İpad Mini

İpad Mini

Son dakika ipad mini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ipad mini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ipad mini haber sayfamızda...

İpad Mini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 313 ipad mini haberi bulunmuştur.
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli X yani eski adıyla Twitter, Yeni Zelanda ve Filipinler’de yeni hesap açan kullanıcılardan yıllık 1 dolarlık ücret talep etmeye başladı. Amaç para kazanmak değil ‘bot’ hesaplara karşı önlem almak.
19.10.2023 Ekonomi
Apple'dan zam kararı! İşte yeni fiyatlar...
Apple'dan zam kararı! İşte yeni fiyatlar... Geçtiğimiz günlerde sitesi ve mağazası üzerinden satışları kapatan Apple Türkiye, zamlı fiyatlar ile hizmet vermeye başladı. İşte zam kararı sonrası Apple ürünlerinin yeni fiyatları...
26.11.2021 Teknoloji
Apple tanıtmadığı ürünleri 12 Ekim'deki etkinliğinde tanıtabilir
Apple tanıtmadığı ürünleri 12 Ekim'deki etkinliğinde tanıtabilir Apple’ın eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikte bazı beklene ürünler gelmemişti. Bunların ilerleyen dönemdeki etkinliklerde karşımıza çıkması beklenirken, Apple’ın ekim ayında gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılacağı söyleniyor. İşte Apple’ın bu ay yapacağı etkinlikte tanıtması beklenen ürünler:
2.10.2021 Teknoloji
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar Apple cihazları için yeni bir güncelleme serisi yayımladı. iOS 15’in yanında iPadOS 15, watchOS 8 ve tvOS 15 kullanıcılara sunuldu. Geçen hafta düzenlediği etkinlikte detaylandırdığı özelliklerle kullanıcılara sunulan yeni işletim sistemi, yaklaşık 4 GB’lık bir alanı kaplıyor.
21.09.2021 Teknoloji
iPhone 13 serisinin ve yeni iPad’lerin RAM boyutları belli oldu!
iPhone 13 serisinin ve yeni iPad’lerin RAM boyutları belli oldu! Apple’ın dört farklı üyeden oluşan iPhone 13’ü ve iki yeni iPad modeli için RAM kapasiteleri açıklanmamıştı. Apple politikası gereği RAM ve batarya kapasitelerini hiçbir zaman açıklamıyor. Cihazların tanıtılmasının hemen ardından ise bu detaylar belli oluyor. Yine benzer şekilde cihazların RAM kapasiteleri etkinlikten iki gün sonra belli oldu.
16.09.2021 Teknoloji
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı Apple etkinliği Türkiye'de saat 20.00'de canlı olarak başladı. Hem Apple TV hem de Apple.com üzerinden canlı olarak izlenebilen etkinlik YouTube üzerinden de takip edildi. Dünyanın merakla beklediği etkinlikte yeni iPhone modeli ve Apple Watch da dahil olmak üzere dikkat çeken ürünlerin tanıtımı gerçekleşti. Apple sürpriz olarak bir de iPad modellerini tanıttı. Öte yandan iPhone 13'ün Türkiye fiyatı da belli oldu.
15.09.2021 Teknoloji
Apple'dan iPhone ve iPad için 'acilen yapın' uyarısı
Apple'dan iPhone ve iPad için 'acilen yapın' uyarısı Apple yeni güncellemelerini sunmaya devam ederken, iPhone ve iPad için yeni güvenlik güncellemesini duyurdu. Acilen güncelleyin uyarısını yapan Apple, eski model cihazlar için güncellemeyi sundu.
15.06.2021 Teknoloji
Apple'ın yeni iPad planları ortaya çıktı
Apple'ın yeni iPad planları ortaya çıktı Apple yeni iPad Pro üzerinde çalışıyor. Ancak yeni ortaya çıktığı kadarıyla satışları artırmak isteyen şirket burada farklı bir adım atacak.
4.06.2021 Teknoloji
Apple yeni ürünleri Türkiye fiyatları ne kadar? İşte iMac ve iPad Pro fiyatları
Apple yeni ürünleri Türkiye fiyatları ne kadar? İşte iMac ve iPad Pro fiyatları Apple dün yeni İmac ve iPad modellerini tanıttı. Yeni modellerin tanıtılmasıyla birlikte eski Apple ürünlerine zam yapıldı. Türkiye'de geçerli olan zam sonra birçok ürünün fiyatı değişti. Peki, İMac ve iPad fiyatları ne kadar? İşte Apple zammı sonrası Türkiye'deki ürünlerin fiyatları...
21.04.2021 Teknoloji
Apple etkinlik sonrası Türkiye fiyatlarına zam yaptı! İşte yeni fiyatlar
Apple etkinlik sonrası Türkiye fiyatlarına zam yaptı! İşte yeni fiyatlar Apple etkinlikte beklenen bütün cihazlarını tanıttı. Bir sürpriz yaparak iPhone 12 ve iPhone 12 Mini için mor seçeneğini tanıtan Apple, iMac için 7 farklı renk seçeneğini görücüye çıkarttı. Türkiye saati ile saat 20.00'de düzenlenen etkinlik sonrası fiyatlara zam geldi. İşte yeni zamlı fiyatlar:
21.04.2021 Teknoloji
Apple'ın yeni etkinliği için nefesler tutuldu: Tarih resmen duyuruldu!
Apple'ın yeni etkinliği için nefesler tutuldu: Tarih resmen duyuruldu! Dün(13 Nisan) Siri'nin açıldığında etkinlik tarihini 20 Nisan olarak söylemesi ortalığı karıştırmıştı. Siri'nin 'etkinlik tarihini' ağzından kaçırdığını bildiren haber platformları öte yandan Apple'ın resmi açıklamalarına yer vermişti.
14.04.2021 Teknoloji
Apple'ın yolda olan iPad modelleri sızdırıldı! Cihazlar canlı canlı göründü
Apple'ın yolda olan iPad modelleri sızdırıldı! Cihazlar canlı canlı göründü Apple'ın her yıl merakla beklenen etkinliklerinin yıldızlarından olan iPad modelleri bu yıl bambaşka özelliklerle kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor. Uzun bir süredir sızıntılarla karşımıza çıkan cihazlar, canlı canlı görüntülendi.
12.04.2021 Teknoloji
Yeni iOS sürümü çıktı: Hemen yüklemeyi yapın!
Yeni iOS sürümü çıktı: Hemen yüklemeyi yapın! Apple yeni bir iOS ve iPadOS güncellemesi yayımladı. Kullanıcıların 'çok da bekletmeden' yüklemesi gereken bu yeni sürüm güvenlik açıklarını düzeltiyor.
28.03.2021 Teknoloji
Apple'ın katlanabilir telefonu 'iPad mini' gibi olabilir mi?
Apple'ın katlanabilir telefonu 'iPad mini' gibi olabilir mi? Apple'ın katlanabilir ekranlı telefonu için yeni detaylar ortaya çıkmaya davam ediyor. Yeni detaylara göre Apple telefonu için kalem desteği sunacak ve boyutlandırması da iPad mini gibi olacak.
23.02.2021 Teknoloji
Apple katlanabilir iPhone’u 2022 yılının eylül ayında çıkaracak
Apple katlanabilir iPhone’u 2022 yılının eylül ayında çıkaracak Apple, geçtiğimiz haftalarda katlanabilir bir iPhone modelinin patentlerini aldı. Ancak elde edilen son bilgilere göre katlanabilir iPhone modeli artık planlama aşamalarını arkasında bıraktı.
18.11.2020 Teknoloji
Katlanabilir iPhone 2022’de gelebilir
Katlanabilir iPhone 2022’de gelebilir Teknoloji firmaları esnek ekranlar üstünde çalışmaya başladığından beri katlanabilir bir iPhone’un çıkması bekleniyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre katlanabilir ekranlı iPhone’u 2022’de görebiliriz.
13.11.2020 Teknoloji
TP-Link 20 bin mAh'lık powerbank tanıttı!
TP-Link 20 bin mAh'lık powerbank tanıttı! TP-Link, 20 bin mAh kapasiteye sahip yeni powerbank’ını satışa sundu. Yüksek kapasitesine karşın Li-polimer pil kullandığı için daha ince ve hafif olan TL-PB20000 powerbank, her yere rahat taşınıyor ve şarj sorununu çözüyor.
20.04.2020 Teknoloji
Yeni iPad Mini yeni ekran teknolojisi ile geliyor!
Yeni iPad Mini yeni ekran teknolojisi ile geliyor! Apple tarafında yeni iPad modelleriyle ilgili yeni iddialar ortaya atılmaya devam ederken, isabetli analizleri ve açıklamalarıyla bilinen Ming-Chi Kuo'dan yeni bir bilgi daha geldi. Görünüşe göre yeni iPad Mini'nin ekran teknolojisi çok konuşulacak.
4.03.2020 Apple
Apple yeni iPad air ve iPad mini modellerini tanıttı
Apple yeni iPad air ve iPad mini modellerini tanıttı ABD merkezli teknoloji devi Apple, yeni iPad Air ve iPad mini tablet modellerini tanıttı.
18.03.2019 Apple
iPad Mini 5 geliyor
iPad Mini 5 geliyor Apple, sessiz sedasız yeni bir minik iPad üzerinde çalışıyor. Gelecek yıl satışa sunulması beklenen iPad Mini 5 bakın hangi özelliklerle geliyor?
25.12.2018 Apple
Grup FaceTime özelliği iOS 12.1 güncellemesinde göründü
Grup FaceTime özelliği iOS 12.1 güncellemesinde göründü Kısa bir süre önce iOS 12 güncellemesini kullanıcılara sunan Apple, şimdi de iOS 12.1 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı. Grup FaceTime özelliği iOS 12.1’in geliştirici betasında yerini aldı.
19.09.2018 Apple
iOS 12 güncellemesi yayınlandı! Peki iOS 12 hangi cihazları destekliyor?
iOS 12 güncellemesi yayınlandı! Peki iOS 12 hangi cihazları destekliyor? iOS 12 sonunda yayınlandı. Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi olan iOS 12'nin yayınlanmasıyla mevcut pek çok iPhone modeli ve iPad'ler yenilendi. iOS 12 ile neler değişecek? Peki hangi Apple ürünleri iOS 12 güncellemesini alacak?
18.09.2018 Apple
iOS 12 ne zaman yayınlanıyor? iOS 12 güncellemesini hangi cihazlar alacak?
iOS 12 ne zaman yayınlanıyor? iOS 12 güncellemesini hangi cihazlar alacak? Apple, iOS 12 güncellemesini bugün itibarı ile yayınlayacak. Apple’ın açıklamasına göre iOS 12, uygulama açılışlarında %40 daha iyi performans sağlıyor. Peki hangi Apple ürünleri iOS 12 güncellemesi alacak?
17.09.2018 Apple
iOS 12 güncellemesi ne gibi yenilikler getiriyor?
iOS 12 güncellemesi ne gibi yenilikler getiriyor? Apple'ın iPhone ve iPad'ler için bugün yayınlayacağı iOS 12 güncellemesi ne gibi özellikler getiriyor? iOS 12 güncellemesi hangi cihazlarla uyumlu olacak? İşte iOS 12 güncellemesi özellikleri hakkında bilinmesi gerekenler...
24.10.2018 Teknoloji
Apple, iOS 12 Beta 5'i geliştiriciler için kullanıma sundu
Apple, iOS 12 Beta 5'i geliştiriciler için kullanıma sundu iOS 12'nin beşinci geliştirici beta sürümü kullanıma sunuldu. En son geliştirici beta sürümünün gelmesinden bu yana yalnızca iki hafta geçti, ancak iOS 11'in 10 tane beta aldığını düşünürsek hâlâ yeni gelecek beta sürümleri var.
31.07.2018 Apple

Benzer Haber Etiketleri

İpad Mini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.