Iota Kasırgası yıkıp geçiyor
Iota Kasırgası yıkıp geçiyor Yollar ve köprüler yıkıldı, havalimanındaki uçakların videosu sosyal medyayı sarstı. On binlerce insan evini terk etti, onlarca ölü var ve yetkililerin yaptığı yeni uyarı kıyamet habercisi gibi.
19.11.2020 Haberler
Son dakika... Feci görüntüler! Deprem gibi, havalimanı yok oldu
Son dakika... Feci görüntüler! Deprem gibi, havalimanı yok oldu Yollar ve köprüler yıkıldı, havalimanındaki uçakların videosu sosyal medyayı sarstı. On binlerce insan evini terk etti, onlarca ölü var ve yetkililerin yaptığı yeni uyarı kıyamet habercisi gibi.
19.11.2020 Dünya
Iota kasırgası felaketi getirdi: 23 ölü!
Iota kasırgası felaketi getirdi: 23 ölü! Yerel basında çıkan habere göre, hafta sonu kasırgaya dönüşerek şiddeti 5’inci kategoriye yükselen lota; Orta Amerika ülkeleri Panama, El Salvador, Honduras, Guatemala, Kosta Rika, Nikaragua ve Panama'yı vurdu.
19.11.2020 Dünya
Iota Kasırgası, Nikaragua’yı vurdu: 2 ölü
Iota Kasırgası, Nikaragua’yı vurdu: 2 ölü Iota Kasırgası’nın vurduğu Nikaragua’da, en az 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıklanırken; aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel baskınlarında 48 bin kişinin evinden olduğu ve birçok bölgede önemli maddi hasar meydana geldiği bildirildi.
18.11.2020 Dünya
Iota Kasırgası, Honduras ve Nikaragua’ya ulaştı
Iota Kasırgası, Honduras ve Nikaragua’ya ulaştı Fırtına sezonunun en güçlü kasırgası olarak ifade edilen Iota Kasırgası, Honduras ve Nikaragua’ya ulaştı.
17.11.2020 Dünya
Iota dördüncü kategoride vuracak
Iota dördüncü kategoride vuracak Eta'nın ardından Orta Amerika'ya sokulan yeni kasırganın getirdiği yağmur ve fırtına Nikaragua'da etkisini göstermeye başladı.
16.11.2020 Dünya