Serkan Arman

Serkan Arman

Son dakika serkan arman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan serkan arman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan serkan arman haber sayfamızda...

Serkan Arman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 serkan arman haberi bulunmuştur.
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
‘Karagöz ve Hacivat’ 5G ile sanal perdede
‘Karagöz ve Hacivat’ 5G ile sanal perdede Türk Telekom, Barcelona’da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde geleneksel Türk gölge tiyatrosunu yüksek teknolojiyle dünyaya tanıttı.
1.03.2024 Ekonomi
Hedef 5G’ye daha yerli geçebilmek
Hedef 5G’ye daha yerli geçebilmek Teknolojide dışa bağımlılığı azaltmanın öncelikleri olduğunu belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Yerlilik oranı artsın, endüstriler ve paydaşlar hazırlıklarını tamamlasın, daha sonra 5G’ye en hazır şekilde geçiş yapalım” dedi.
28.02.2024 Ekonomi
Global arenada ‘tekno ihracat’
Global arenada ‘tekno ihracat’ Türk Telekom iştiraki Argela, Barselona’da Azercell’e yenilikçi ürünlerinin satışını gerçekleştirdi. CEO Önal, Türkiye’yi teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke olarak konumlandırmak için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa Polat Holding, yurt dışındaki gayrimenkul ve enerji yatırımlarını Macaristan’ın ardından Avrupa’ya yayıyor. Adnan Polat, Almanya, İngiltere, Hollanda, Sırbistan, Yunanistan ve Romanya’da görüşme yaptıklarını söyledi.
14.02.2024 Ekonomi
Ciddi yatırımla hızlı büyüme
Ciddi yatırımla hızlı büyüme "2024 - 2028 dönemi için 2 milyar euro'yu aşan yatırım planımız var. Büyüme hedeflerimizi destekleyecek şirket alımları ve ortaklıkları da değerlendirmeye devam edeceğiz..."
8.01.2024 Milliyet Executive
‘Havacılık ve 5G’de iş birliği fırsatı var’
‘Havacılık ve 5G’de iş birliği fırsatı var’ Türk Hava Yolları (THY) geçen hafta ABD’deki 13. uçuş noktası olarak Detroit hattını açtı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’ın da katıldığı ilk uçuşta ABD İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh da yer aldı.
25.11.2023 Ekonomi
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük 7 havayolu şirketinden biri olma yolunda. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, 2033’e kadar uçak sayılarının 810’a, Türk ekonomisine katkılarının da 141 milyar dolara çıkacağını belirterek, “THY, ekosistemiyle, Fas kadar üretim yapacak” dedi.
20.11.2023 Ekonomi
Havada, karada, suda ve uzayda
Havada, karada, suda ve uzayda "Hareketin olduğu her alanda yer alıyoruz. Sabahtan akşama kadar kullandığınız her türlü aracın ve cihazın içinde varız. Dünyanın dijitalleşmesiyle madeni yağların kullanımı açısından birçok farklı alan da ortaya çıkıyor."
10.11.2023 Milliyet Executive
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor "Bireyselden kurumsala, tüm hedef kitleyi kapsayan, müşteri odaklı büyük bir ekosistem oluşturduk. Müşteri memnuniyetinde son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştık..."
10.11.2023 Milliyet Executive
Teknoloji üssü hedefiyle yatırıma devam
Teknoloji üssü hedefiyle yatırıma devam "Türkiye'yi dünyanın beyaz eşya üretiminde teknoloji üssü haline getirmeyi hedefliyoruz. Ar-Ge ve dijitalleşmeye yapılacak yatırımlar ve bu kapsamdaki devlet teşvikleri uluslararası rekabette daha da öne çıkmamızı sağlayacak..."
10.11.2023 Milliyet Executive
Golf turizminde büyük oynamak
Golf turizminde büyük oynamak Belek, 17 golf sahası ve 50 beş yıldızlı lüks oteliyle yılda 120 bin golf oyuncusu ağırlıyor. Golf turistleri 400 milyon euro'ya yakın gelir bırakıyor. Turizm hedeflerine hızlı ulaşmak için bu rakamları yukarı çekmek mümkün...
9.10.2023 Milliyet Executive
Beyaz eşyaya ‘çifte doping’
Beyaz eşyaya ‘çifte doping’ Beyaz eşyada Avrupa daralma yaşarken Türkiye’de iyi bir büyüme yakalandığına dikkat çeken Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, bunda fiyat artışı beklentisiyle talebi öne çeken tüketicilerin ve sıcak havaların etkili olduğunu vurguladı.
7.09.2023 Ekonomi
Evde elektriğin yarısı beyaz eşyaya gidiyor
Evde elektriğin yarısı beyaz eşyaya gidiyor Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’ya Beko ve Grundig markalarıyla geniş bir katılım sağlayan Arçelik, enerji ve su tasarrufunu destekleyen teknolojileriyle görücüye çıktı.
1.09.2023 Ekonomi
Türkiye Avrupa'nın üretim cenneti olur
Türkiye Avrupa'nın üretim cenneti olur "Birçok sektörün bölgeselleşme eğiliminde yaşanan hızlanma, değer zincirinin yeniden şekillenmesine yol açtı. İhracata dayalı gelişen bir üretim tabanına sahip olması, Türkiye'yi Avrupa'nın üretim cenneti haline getirebilir."
9.08.2023 Milliyet Executive
Gökte 23.600 uçak var 41 bin tane daha lazım
Gökte 23.600 uçak var 41 bin tane daha lazım Dünyada 23.600 aktif uçak bulunduğunu söyleyen TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan, “Artan talebi karşılamak için 2042’ye kadar 41 bin yeni uçak gerekecek. Küresel yolcu trafiği 2 kattan fazla artarak 19 milyar kişiyi aşacak. 2.4 trilyon dolarlık havalimanı yatırımı gerekecek” dedi.
8.08.2023 Ekonomi
Geleceğin ulaşımını şekillendirmeye hazır
Geleceğin ulaşımını şekillendirmeye hazır New York Borsası’nda hisseleri doğrudan işlem gören ilk Türk şirketi olan Martı’nın kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, Milliyet’e konuştu. Öktem, “Elde ettiğimiz kaynak ile şimdi kendi teknolojimizi daha da geliştirerek Türkiye’de geleceğin ulaşım çözümlerini şekillendirmeye hazırız” ifadelerini kullandı.
15.07.2023 Ekonomi
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk, "En büyük hedefim, Pegasus'un başarısını bir üst seviyeye taşımak. Filo büyüklüğümüzün Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 uçak eşiğini aşmasını ve büyümeye devam etmesini planlıyoruz" diyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
'Milli takım' ruhuyla e-ticaret kaptanı
'Milli takım' ruhuyla e-ticaret kaptanı "Ben takım olarak karar almanın önemine inanıyorum, hatta Hepsiburada'yı 'E-ticaretin Milli Takımı' olarak tanımlıyorum. Bir takım ruhuyla hareket ettiğinizde çok daha uzun yol kat edersiniz."
9.06.2023 Milliyet Executive
Türk sporuna destek sürecek
Türk sporuna destek sürecek Türk Telekom CEO’su Önal sporun gelişimi ve geniş kitlelere ulaşması için yatırımlara devam edeceklerini söyledi.
3.05.2023 Ekonomi
Boğaz’ın büyüsüne kapıldı
Boğaz’ın büyüsüne kapıldı “İstanbul çok özel. Boğaz'ın bir büyüsü var. İstanbul’a çok daha fazla ziyaretçi gelmesini sağlayacağını düşündüğümüz Peninsula stilini ve dokuşunu eklemek istedik.”
7.04.2023 Milliyet Executive
Havada 500 milyon dolarlık mesai...
Havada 500 milyon dolarlık mesai... “2006’dan bu yana ekibimizle Türk havacılık sanayisinin gelişimi için çok çalıştık. Airbus’ın Türkiye’den alımlarının o tarihten bu yana yılda 35 milyon dolardan yılda 500 milyon dolara çıktığına tanık oldum... Airbus Türkiye’de, Türkiye de Airbus’ta demek yanlış olmaz.”
15.02.2023 Milliyet Executive
Kaplumbağa adımıyla ama upuzun bir yolculuk
Kaplumbağa adımıyla ama upuzun bir yolculuk İş hayatında devraldığı bayrağı daha ileri taşımak için çalıştığını anlatan Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, babası Kemal Gülman’ın şu nasihatını hiç aklından çıkarmıyor: ‘Kaplumbağa misali yavaş git ama uzun yol yürü...’ Temel işi gayrimenkul olan Gülman Group, Polat Gülman liderliğinde şimdi güneş enerjisi ve girişim sermayesinde de büyümek için yatırımlar yapıyor. “Benim mevcudu muhafaza edip, üstüne koymam lazım... Üçüncü nesil için riskleri azaltmak üzere de uzun vadeli yatırımlara giriyorum” diyen Gülman’la yeni yatırımlarını ve hedeflerini konuştuk...
14.12.2022 Milliyet Executive
Yaratıcılık vahası etkileşim limanı
Yaratıcılık vahası etkileşim limanı “Hayatta en önemsediğim şey, faydalı bir birey olabilmek ve bir etki alanı yaratmak, elimdeki olanakları en etkili şekilde kullanarak daha iyi bir dünyaya hizmet ettiğim bir yaşam sürdürmüş olmak...”
14.12.2022 Milliyet Executive
Hibrit fit olmaya hazır mısınız?
Hibrit fit olmaya hazır mısınız? Garajında kurduğu Technogym’i 1.5 milyar euro’luk dev haline getiren Nerio Alessandri fitness endüstrisinin geleceği için çalışma hayatında olduğu gibi hibrit bir senaryo çiziyor.
9.11.2022 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Arman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.