Işılay Saygın

Işılay Saygın

Son dakika Işılay Saygın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Işılay Saygın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Işılay Saygın haber sayfamızda...

Işılay Saygın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 625 ışılay saygın haberi bulunmuştur.
Buca’nın madalya avcıları
Buca’nın madalya avcıları İlaç izleme sensöründen orman yangınlarına karşı robota bilim ve sanata meraklı öğrencilerin geliştirdikleri projeler İzmir’in Buca ilçesinden dünyaya açılıyor. Altın çocuklar bugüne kadar 64 altın, 49 gümüş ve 38 bronz madalya kazandı.
23.04.2023 Pazar
Buca, tarihe sahip çıkıyor
Buca, tarihe sahip çıkıyor Buca Belediyesi, eski başkanı Işılay Saygın’ın ölmeden önce müze olmasını istediği tarihi ev ile ödeneksizlik yüzünden kaderine terk edilen Forbes Köşkü için yeni bir adım attı.
8.01.2023 Ege
Gençler çok sevdi
Gençler çok sevdi Buca Belediyesi’nin gençlik merkezleri yoğun ilgi görüyor. Bir eğitim kenti olan Buca’da farkındalık yaratan projeler arasında ilk sıralarda yer alan Işılay Saygın ve Tarık Akan gençlik merkezleri kuruldukları ilk günden beri titizlilikle hizmetlerine devam ediyor.
15.12.2022 Ege
Kütüphanede yaşayacaklar!
Kütüphanede yaşayacaklar! İzmir Büyükşehir ‘Her Mahalleye Bir Kütüphane’ kampanyasıyla yine örnek oldu. Başkan Soyer, “1000’in üzerinde bağış yapanların adını kentimizdeki kütüphanelerde yaşatacağız” dedi
15.08.2022 Ege
Buca, meydanda buluştu
Buca, meydanda buluştu Buca Belediyesi’nin Kadir Gecesi’nde Işılay Saygın Meydanı’nda düzenlediği program, binlerce vatandaşı bir araya getirdi.
29.04.2022 Ege
Buca’da 23 Nisan coşkusu başladı
Buca’da 23 Nisan coşkusu başladı Buca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hafta boyunca bir dizi etkinlik planladı.
19.04.2022 Ege
Siyasetçilere iki önemli çağrı
Siyasetçilere iki önemli çağrı İzmir Platformu siyaset dünyasına seslendi. Türkiye’nin geleceği için uzlaşı kentin geleceği için de sağladığı katma değer ölçüsünde yatırım payı çağrısı yaptı
25.02.2022 Ege
Yeteneğin değil iyiliğin peşinde
Yeteneğin değil iyiliğin peşinde İzmir’de imkânı kısıtlı gençleri müzikle buluşturan Yorglass Barış Çocuk Senfoni Orkestrası verdiği konserle barışa giden yolun müzikten geçtiğini hatırlattı.
6.12.2021 Kültür Sanat
Cumhuriyet Bayramı’nı Gripin ile kutlayacaklar
Cumhuriyet Bayramı’nı Gripin ile kutlayacaklar Buca Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 24 Ekim Pazar günü Cumhuriyet korteji oluşturacak.
22.10.2021 Ege
Dersimiz: Arılar
Dersimiz: Arılar İzmir Büyükşehir, 20 Mayıs Dünya Arı Günü nedeniyle Buca Işılay Saygın Meydanı’nda “Arılar Olmazsa!” etkinliği düzenleyerek İZELMAN Anaokulları öğrencilerine farkındalık çalışması yaptı.
22.05.2021 Ege
İzmir’e bayram havası geldi!
İzmir’e bayram havası geldi! Büyükşehir Belediyesi, 102. yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Buca’da Işılay Saygın Kütüphanesi açıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenledi. İzmirli müzisyenler de köylere gitti
19.05.2021 Ege
Gomel’in hatırasını gençler yaşatıyor
Gomel’in hatırasını gençler yaşatıyor Aralık ayında koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tescom Türkiye Operasyon Müdürü Nedim Gomel’in adı Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi bünyesinde yaptırılan müzik kayıt stüdyosunda yaşayacak.
26.04.2021 Ege
Gençlere ücretsiz sanat eğitimi başladı
Gençlere ücretsiz sanat eğitimi başladı Bucalı gençlerin ikinci evi olan Tarık Akan ve Işılay Saygın Gençlik merkezlerinin üyeleri için kültür sanat kursları açıldı...
1.03.2021 Ege
Alkışlar gençlere
Alkışlar gençlere 14 yaşındaki Ege Seçer, uluslararası müzik yarışmasında 500 kişi arasında 2’nci oldu. E-spor’da Avrupa şampiyonu milli takımın en değerli oyuncusu ise 18 yaşındaki Eren Demirtaş seçildi
17.12.2020 Ege
Yılın ışıldayan kadınları seçildi
Yılın ışıldayan kadınları seçildi İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB), 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilmesinin yıl dönümü dolayısıyla Işılay Saygın anısına ‘Işıldayan Kadınlar Ödülleri’ni verdi...
7.12.2020 Ege
Varisler dava açtı bankadaki kasa açıldı
Varisler dava açtı bankadaki kasa açıldı Turizm ve Çevre eski bakanı Işılay Saygın'ın geçen yıl 72 yayında yaşamını yitirmesini ardından mirasçılarının yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle açılan dava kapsamında bankadaki kasası açıldı. Mahkeme kararıyla açılan kasadan çıkan ziynet eşyaları ile döviz, miras anlaşmazlığı yaşayan kardeşler ile yeğenler arasında paylaştırılacak.
15.10.2020 Gündem
IŞILAY SAYGIN UNUTULMADI
IŞILAY SAYGIN UNUTULMADI Önemli bakanlıklarda hizmet vererek Türkiye’de ilkleri başarmış Işılay Saygın, adının yaşatıldığı Buca Belediyesi Işılay Saygın Gençlik Merkezi’nde anıldı.
29.07.2020 Ege
SAYGIN, UNUTULMADI
SAYGIN, UNUTULMADI Geçen yıl yaşamını yitiren, Türkiye’nin en genç belediye başkanı, ilk kadın turizm bakanı ve yine ilk kadın çevre bakanı olan Işılay Saygın unutulmadı.
9.03.2020 Ege
150 bin lira kâr sağladı
150 bin lira kâr sağladı Buca Belediyesi, kentteki üniversite öğrencilerine gençlik merkeziyle kucak açtı, gençlerin verimli zaman geçirmelerini sağladı, bütçelerine destek oldu...
23.01.2020 Ege
Uluğ büyüledi
Uluğ büyüledi Buca Belediyesi’nin yeni yıl kutlamaları birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.
31.12.2019 Ege
Balkan Festivali, bu  yıl Saygın anısına
Balkan Festivali, bu yıl Saygın anısına Buca Belediyesi tarafından bu yıl 8’inci kez organize edilen Uluslararası Balkan Festivali, Buca’nın ablası Işılay Saygın adına düzenlenecek.
19.09.2019 Ege
Güçbirliği  buluşması
Güçbirliği buluşması Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği, ağustos toplantısını Çeşme Çakabey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.
19.08.2019 Ege
Saygın’ın adı, yaşadığı sokağa verildi
Saygın’ın adı, yaşadığı sokağa verildi İZMİR’DE Buca Belediye Meclisi, 27 Temmuz’da hayatını kaybeden, eski Devlet Bakanı Işılay Saygın’ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesini oybirliğiyle kabul etti. Çevik Bir Meydanı’nın adının Işılay Saygın Meydanı olarak değiştirilmesi için ortak mesaj verildi.
3.08.2019 Ege
‘Buca tarihine adını yazdırdı’
‘Buca tarihine adını yazdırdı’ Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Işılay Saygın’ın önemli hizmetlere imza attığını ve tarihe adını yazdırdığını belirtti...
29.07.2019 Ege
Uğurluyoruz
Uğurluyoruz Eski bakanlardan Işılay Saygın, bugün toprağa veriliyor...
28.07.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Işılay Saygın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.