ABD, İran Petrol Bakanı ve bakanlığını yaptırım listesine aldı
ABD, İran Petrol Bakanı ve bakanlığını yaptırım listesine aldı ABD yönetimi, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü'ne finansal destek sağladıkları gerekçesiyle aralarında İran Petrol Bakanlığı, İran Ulusal Petrol Şirketi (NIOC) ve İran Ulusal Tanker Şirketi (NITC) ile İran Petrol Bakanı Bijan Zanganeh'in de bulunduğu yetkilileri yaptırım listesine ekledi. İran Petrol Bakanı Bijen Namdar Zengene, ABD'nin kendisine karşı yaptırım kararını "İran'ın petrol satışını sıfıra indirme siyasetinin başarısız olmasına karşılık Washington'ın pasif bir tepkisi" olarak nitelendirdi.
26.10.2020 Ekonomi
İran Petrol Bakanı: Petrol fiyatları kışa doğru artacak
İran Petrol Bakanı: Petrol fiyatları kışa doğru artacak İran Petrol Bakanı Gulam Hüseyin Nozeri, "Kış mevsimi ve artan ihtiyaç dikkate alındığında petrol fiyatlarında artış olur" dedi.
31.08.2008 Ekonomi
İran Petrol Bakanı: Soğuk hava petrol fiyatını artırır
İran Petrol Bakanı: Soğuk hava petrol fiyatını artırır İran Petrol Bakanı Gulam Hüseyin Nozari, petrolün varilinin 100 dolar olmasını uygun gördüğünü, havanın soğumasıyla birlikte petrole olan talebin ve fiyatın artacağını söyledi...
31.08.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri