İsimler

İsimler

Son dakika isimler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan isimler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan isimler haber sayfamızda...

İsimler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53.761 isimler haberi bulunmuştur.
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Nebioğlu'nun babaları ünlü isimler olan iki ablasının daha olduğu öğrenilmişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, magazin gündemini meşgul eden olayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.04.2024 Cadde
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’ CHP lideri Özgür Özel, kapalı grup toplantısında yaptığı konuşmada “Önümüzdeki dönemde Meclis’teki sayımız artacak. Partimize katılacak vekiller olacak. Tabi hemen değil. Önümüzde bir anayasa süreci var. Onların zamanlamasını süreç içerisinde değerlendireceğiz” dedi.
20.04.2024 Gündem
İKİ İSİM BİRDEN BELLİ OLDU! SURVİVOR ALL STAR dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Survivor'da 1. ve 2. eleme adayı kimler oldu? İşte eleme adayı olan isimler...
İKİ İSİM BİRDEN BELLİ OLDU! SURVİVOR ALL STAR dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Survivor'da 1. ve 2. eleme adayı kimler oldu? İşte eleme adayı olan isimler... Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmada adım adım birleşme partisine gidilirken haftanın ilk dokunulmazlık oyununda adeta Kırmızı takım rüzgarı esti. Kaybeden takımdan bir ismin haftanın ilk eleme adayı olacağı yarışmada dokunulmazlığı kazanan takım Kırmızı takım oldu. Peki Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? İşte eleme adayı olan isim...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi!
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi! UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Arsenal'ın forvet transferi için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi!
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Napoli'nin radarına girdiği aktarıldı.
19.04.2024 Milli Takım
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı!
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı! Sevilla'nın Brezilyalı savunmacı Marcao ile yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 İspanya La Liga
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 Futbol
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
SURVİVOR KİM ELENDİ YAMAN MI BATUHAN MI? 🏝️ Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?
SURVİVOR KİM ELENDİ YAMAN MI BATUHAN MI? 🏝️ Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Bir yarışmacı gecenin sonunda adaya veda ederek hayallerini geride bıraktı. Eleme düellosunu soluksuz takip eden izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?" sorularının yanıtını arıyor. İşte Survivor All Star 2024 adaya en son veda eden isim...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez!
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez! Xavi Hernandez'in veda kararından geri adım atmaması sonrası Barcelona'da alternatifler arasına Rafael Marquez'in de dahil edildiği öğrenildi.
18.04.2024 İspanya La Liga
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Dostları İslimyeli’yi anlatıyor
Dostları İslimyeli’yi anlatıyor İki yıl önce kaybettiğimiz Balkan Naci İslimyeli anısına dostlarının yazılarından oluşan kitap Adalı Yayınları’ndan yayımlandı.
18.04.2024 Kültür Sanat
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 'Survivor Yaman kimdir?' sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Birbirinden iddialı isimlerin olduğu Survivor All Star 2024 yarışmasında dikkat çeken isimler arasında Yaman Keleş yer alıyor. Yarışmaya yedeklerden katılan Yaman, gerek performansıyla gerekse kişiliğiyle yarışmaya damga vurdu. Mavi takımda yer alan yarışmacı takımına kazandırdığı puanlarla göz dolduruyor. Peki, Survivor All Star 2024 Yaman Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Survivor Yaman biyografisi…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Yaşayan efsane Dzeko! Yıllar geçse de zirvede
Yaşayan efsane Dzeko! Yıllar geçse de zirvede Fenerbahçe’nin yıldızı ve kaptanı Edin Dzeko, yıllar geçse de form olarak daha da zirveye çıkıyor.
17.04.2024 Fenerbahçe
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe, iki yaşına bastı. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, doğum günü partisine katılanlar arasındaydı. Yakın arkadaşlar İmirzalıoğlu ile Tatlıtuğ'un pozu çok konuşuldu.
17.04.2024 Cadde
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum' Müzik dünyasında bir döneme damga vuran Nez, Cihangir'de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, "12 ay ramazan gibi yaşıyorum" dedi.
16.04.2024 Cadde
Bahçeli yeni A takımını belirledi
Bahçeli yeni A takımını belirledi MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 17 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ile dün ilk toplantısını yaptı.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsimler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.