İslamabad

İslamabad

Son dakika İslamabad haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İslamabad gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İslamabad haber sayfamızda...

İslamabad

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.138 islamabad haberi bulunmuştur.
İran'da gece yarısı sirenler çaldı! Çatışma kayıt altında
İran'da gece yarısı sirenler çaldı! Çatışma kayıt altında Devrim Muhafızları'nın İsrail ya da ABD hedeflerini vuracak misillemesi beklenirken, Çabahar'da patlama ve silah sesleri dakikalarca kesilmedi.
7.04.2024 Haberler
Gazze'de son durum... İran bu kez kendi topraklarında vuruldu! Cephaneliği ele geçirdiler, savaş yayılıyor
Gazze'de son durum... İran bu kez kendi topraklarında vuruldu! Cephaneliği ele geçirdiler, savaş yayılıyor Hafta başında Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçilik binası İsrail tarafından füzelerle vurulan İran, bu kez kendi topraklarında saldırıya uğradı.
4.04.2024 Haberler
Faysal Camii
Faysal Camii Pakistan’ın başkenti İslamabad’da bulunan Faysal Camii, dünyanın en büyük 10 camisi arasında yer alıyor.
4.04.2024 Gündem
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular'
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular' Gezdiği ülkelerin kültürüne dair içerikler oluşturup Youtube kanalında yayınlayan Ali Ertuğrul Öztarsu, Pakistan'a giderek Türkiye'de 'Cuf Cuf Hoca' olarak tanınan sözde şifacının tarikatına girdi. Sosyal medyanın konuştuğu, yüz binlerce üyesi bulunan topluluğu görüntüleyen Türk gezgin, gelen hastaları saniyeler içinde iyileştirdiğini iddia eden hocanın yanında yaşadıklarını ise Milliyet.com.tr'ye anlattı.
2.03.2024 Yaşam
Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı! Yanından geçmeye bile korktular
Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı! Yanından geçmeye bile korktular Dubai'den havalanan uçakta ki yolcu öylesine sarhoş oldu ki, ne yaptığını bile bilmez haldeydi. Kabin memurlarından birine saldırarak kafa atan yolcu, güçlükle zapt edildi. Olaya şahit olan diğer diğer yolcular ise, korkudan yerlerine mıhlanıp kaldı.
27.02.2024 Dünya
Pakistan seçimleri neden önemli?
Pakistan seçimleri neden önemli? Pakistan'da siyasi karışıklık, ekonomik kriz ve artan güvenlik endişeleri eşliğinde 8 Şubat'ta genel seçimler yapılıyor.
8.02.2024 Dünya
İmran Han, 'devlet sırlarını ifşa etmekten' 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı
İmran Han, 'devlet sırlarını ifşa etmekten' 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı İmran Han’ın avukatları, İslamabad mahkemesinin bugünkü kararına çarşamba günü itiraz edip bir üst mahkemeye başvuracak.
30.01.2024 Dünya
Pakistan, İran'a füze saldırısı başlattı! 'Terörist sığınaklar hedef alındı'
Pakistan, İran'a füze saldırısı başlattı! 'Terörist sığınaklar hedef alındı' Pakistan, komşu ülkesi İran’ın Sistan-Belucistan bölgesindeki 'terör hedeflerine' yönelik füze saldırısı başlattığını duyurdu.
18.01.2024 Dünya
Pakistan savaş uçakları İran'ı vurdu!
Pakistan savaş uçakları İran'ı vurdu! İran'ın Pakistan topraklarına füze saldırısını bu gece yarısı Pakistan'ın misillemesi izledi.
18.01.2024 Haberler
İran’a yönelik tepkiler büyüyor
İran’a yönelik tepkiler büyüyor İran’ın Kuzey Irak ve Suriye’den sonra Pakistan’ı da hedef alması bölgedeki gerginliği daha da artırdı. Saldırıda iki çocuğun öldüğünü duyuran Pakistan’dan gelen sert açıklamalar dikkat çekti.
18.01.2024 Dünya
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Pakistan Hakkında Bilgiler; Pakistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Pakistan Hakkında Bilgiler; Pakistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Pakistan – resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti- Asya’da bulunan bir İslam devletidir. Halkın %97’si Müslüman’dır. Nükleer silahlara sahip tek İslam devleti olup, komşusu Hindistan ile sürekli kavga halindedir. Pakistan hakkında daha detaylı bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. İsrail'in bir terör devleti olduğunu vurgulayan Erdoğan, İsrail'in atom bombasıyla tehdit ettiğini ifade ederek Netanyahu'ya seslendi: Sen de atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa açıkla.
15.11.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. İsrail'in bir terör devleti olduğunu vurgulayan Erdoğan, İsrail'in atom bombasıyla tehdit ettiğini ifade ederek Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa açıkla.
15.11.2023 Gündem
Dünya Gazze için ayakta! Netanyahu'nun evinin önünde toplandılar
Dünya Gazze için ayakta! Netanyahu'nun evinin önünde toplandılar Hafta sonu Türkiye ve İsrail başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde protesto gösterileri düzenlendi. İsrailli protestocular, Başbakan Netanyahu’nun istifasını istedi.
6.11.2023 Dünya
Vedat Dalokay Unutulmamalı
Vedat Dalokay Unutulmamalı Yüzyılın son on yılında yaratıcı belediyecilik konusunda çığır açıp önderlik eden Brezilyalı kent yönetimi kahramanı Jaime Lerner’ı vefatı nedeniyle bu ortamda anmamızın üzerinden neredeyse iki yıl geçmiş.
30.10.2023 Mimarlık
Bakan Fidan'dan İsrail - Filistin açıklaması! 'Sükunetin sağlanmasına büyük önem veriyoruz'
Bakan Fidan'dan İsrail - Filistin açıklaması! 'Sükunetin sağlanmasına büyük önem veriyoruz' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şuşa'da gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 27. Toplantısı'nda İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Fidan, "Sivillere yönelik saldırıları kınıyor, bölgede sükunetin yeniden sağlanmasına büyük önem veriyoruz." dedi.
10.10.2023 Gündem
Imran Han'ın tutukluluğu 14 gün uzatıldı
Imran Han'ın tutukluluğu 14 gün uzatıldı Pakistan'da mahkeme, eski Başbakan Imran Khan'ın devlet sırlarını sızdırmakla suçlandığı davada tutukluluk süresini 14 gün uzattı.
30.08.2023 Dünya
Eski Pakistan Başbakanı Khan’ın hapis cezasına erteleme geldi
Eski Pakistan Başbakanı Khan’ın hapis cezasına erteleme geldi Pakistan’da yüksek mahkeme, eski Başbakan Imran Khan'ın yolsuzluk davası nedeniyle aldığı cezanın ertelenmesine hükmetti.
29.08.2023 Dünya
Pakistan'da pikapla çarpışan yolcu otobüsü yandı
Pakistan'da pikapla çarpışan yolcu otobüsü yandı Karaçi'den başkent İslamabad'a doğru giden otobüste 20 yolcu hayatını kaybetti, 15 yaralı hastanelere taşındı. Kazaya karışan pikabın akaryakıt taşıdığı bildiriliyor.
21.08.2023 Dünya
Pakistan'da sular durulmuyor! Bir siyasetçi daha gözaltına alındı
Pakistan'da sular durulmuyor! Bir siyasetçi daha gözaltına alındı Pakistan Adalet Hareketi Partisi (PTI) Başkan Yardımcısı Shah Mehmood Qureshi’nin gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan Imran Khan’a 5 yıl siyasi yasak getirilmişti.
19.08.2023 Dünya
Pakistan'da bağımsızlık günü dehşeti: 2 ölü 50 yaralı
Pakistan'da bağımsızlık günü dehşeti: 2 ölü 50 yaralı Pakistan'da bağımsızlık günü kutlamalarında açılan ateş sonucu 2 kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı.
14.08.2023 Dünya
Pakistan’da geçici hükümetin başbakanı belli oldu
Pakistan’da geçici hükümetin başbakanı belli oldu Pakistan’da geçici hükümetin yeni başbakanı açıklandı. Hak Kakar, Pakistan’da gelecek yılın Mart ayında düzenlenecek genel seçimlere kadar ülkede başbakanlık yapacak.
12.08.2023 Dünya
Pakistan eski Başbakanı İmran Han tutuklandı
Pakistan eski Başbakanı İmran Han tutuklandı Pakistan'ın eski Başbakanı İmran Han tutuklandı. Görevi sırasında aldığı hediyelerden dolayı yolsuzluktan suçlu bulunan Han, üç yıl hapis cezasına çarptırıldı.
5.08.2023 Dünya
Pakistan-Türkiye arasında siyasi istişare oturumu! Altıncısı Ankara'da gerçekleştirildi
Pakistan-Türkiye arasında siyasi istişare oturumu! Altıncısı Ankara'da gerçekleştirildi Pakistan-Türkiye İkili Siyasi İstişareleri'nin (BPC) 6'ncı oturumu Ankara'da gerçekleştirildi.
6.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İslamabad ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.