İran Haberleri

İran Haberleri

Son dakika iran haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iran haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iran haberleri haber sayfamızda...

İran Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.072 iran haberleri haberi bulunmuştur.
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler Kuzey Kore'den havalanıp Tahran'a inen uçağı resmi ajansı tek cümlelik bir haberle duyurdu, İran medyasında sessizlik var. Uluslararası haber ajansı AFP ise, misillemeyle görünür hale gelen gizli savaştaki yeni koordinatları verdi.
24.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İstanbul'daki buluşmayı izledi, AFP Katar detayı verdi!
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İstanbul'daki buluşmayı izledi, AFP Katar detayı verdi! Uydu görüntüleri İran'daki askeri üste S-300'lerin vurulduğunu gösterdi, Irak'taki patlamalar ise ABD'nin gece yarısı açıklamasa yapmasına yol açtı. New York Times, Hamas lideri Haniye'nin İstanbul ziyaretinde Türkiye'nin pozisyonunu öne çıkardı.
20.04.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri İran'da nükleer tesislerin bulunduğu İsfahan'da gece yarısı duyulan patlamaların yanı sıra Suriye ve Irak'ta da patlamalar oldu. İsrailli bakanın tek kelimelik paylaşımı alay konusu olurken, İran'da sosyal medyayı sallayan video hızla yayıldı. Öte yandan gece yarısı Irak'tan gelen haber yeniden gözleri İsrail'e çevirdi. Haşdi Şabi'nin genel merkezinde patlama gerçekleşti.
19.04.2024 Dünya
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştıran ABD merkezli Globalfire'ın analizi, iki ülkenin muhtemel bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
19.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İsrail füzeleri İran'ı vurdu
Savaşta son dakika... İsrail füzeleri İran'ı vurdu İran'ın İsrail'e saldırısından günler sonra İsrail misilleme saldırısı başlattı. İsrail, füzelerle İran'ı vurdu. İran'da İsfahan havalimanında patlama sesleri duyulduğu belirtildi. İşte detaylar...
19.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... AP fotoğrafı geçti, İran-İsrail krizinin yeni adresi: Savaş gemisi plajdan göründü!
Savaşta son dakika... AP fotoğrafı geçti, İran-İsrail krizinin yeni adresi: Savaş gemisi plajdan göründü! İran sokaklarında birdenbire ortaya çıkan yazılar İsrail medyasında geniş şekilde yer buldu, ürkütücü mesajların birinde 'Hamaney'in evini bombala' yazıyor. İsrail'in misilleme ihtimalinin küresel korkuyu körüklediği günlerde, İran'dan yeni bir hamle geldi.
17.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız!
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız! ABD ordusu İsrail'e doğru gelen kamikaze drone'ların yarıdan fazlasını düşürdüğünü resmen açıkladı, NBC'den 'İsrail her an İran'ı vurabilir' haberi geldi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır” açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil! İsrail televizyonları, Tel Aviv'in İran'a dün gece saldıracağını ancak gizli bir telefon görüşmesi sonrası bu kararın ertelendiğini duyurdu. Channel 14 televizyonu telefonun diğer ucundaki sesin İsrail'e 'Bu gece değil' dediğini aktardı.
15.04.2024 Dünya
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... F-35'ler nükleer üsleri havaya uçuracak! İsrail medyası çizgiyi aştı: İran için kıyamet senaryosu
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... F-35'ler nükleer üsleri havaya uçuracak! İsrail medyası çizgiyi aştı: İran için kıyamet senaryosu İran, dün gece İsrail'e misilleme saldırısı olarak onlarca intihar dronu ve füze fırlattı, Tahran'ın "Gerçek Söz" olarak adlandırdığı saldırılar tarihe bir ilk olarak geçti. İsrail medyası ise Tel Aviv'in İran'a yönelik nasıl bir cevap vereceğinin sinyalini veren bir analiz yayınladı, söz konusu analizde F-35'ler ve nükleer üsler bir kez daha gündeme geldi.
15.04.2024 Dünya
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'in tüylerini diken diken hamle Rusya'dan geldi! 29 Şubat'ta başlıyor
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'in tüylerini diken diken hamle Rusya'dan geldi! 29 Şubat'ta başlıyor İsrail'de yapılan son anket bir siyasi depremin yaklaştığını gösteriyor, Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın bugün duyurduğu gelişme Orta Doğu'daki fay hatlarını yerinden oynatabilir.
16.02.2024 Dünya
ABD'li isimden canlı yayında savaş teklifi: Gelin sizi haritadan silelim
ABD'li isimden canlı yayında savaş teklifi: Gelin sizi haritadan silelim ABD'de bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Senatör Graham, Washington'un son yıllarda Afganistan'dan çekilip Orta Doğu'daki etkinliğini yitirmesine ateş püskürdü. Graham daha sonra ise bir ülkeye adeta savaş çağrısında bulundu.
5.02.2024 Dünya
İsrailli askerin mezar taşını kaldırdılar! Netanyahu hükümetini kızdıran sözler!
İsrailli askerin mezar taşını kaldırdılar! Netanyahu hükümetini kızdıran sözler! Pakistan İran'ın füze yağmuruna misillemede bulunması, savaşı Orta Doğu'nun ötesine taşıdı. İran topraklarına 36 yıl sonra ilk kez füzeler düşerken, operasyona verilen isim gözden kaçacak gibi değil. Öte yandan Gazze Şeridi’nde İsrail ordusu tarafından öldürüldüğü iddia edilen esir asker Ron Sherman'ın mezar taşının hükümet tarafından kaldırıldığı iddia edildi.
18.01.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Suikastta şok detay! İlk kez kullanıldığı gün vuruldu
Gazze'deki savaşta son dakika... Suikastta şok detay! İlk kez kullanıldığı gün vuruldu İsraillilerin savaş senaryosunda Hizbullah günlük 6 bin roket ateşleyecek. Akdeniz kıyısındaki şehirde sığınaklar şimdiden açılırken, Hizbullah'ın sırlarla örülü cephaneliğinde yok yok. Beyrut'taki suikastın ayrıntıları ise şoke edici.
4.01.2024 Dünya
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran, Kasım Süleymani'nin mezarının yakınında patlamalar meydana geldiğini bildirdi. Çok sayıda kişi bugün Süleymani'nin ölüm yıldönümü nedeniyle bölgede bulunuyordu. Yetkililer ilk belirlemelere göre 103 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi konuya dair yeni bir açıklama yaptı.
3.01.2024 Dünya
İran'ın 'Süre doldu' paylaşımına İsrail'den rest: Gel gel
İran'ın 'Süre doldu' paylaşımına İsrail'den rest: Gel gel İsrail ve İran'ın farklı ülkelerdeki büyükelçilikleri arasında adeta sosyal medya savaşı başladı. Tahran'ın paylaşımına Tel Aviv'in yanıtı dünya basınında gündem haline geldi.
19.10.2023 Dünya
Son dakika: İsrail-Filistin bölgesinde son durum! Gazze saldırı altında...
Son dakika: İsrail-Filistin bölgesinde son durum! Gazze saldırı altında... Al Jazeera Hamas'ın bugün sabah bir grup İsrailli askeri daha yakaladığını duyurdu, dört bir yanında arka arkaya sirenler çalan İsrail'in hem güney hem de kuzey sınırında yaptığı yığınak dikkat çekici.
10.10.2023 Dünya
İran'da skandal video! Kamikaze drone var
İran'da skandal video! Kamikaze drone var Azerbaycan'ı doğrudan Türkiye'yi ise isim vermeden tehdit eden akıl almaz görüntü, "Mesajımız açık: Bir gün geleceğiz" diyerek paylaşıldı. Videoda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okuduğu bir şiir de kullanıldı.
22.03.2023 Dünya
İran'da corona virüs kaynaklı can kaybı 10 bini aştı
İran'da corona virüs kaynaklı can kaybı 10 bini aştı Son dakika haberine göre, ülkede son 24 saatte 134 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 595 yeni vaka tespit edildi.
25.06.2020 Dünya
İran'da corona virüs 97 kişi daha hayatını kaybetti
İran'da corona virüs 97 kişi daha hayatını kaybetti İran'da corona virüs (Covid-19) nedeniyle 97 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 611’e, hastalığa yakalanan kişi sayısı ise 12 bin 729’e yükseldi.
14.03.2020 Dünya
Son dakika: Gözümüz kulağımız sınırda! Ankara'dan geliyor
Son dakika: Gözümüz kulağımız sınırda! Ankara'dan geliyor Türkiye'nin sınır komşusu İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükselirken, Van'da da bir dizi önlemler alınmaya başlandı. Van'ın İran'a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda görevli personel, maske ve eldiven kullanmaya başlarken, Türkiye'ye giriş yapan bazı İranlıların da maske taktığı görüldü.
21.02.2020 Gündem
Van Kapıköy Gümrük Kapısı'nda ‘koronavirüs’ önlemleri
Van Kapıköy Gümrük Kapısı'nda ‘koronavirüs’ önlemleri Türkiye'nin sınır komşusu İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükselirken, Van'da da bir dizi önlemler alınmaya başlandı. Van'ın İran'a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda görevli personel, maske ve eldiven kullanmaya başlarken, Türkiye'ye giriş yapan bazı İranlıların da maske taktığı görüldü.
21.02.2020 Gündem
İsrail Başbakanı Netanyahu'dan İran'a gözdağı
İsrail Başbakanı Netanyahu'dan İran'a gözdağı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın ülkesini yok etmek istediğini iddia ederek, "Kim bize saldırmayı denerse acı verici bir darbe alır." dedi.
8.01.2020 Dünya
ABD'li yetkili, İran'ın füze saldırısında askerlerinin öldüğü iddiasını yalanladı
ABD'li yetkili, İran'ın füze saldırısında askerlerinin öldüğü iddiasını yalanladı Amerikalı yetkili, İran'ın ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed Hava Üssü'ne balistik füzelerle düzenlediği saldırıda elde edilen ilk bilgilere göre ABD tarafından hayatını kaybeden olmadığını söyledi.
8.01.2020 Dünya
MOSSAD'tan İran ile ilgili bomba açıklama!
MOSSAD'tan İran ile ilgili bomba açıklama! İsrail istihbarat servisi MOSSAD Başkanı Yossi Cohen, İsrail'in İran'da "kulağı ve gözü" olduğunu söyledi.
9.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İran Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.