
9.07.2022 Gündem
Eski sevgili evi bastı: Üç ölü
Eski sevgili evi bastı: Üç ölü Beşiktaş’ta eski sevgilisinin evini silahla basan Yavuz Selim Bektaş, dehşet saçtı. Beril Varol ve birlikte yaşadığı Ömer Akın’ı vurarak öldüren Bektaş, ardından intihar etti.
28.05.2022 Gündem
Şişli'de eski sevgili dehşeti: 3 ölü
Şişli'de eski sevgili dehşeti: 3 ölü İstanbul Şişli'de bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Polis ilk incelemesi sonucu Yavuz Selim Bektaş adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi. Yavuz Selim Bektaş'ın cebinde intihar notu olduğu belirlendi.
27.05.2022 Gündem
Son dakika! Şişli'de eski sevgili dehşeti: 3 ölü
Son dakika! Şişli'de eski sevgili dehşeti: 3 ölü İstanbul Şişli'de bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Polis ilk incelemesi sonucu Yavuz Selim Bektaş adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi. Yavuz Selim Bektaş'ın cebinde intihar notu olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden Ömer Akın'ın ağabeyi de olayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
27.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İntihar Notu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.