İşe Alım

İşe Alım

Son dakika işe alım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan işe alım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan işe alım haber sayfamızda...

İşe Alım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.259 işe alım haberi bulunmuştur.
Bu program işte eşitlik sağlıyor
Bu program işte eşitlik sağlıyor İş dünyasında kadınların tüm seviyelerde eşit temsiliyeti ve eşit değerdeki işe eşit ücretin sağlanması için şirketleri desteklemeyi amaçlayan UN Global Compact Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın (Target Gender Equality Accelerator) başvuruları açıldı. Dokuz ay sürecek olan programın başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.
8.04.2024 Ekonomi
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
Almanya'da sürücü eksikliği nedeniyle tramvayları öğrenciler kullanacak
Almanya'da sürücü eksikliği nedeniyle tramvayları öğrenciler kullanacak Almanya'da toplu taşımada yaşanan çalışan eksikliği nedeniyle şirketler öğrencilere yöneliyor.
25.03.2024 Dünya
Yapay zeka ile hayatımıza giren 5 yeni meslek
Yapay zeka ile hayatımıza giren 5 yeni meslek Dünyanın en hızlı büyüyen teknolojisinde kariyer yapmak ister misiniz? İşte, AB Yapay Zeka Yasası ışığında Avrupa'ya gelen beş yeni potansiyel çalışma alanı.
22.03.2024 Dünya
Üniversitelilere staj programı
Üniversitelilere staj programı Yıldız Holding’in staj ve işe alım programı ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı.
16.03.2024 Ekonomi
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
15.03.2024 Kariyer
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor Norm Digital, yapay zekalı işe alım platformu Vinter’ı şirketlerin kullanımına sundu. Görüntü ve dil işleme tekniklerini kullanan Vinter, iş başvurusu yapan adaylar arasında ilk elemeyi yapıp  İK sürecini kısaltıyor, maliyetleri azaltıyor.
12.03.2024 Kobi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’ Kadın liderlerin güçlenmesi ve dayanışması amacıyla bundan 50 yıl önce kurulan IWF’in Türkiye yapılanması başkanı Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, “Erkekler arasında bir abicilik müessesesi var. Tanıştıkları üçüncü dakikadan itibaren birbirine ‘abi’ diyorlar ve abicilik gerçekten bir desteğe dönüşüyor. İster ablacılık ister kız kardeşlik diyelim, biz de bunu başarmalıyız” diyor.
4.03.2024 Ekonomi
Memur-Sen 8’inci Büyük Türkiye Buluşması gerçekleştirildi
Memur-Sen 8’inci Büyük Türkiye Buluşması gerçekleştirildi Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) tarafından 8’incisi düzenlenen Memur-Sen 8’inci Büyük Türkiye Buluşması Ankara’da gerçekleştirildi.
24.02.2024 Ekonomi
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi THY, uçuş ve yer çalışanı olarak pek çok pozisyonda 5 bin kişilik istihdam için iş ilanları açtığını duyurdu.
21.02.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin çalışanı Aile’ye almayı hedeflediklerini belirtti.
20.02.2024 Ekonomi
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
İngiltere'nin iş gücü piyasası soğudu
İngiltere'nin iş gücü piyasası soğudu İngiltere Merkez Bankası (BoE) yetkililerinin enflasyon baskılarının azaldığına dair güvenini artırabilecek bir ankete göre yeni kalıcı işlerde ücret artışının neredeyse üç yılın en düşük seviyesine gerilemesiyle ülkede iş gücü piyasası ocak ayında soğudu.
8.02.2024 Uzmanpara
Çifte ajan aranıyor! CIA'en Rusça video
Çifte ajan aranıyor! CIA'en Rusça video ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rus istihbarat çalışanlarını taraf değiştirmeye ve ABD için çifte ajan olarak çalışmaya ikna etmek için Rusça işe alım videosu yayınladı.
23.01.2024 Haberler
Çifte ajan aranıyor! CIA'den Rusça video
Çifte ajan aranıyor! CIA'den Rusça video ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rus istihbarat çalışanlarını taraf değiştirmeye ve ABD için çifte ajan olarak çalışmaya ikna etmek için Rusça işe alım videosu yayınladı.
23.01.2024 Dünya
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor ABD'de yaşanan polis memuru kıtlığı için yeni bir çözüm önerisi geldi.
11.01.2024 Ekonomi
2023 yılında; 1 milyon 237 bin 26 vatandaş işe yerleştirildi
2023 yılında; 1 milyon 237 bin 26 vatandaş işe yerleştirildi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR istihdam verilerini paylaşarak, “2023 yılında; 1 milyon 237 bin 26 vatandaşımızın işe yerleştirilmesine aracılık ettik” dedi.
8.01.2024 Ekonomi
İngiltere'de iş gücü piyasası güçleniyor
İngiltere'de iş gücü piyasası güçleniyor İşe Alım ve İstihdam Konfederasyonu (REC) tarafından bugün yayınlanan ankete göre İngiliz işverenler aralık ayında ücretleri artırdı ve işe alma iştahlarının bir kısmını geri kazandı.
8.01.2024 Uzmanpara
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
Kent ittifakına çok güveniyoruz
Kent ittifakına çok güveniyoruz İYİ Parti’nin ittifaka ret kararı sürerken, CHP’liler ‘İstanbullu ittifakı’ ile seçimi kazanacağına inanıyor. İmamoğlu’nun AK Parti ve MHP’lilerden de oy alacağını savunun CHP’liler, Kürt seçmenin de İmamoğlu’nun adaletine güvendiğini belirtiyor.
18.12.2023 Gündem
Kadınlar bu programla hesabını bilecek
Kadınlar bu programla hesabını bilecek Garanti BBVA’nın, kadınların finansal hizmetlere erişimini artırmak ve kendi ekonomilerini daha iyi yönetmelerine destek olmak amacıyla başlattığı “Hesabını Bilen Kadınlar” programı, yüz yüze eğitimlerine başladı.
18.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 340 binden fazla öğrenciye staj imkanı sağlandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 340 binden fazla öğrenciye staj imkanı sağlandı CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ekim ayında TÜİK’in yayınladığı işsizlik oranımız ise yüzde 8,5 düzeyindedir. Bu son 11 yılın en düşük işsizlik oranıdır. Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç işsizliği ise Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 5 puan düşmüş durumda, bu önemli bir performans" dedi.
15.12.2023 Ekonomi
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır'
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır' QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Milliyet’e toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda banka bünyesindeki çalışmaları, yol haritasını ve “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Rehberi”ni anlattı.
11.12.2023 Ekonomi
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

İşe Alım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.