Işıl

Işıl

Son dakika ışıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ışıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ışıl haber sayfamızda...

Işıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.031 ışıl haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
‘Şiddet nedir, iyi biliyoruz’
‘Şiddet nedir, iyi biliyoruz’ “Cam Perde” filmiyle Adana Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu seçilen Selen Kurtaran, “Karakterimin ataerkil dünyayı yönetmeyi öğrenmiş hâli ve bununla baş edişi çok dikkatimi çekti” diyor.
17.04.2024 Kültür Sanat
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı.
16.04.2024 Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Silme suyuna 1 bardak siyah çay ekleyin! Parkeler günlerce parlak kalıyor
Silme suyuna 1 bardak siyah çay ekleyin! Parkeler günlerce parlak kalıyor Ev temizliği yaparken silinen parkeler tamamen temizlendiğinde evin ışıl ışıl parlamasına yol açıyor. Ancak çoğu zaman parkeleri temizlemek zorlayıcı olabilir. Silme suyuna siyah çay eklediğinizde bakın nasıl etkiler veriyor.
12.04.2024 Püf Noktası
Korkunun özüne dönüş
Korkunun özüne dönüş 1976 tarihli doğaüstü korku klasiği “The Omen”in öncesini anlatan “The First Omen/Omen: İlk Kehanet”, sosyolojik detayları ve eleştirileriyle seriye güçlü bir geçmiş kazandırıyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’ İrfan Tözüm’ün kızı Melodi Tözüm ilk uzun metrajı “Üç Harfliler: Nazar”da “Korku klişesini kırarak güçlü ve bağımsız kadın karakterler yaratmaya çalıştık” diyor.
8.04.2024 Kültür Sanat
Bilim kurguyla Nesin öyküleri
Bilim kurguyla Nesin öyküleri Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönen Tolga Örnek, Aziz Nesin öykülerinden uyarladığı “Mucize Aynalar”da bilim kurgunun zengin ve zor dünyasına davet ediyor seyirciyi.
7.04.2024 Kültür Sanat
Çık çıkabilirsen bu labirentten
Çık çıkabilirsen bu labirentten Mekâna bir labirent gibi davranan “EnigmaVista: Bosfor Labirentinde Keşifler” isimli sergi Galeri Bosfor’da kendine farklı ve özgür bir alan yaratıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Acı çekme eşiği yüksekler için
Acı çekme eşiği yüksekler için Dev Patel de oyunculuktan yönetmenliğe geçenler kervanına katıldı. İlk uzun metrajlı filmi “Monkey Man/Maymun Adam”da “John Wick” serisini anımsatan bir aksiyona imza atıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Cildinize içeriden bakım yapın! Ayna gibi parlatıyor, ne leke ne de sivilce kalıyor
Cildinize içeriden bakım yapın! Ayna gibi parlatıyor, ne leke ne de sivilce kalıyor Cilt mikroplardan korur, su dengesini sağlar. Bu nedenle sağlıklı bir cilt bariyeri çok önemlidir. Her ne kadar ve piyasada cilt bakım ürünlerinde bolluk yaşansa da aslında kilit nokta 'içeriden' yatırım yapmak. İşte yedikçe gençleştiren, ışıl ışıl ve lekesiz bir yüze sahip olmanızı sağlayan besinler.
3.04.2024 Cilt Bakımı
Perdenin en sevimli oyuncuları
Perdenin en sevimli oyuncuları Bazen filmin başkahramanlarından rol çalan, bazen de başrolün ta kendisi olan köpek dostlarımız arasında kimler yok ki…
31.03.2024 Kültür Sanat
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı!
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı! Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Altın Mimir, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek Malatya’da dünyaya gelen ve 6 Şubat depreminin ardından evlerini kaybettikleri için İzmir'e yerleşen SMA Tip 1 hastası 23 aylık Berfin Ada Fırat'ın ailesi bağış kampanyasını tamamlamak için mücadeleye devam ediyor. Annesi Helin Fırat (20) kızının bakımından arta kalan zamanlarda sosyal medyada bağış toplamaya çalışırken babası Cem Fırat (22) da il il dolaşıp kızına destek istiyor.
29.03.2024 Gündem
Bitmeyen hayalet avı
Bitmeyen hayalet avı “Ghostbusters” serisinin beşinci filmi “Hayalet Avcıları: Ürperti”; mizahtan ziyade Bill Murray ve Dan Aykroyd’un perdedeki varlığıyla yüzleri gülümsetiyor.
29.03.2024 Kültür Sanat
İki dost yeniden bir arada
İki dost yeniden bir arada Işıl Yücesoy “İzninle” oyunu ile tiyatro sahnesine dönüyor.
27.03.2024 Kültür Sanat
Lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareket! Işıl ışıl yapıyor, ödem sıfıra iniyor
Lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareket! Işıl ışıl yapıyor, ödem sıfıra iniyor Lenf sisteminin düzgün çalışması, sağlık açısından büyük önem taşır. Lenf drenaj masajı yaparak cildinizin ışıl ışıl görünmesini sağlayabilirsiniz. İşte lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareketler.
26.03.2024 Genel Sağlık
‘İguana Tokyo’ Japonya’da
‘İguana Tokyo’ Japonya’da Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği “İguana Tokyo”, Japonya’da vizyona girdi.
26.03.2024 Kültür Sanat
Aşk gider toprak kalır
Aşk gider toprak kalır Nobel Ödüllü romandan uyarlanan “The Peasants/Köylüler”, taşradaki ataerkil düzenin kadın üzerindeki baskısını anlatan sıra dışı bir animasyon.
24.03.2024 Kültür Sanat
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Ünlü isimler, sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Bahar Öztan'a veda etti.
22.03.2024 Cadde
Çevreci işletmelere kolay hibe ve kredi
Çevreci işletmelere kolay hibe ve kredi Türkiye, Avrupa’nın yeşil ekonomi hedeflerine uyum kapsamında, sanayi üretimine yeni düzenlemeler getirecek.
22.03.2024 Ekonomi
Baba baskısı mı lanet mi?
Baba baskısı mı lanet mi? Tüm erkekleri güreşçi olan Von Erich ailesinin hem trajedilerle hem de başarılarla dolu gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan “The Iron Claw/Demir Pençe” senenin ilginç filmlerinden.
22.03.2024 Kültür Sanat
Hiçbir erkeğe muhtaç değilsin ‘Ne İlyas ne Cemşit’
Hiçbir erkeğe muhtaç değilsin ‘Ne İlyas ne Cemşit’ Cengiz Aytmatov’un aynı isimli kitabından uyarlanan “Selvi Boylum Al Yazmalım”da Asya’nın yapması gerektiği düşünülen seçimden yola çıkan Işıl Eğrikavuk, “Ne İlyas Ne Cemşit” adlı kişisel sergisiyle Asya’ya bir özgürlük alanı açıyor.
22.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Işıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.