İskandinav Hava Yolları

İskandinav Hava Yolları

Son dakika İskandinav Hava Yolları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İskandinav Hava Yolları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İskandinav Hava Yolları haber sayfamızda...

İskandinav Hava Yolları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51 iskandinav hava yolları haberi bulunmuştur.
AB mahkemesi, hava yollarına kamu desteği verilmesini yasal buldu
AB mahkemesi, hava yollarına kamu desteği verilmesini yasal buldu Avrupa Birliği (AB) Genel Mahkemesi, İsveç, Danimarka ve Finlandiya'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hava yolu firmalarına sağladığı çeşitli desteklemeleri hukuka uygun buldu.
14.04.2021 Ekonomi
İskandinav Hava Yolları 1593 çalışanını işten çıkarttı
İskandinav Hava Yolları 1593 çalışanını işten çıkarttı İskandinav Hava Yolları (SAS), Danimarka’da 1593 çalışanını işten çıkarttı.
29.06.2020 Ekonomi
Tepki çeken reklam! ‘Ne çavdar ne köfte bizim...’
Tepki çeken reklam! ‘Ne çavdar ne köfte bizim...’ İsveç’in başkenti Stockholm merkezli havayolu şirketi SAS’ın (İskandinav Hava Yolları) kültürel etkileşime vurgu yapmak amacıyla hazırladığı reklam filmi, gelen tepkiler nedeniyle yayından kaldırıldı.
13.02.2020 Dünya
Koronavirüs kabusu devam ediyor! Uçuşlar durduruldu!
Koronavirüs kabusu devam ediyor! Uçuşlar durduruldu! Dünya koronavirüs tehdidi ile tetikte! . Vuhan'da ortaya çıkan ve kısa zamanda birçok ülkeye yayılan koronavirüs için İran da harekete geçti. İran Sağlık Bakanı Said Nemeki, yeni tip koronavirüs salgını (2019-nCoV) nedeniyle Çin'e karşılıklı tüm uçuşların durdurulduğunu açıkladı. Öte yandan ABD'li hava yolu şirketleri Delta ve American Airlines, Çin uçuşlarını durdurduğunu açıkladı
31.01.2020 Dünya
Son dakika...Dünyada Koronavirüs alarmı! Sınırlar kapatılıyor
Son dakika...Dünyada Koronavirüs alarmı! Sınırlar kapatılıyor Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını, hem virüsün yayıldığı ülkeler hem küresel çapta teyakkuz durumuna yol açtı.
31.01.2020 Dünya
İskandinav Hava Yolları'nda grev sona erdi
İskandinav Hava Yolları'nda grev sona erdi Danimarka, İsveç ve Norveç devletlerinin ortakları  arasında yer aldığı İskandinav Hava Yolları (SAS) ile pilotlar arasında süren  toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşma çıktı.
2.05.2019 Ekonomi
İskandinav Hava Yolları 205 seferini iptal etti
İskandinav Hava Yolları 205 seferini iptal etti Danimarka, İsveç ve Norveç devletlerinin ortak hava yolu şirketi SAS, pilotlarla sürdürdüğü toplu sözleşme görüşmelerinin uzaması nedeniyle 205 seferini iptal etti.
26.04.2019 Dünya
İskandinav Hava Yolları 205 seferini iptal etti
İskandinav Hava Yolları 205 seferini iptal etti İskandinav Hava Yolları'nın (SAS) pilotlarla sürdürdüğü toplu sözleşme görüşmelerinin uzaması nedeniyle 205 seferin iptal edildiği açıklandı.
26.04.2019 Ekonomi
Estonya Hava Yolları iflas etti, tüm uçuşlar iptal edildi
Estonya Hava Yolları iflas etti, tüm uçuşlar iptal edildi Baltık ülkelerinden Estonya’nın hava yolu şirketi iflas etti. Star Alliance grubu içinde yer alan Estonya Hava Yolları bugün itibari ile bütün uçuşlarını iptal etti.
8.11.2015 Ekonomi
SAS uçuşları felç oldu
SAS uçuşları felç oldu İSKANDİNAV Hava Yolları SAS çalışanları iş bırakma eylemine başlayınca uçuşlar felç oldu.
27.06.2014 Ekonomi
Bavuldaki vibratör uçağa rötar yaptırdı
Bavuldaki vibratör uçağa rötar yaptırdı İsveç'in Arlanda hava alanından Hırvatistan seferini yapmaya hazırlanan İskandinav Hava yolları SAS'a ait uçakta, 20 yaşında Amanda adında yolcunun bavulundaki vibratörlü yardımcı seks aleti sorun yarattı. 20 yaşındaki  İsveçli Amanda'nın bavulundaki yardımcı seks aleti  bavulda kendi kendine  çalışınca, uçakta alarm verildi ve yolcular tahliye edildi.
11.09.2019 Haberler
Bavuldaki vibratör uçağa rötar yaptırdı
Bavuldaki vibratör uçağa rötar yaptırdı İsveç'in Arlanda hava alanından Hırvatistan seferini yapmaya hazırlanan İskandinav Hava yolları SAS'a ait uçakta, 20 yaşında Amanda adında yolcunun bavulundaki vibratörlü yardımcı seks aleti sorun yarattı. 20 yaşındaki İsveçli Amanda'nın bavulundaki yardımcı seks aleti bavulda kendi kendine çalışınca, uçakta alarm verildi ve yolcular tahliye edildi.
26.06.2014 Dünya
Yolcular el bagajında standart istiyor
Yolcular el bagajında standart istiyor Havayolu şirketlerinin uçağa alınabilecek el bagajı konusunda farklı standartlar koyması, seyahatseverlerin aklını karıştırabiliyor.
3.04.2014 Tatil
Kokpitte duman acil iniş yaptırdı
Kokpitte duman acil iniş yaptırdı İskandinav Hava Yolları’na ait bir yolcu uçağı, kokpitine duman dolmasının ardından ABD’nin Maine eyaletindeki Bangor Havaalanı’na acil iniş yaptı.
21.06.2012 Dünya
Avrupa'da yine kaos var
Avrupa'da yine kaos var İzlanda’da Grimsvötn Yanardağı’nın faaliyete geçmesi nedeniyle Avrupa'da yine kaos yaşanıyor. Benzer bir durum geçen yıl da yaşanmış, İzlanda’da buzul altındaki Eyyafyallayökül volkanının 2010 yılında patlaması nedeniyle kül bulutlarının Avrupa’ya yayılması sonucu, küllerin uçak motorlarında arıza yaparak düşmelerine yol açabileceği gerekçesiyle kıtadaki havalimanları 5 gün kapalı kalmış, yaklaşık 10 milyon yolcu mağdur olmuştu.
24.05.2011 Dünya
Avrupa'da yine kaos var
Avrupa'da yine kaos var İzlanda’da Grimsvötn Yanardağı’nın faaliyete geçmesi nedeniyle Avrupa'da yine kaos yaşanıyor. Benzer bir durum geçen yıl da yaşanmış, İzlanda’da buzul altındaki Eyyafyallayökül volkanının 2010 yılında patlaması nedeniyle kül bulutlarının Avrupa’ya yayılması sonucu, küllerin uçak motorlarında arıza yaparak düşmelerine yol açabileceği gerekçesiyle kıtadaki havalimanları 5 gün kapalı kalmış, yaklaşık 10 milyon yolcu mağdur olmuştu.
24.05.2011 Dünya
Kaddafi'yi özel pilotu da terk etti!
Kaddafi'yi özel pilotu da terk etti! Libya lideri Muammer Kaddafi’nin özel uçağını kullanan Norveçli pilotu Odd Birger Johansen’ın, ailesi ile birlikte Libya’yı terk ettiği belirtildi...
26.02.2011 Dünya
Pilot havada uyudu
Pilot havada uyudu Tuvalete giden uçağın ikinci pilotu geri döndüğünde kokpitin kapısını bir süre açamadı. Kapı açıldığında ise...
3.02.2011 Dünya
YANARDAĞ ÜZERİNDE UÇACAKLAR
YANARDAĞ ÜZERİNDE UÇACAKLAR Rüzgârlar sayesinde görüş açısı açılan volkanın üzerinde uçmayı planlayan bilim adamları, yanardağda ne kadar buzulun eridiğini tespit edip patlamaların ne zaman sona ereceğini belirlemeye çalışacak...
17.04.2010 Gündem
THY'nin büyük başarısı
THY'nin büyük başarısı Avrupa Havayollları Birliği'nin son raporuna göre THY, 2009 yılında çok önemli iki başarıya imza attı
2.02.2010 Dünya
Tayland’dan dönen uçağın kanadında 2 delik belirlendi
Tayland’dan dönen uçağın kanadında 2 delik belirlendi Tayland’dan İsveçli turistleri getiren İskandinav Hava Yolları (SAS) uçağının kanadında iki delik belirlendi...
3.12.2008 Dünya
Yolcu uçağı pistten çıktı 153 ölü
Yolcu uçağı pistten çıktı 153 ölü İspanya’da Madrid-Kanarya Adaları seferi yapan MD-82 tipi uçak pistten 200 metre havalandıktan sonra düştü. Kazada 153 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı
20.08.2008 Yaşam
İsveç’te yeşil uçuşlar başladı
İsveç’te yeşil uçuşlar başladı İSKANDİNAV Hava Yolları’na (SAS) ait uçakların uçuşlarında, çevre kirliliğine daha az yol açılması için, daha az yakıt tüketilmesini sağlayacak yöntemlerin uygulanmasına başlandı.
7.03.2008 Yaşam
THY, Belçika'da en güvenilir havayolu seçildi...
THY, Belçika'da en güvenilir havayolu seçildi... THY, Belçika'da en güvenilir havayolu seçildi...
15.07.2003 Gündem
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! "Fiyatlarda değişiklik olacak mı?" sorusuna cevap
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! "Fiyatlarda değişiklik olacak mı?" sorusuna cevap Türkiye'nin akıllı cihazı Togg Tesislerinde üretim aralıksız devam ediyor. Togg Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş, akıllı cihaza yeni renklerin tasarlandığı müjdesini verirken, tesisin temmuz ayı sonunda tam kapasite ile çalışacağını ve 3 dakikada bir araç üretilebileceğini ifade etti.
11.05.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İskandinav Hava Yolları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.