Iowa

Iowa

Son dakika Iowa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Iowa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Iowa haber sayfamızda...

Iowa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 555 ıowa haberi bulunmuştur.
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
Trump yine kazandı! Başkan adayı Haley'e büyük şok
Trump yine kazandı! Başkan adayı Haley'e büyük şok ABD'de 5 Kasım'da yapılacak Başkanlık Seçimleri öncesi Cumhuriyetçi Parti'de başkan adaylığı için ikinci ön seçim New Hampshire'da yapıldı. Eski başkan Donald Trump, Iowa'dan sonra New Hampshire'da da ön seçimi kazandı.
24.01.2024 Dünya
ABD Başkanlık Seçimi: Cumhuriyetçi Parti önseçiminde Trump, New Hampshire'da rakibi Haley'i yendi
ABD Başkanlık Seçimi: Cumhuriyetçi Parti önseçiminde Trump, New Hampshire'da rakibi Haley'i yendi ABD Başkanlık Seçiminde hangi Cumhuriyetçi adayın yarışacağını belirlemek üzere New Hampshire'da düzenlenen ikinci eyalet önseçimini de Donald Trump kazandı.
24.01.2024 Dünya
DeSantis, ABD Başkanlık yarışından çekildi
DeSantis, ABD Başkanlık yarışından çekildi Florida Valisi Ron DeSantis, 2024'te yapılacak ABD başkanlık seçimi aday adaylığından çekildiğini açıkladı. De Santis, “Cumhuriyetçi seçmenlerin çoğunluğunun Donald Trump'a bir şans daha vermek istediği çok açık” dedi.
22.01.2024 Dünya
ABD'de DeSantis yarıştan çekildi! Trump’ın karşısında yalnızca Haley kaldı
ABD'de DeSantis yarıştan çekildi! Trump’ın karşısında yalnızca Haley kaldı Florida Valisi Ron DeSantis, 2024 ABD Başkanlık Seçimi’nde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olma yarışından çekildi.
22.01.2024 Dünya
ABD’de soğuk 89 can aldı
ABD’de soğuk 89 can aldı ABD’yi etkisine alan dondurucu soğuk nedeniyle bir haftada çoğu hipotermi ve trafik kazası olmak üzere en az 89 kişinin öldüğü bildirildi.
22.01.2024 Dünya
ABD Başkanlık yarışından çekildi! 'Trump'ın Biden'den üstün olduğu açık'
ABD Başkanlık yarışından çekildi! 'Trump'ın Biden'den üstün olduğu açık' Florida Valisi Ron DeSantis, 2024'te yapılacak ABD başkanlık seçimi aday adaylığından çekildiğini açıkladı.
21.01.2024 Dünya
ABD Başkanlık Seçimleri ne zaman yapılacak? 6 Soruda seçime dair her şey
ABD Başkanlık Seçimleri ne zaman yapılacak? 6 Soruda seçime dair her şey Amerikalılar Kasım 2024'te bir sonraki ABD başkanını seçmek üzere sandık başına gidecek. Beyaz Saray'ın Oval Ofisi'nde oturan kişi, gerek ülke içinde gerekse de küresel çapta insanların yaşamları üzerinde büyük bir etkiye sahip. Bu nedenle bu seçimin sonucu herkes için önemli.
21.01.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor?
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor? Eski ABD Başkanı Donald Trump da yeniden göreve seçilmek istiyor. Beyaz Saray'a giden yol uzun ve Trump’ın başkanlık seçimlerinde yarışabilmesi için önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olması gerekiyor. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı, muhtemelen Demokrat Parti'nin adayı Başkan Joe Biden ile karşılaşacak.
17.01.2024 Dünya
Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Iowa'daki ön seçimlerini açık farkla kazandı
Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Iowa'daki ön seçimlerini açık farkla kazandı ABD’deki başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin adayının belirleneceği ön seçimlerin ilkinde Iowa'daki oylamayı eski Başkan Donald Trump açık ara farkla kazandı.
16.01.2024 Dünya
Trump: Başkan olsaydım Ukrayna savaşı ve Hamas saldırısı asla yaşanmazdı
Trump: Başkan olsaydım Ukrayna savaşı ve Hamas saldırısı asla yaşanmazdı Fox News'ın sorularını yanıtlayan eski Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump, muhtemel rakibi Başkan Joe Biden'a yüklendi, kendisinin yönetimde olması durumunda Ukrayna savaşı ve Hamas saldırısının "asla" gerçekleşemeyeceğini ileri sürdü.
11.01.2024 Dünya
ABD'de korkunç anlar! Bir lisede silahlı saldırı düzenlendi
ABD'de korkunç anlar! Bir lisede silahlı saldırı düzenlendi ABD'de bir lisede silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü veya yaralı olup olmadığı henüz belli değil.
4.01.2024 Dünya
ABD’de lisede silahlı saldırı
ABD’de lisede silahlı saldırı ABD’nin Iowa eyaletinde bir lisede silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.
4.01.2024 Haberler
14. madde devreye girdi! ABD'de bir ilk, dünyanın kaderini değiştirebilir
14. madde devreye girdi! ABD'de bir ilk, dünyanın kaderini değiştirebilir ABD'nin Colorado eyaletinde Yüksek Mahkeme, eski Başkan Donald Trump'ın eyalette ön seçimde yarışamayacağına hükmetti. Mahkeme, önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak, sonra da 5 Kasım 2024'te yeniden ABD Başkanı seçilmek isteyen Trump'ın adının Colorado'da oy pusulasından çıkarılmasını kararlaştırdı.
20.12.2023 Dünya
Trump'a Yüksek Mahkeme şoku: Colorado'da seçime giremeyecek
Trump'a Yüksek Mahkeme şoku: Colorado'da seçime giremeyecek ABD'nin Colorado eyaletinde Yüksek Mahkeme, eski Başkan Donald Trump'ın eyalette ön seçimde yarışamayacağına hükmetti. Mahkeme, önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak, sonra da 5 Kasım 2024'te yeniden ABD Başkanı seçilmek isteyen Trump'ın adının Colorado'da oy pusulasından çıkarılmasını kararlaştırdı.
20.12.2023 Dünya
'Kötü not' intikamı! Gözü dönen lise öğrencisinin akıllara durgunluk veren planı
'Kötü not' intikamı! Gözü dönen lise öğrencisinin akıllara durgunluk veren planı İspanyolca öğretmenlerini öldüresiye dövmekten suçlu bulunan ABD'li gençler, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
17.11.2023 Dünya
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu ABD'li Müslümanlar, Gazze'de ateşkes için Başkan Biden'a geceyarısına kadar mühlet verdi. Biden'ın yeniden seçilebilmesi için kritik önem taşıyan Müslümanlar, "Ateşkes yoksa oy da yok" dedi.
31.10.2023 Dünya
Trump 'konuşma yasağı' dinlemedi! Mahkeme salonunu terk etti
Trump 'konuşma yasağı' dinlemedi! Mahkeme salonunu terk etti ABD ile birlikte dünyanın da yakından takip ettiği Donald Trump'a ilişkin dava üçüncü gününde. Adliyeye giriş yapan Trump yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.10.2023 Dünya
Trump'tan duruşma sonrası açıklama: Bu korkunç bir durum!
Trump'tan duruşma sonrası açıklama: Bu korkunç bir durum! ABD eski Başkanı Donald Trump, hakkındaki sivil dolandırıcılık davasının duruşmasının ardından yaptığı açıklamada yanlış bir şey yapmadığını söyledi. Trump yaşananları 'seçime müdahale' olarak niteleyerek 'Iowa, New Hampshire, Güney Carolina veya birçok başka yerde olabilecekken, tüm gün boyunca adliyede oturuyorum. Bu, ülkemiz için korkunç bir durum' dedi.
3.10.2023 Dünya
Trump yine ezber bozdu! Destekçilerine pizza dağıttı
Trump yine ezber bozdu! Destekçilerine pizza dağıttı ABD’nin eski Başkanı Trump, Iowa eyaletinde destekçilerine bedava pizza dağıttı. Trump, destekçileri ile sohbet ederken, bir kadın destekçisinin isteği üzerine tişörtüne ise imza attı.
21.09.2023 Dünya
ABD, İran'la esir takası kapsamında 6 milyar dolarlık yaptırımı iptal etti
ABD, İran'la esir takası kapsamında 6 milyar dolarlık yaptırımı iptal etti ABD, İran’da tutuklu bulunan beş Amerikan vatandaşının serbest bırakılması karşılığında Tahran’a uygulanan 6 milyar dolar değerindeki yaptırıma muafiyet kararına imza attı.
12.09.2023 Dünya
Cinsiyet öğrenme partisinde facia! Pilotun ölümünü kimse umursamadı
Cinsiyet öğrenme partisinde facia! Pilotun ölümünü kimse umursamadı Cinsiyet öğrenme partisi için özel bir jet kiralayan aile kız bebekleri olacağını öğrenirken arka planda pilot hayatını kaybetti.
3.09.2023 Haberler
Cinsiyet öğrenme partisinde facia! Pilotun ölümünü kimse umursamadı
Cinsiyet öğrenme partisinde facia! Pilotun ölümünü kimse umursamadı Cinsiyet öğrenme partisi için özel bir jet kiralayan aile kız bebekleri olacağını öğrenirken arka planda pilot hayatını kaybetti. Dehşet anları ise anbean objektife yansıdı.
3.09.2023 Dünya
Gökkuşağına yıldırım çarptı, o anlar kayıt altına alındı
Gökkuşağına yıldırım çarptı, o anlar kayıt altına alındı ABD’nin Iowa eyaletinde gökkuşağına yıldırım çarptığı anlar anbean kayıt altına alındı.
2.08.2023 Haberler
Gökkuşağına yıldırım çarptı! İnanılmaz an
Gökkuşağına yıldırım çarptı! İnanılmaz an ABD’nin Iowa eyaletinde gökkuşağına yıldırım çarptığı anlar anbean kayıt altına alındı.
2.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Iowa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.