İşleri

İşleri

Son dakika işleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan işleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan işleri haber sayfamızda...

İşleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.205 işleri haberi bulunmuştur.
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
TATİL HABERLERİ 📍 KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer?
TATİL HABERLERİ 📍 KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer? Kurban Bayramı 2024 tarihleri merak konusu oldu. Yılın 2. dini bayramı olan Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihlerini haberimize ekledik. Peki bayram tatili kaç gün olacak, kesinleşti mi?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
TGC’den Milliyet’e çifte ödül
TGC’den Milliyet’e çifte ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 65 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri törenle sahiplerini buldu. 2 dalda ödüle layık görülen Milliyet gazetesi çalışanları da törende ödül gururu yaşadı.
23.04.2024 Gündem
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2024-2028 Stratejik Planı’nda, iklim değişikliğinin Türkiye’nin su kaynakları üzerindeki etkilerine işaret edilerek, “uzun dönemli eylem planları” hazırlanması gerektiği vurgulandı.
23.04.2024 Ekonomi
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları İletişim Başkanlığı duyurdu! Türkiye ile Irak arasında 26 anlașma imzalandı. İşte o anlaşmanın detayları...
22.04.2024 Gündem
Bakırçay’a can suyu proje
Bakırçay’a can suyu proje Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla suyun her damlasına sahip çıkıyor.
22.04.2024 Ege
İbrahim Akdağ: Kimsenin gazına gelmiyoruz, umursamıyoruz!
İbrahim Akdağ: Kimsenin gazına gelmiyoruz, umursamıyoruz! Sivassporlu futbolcu İbrahim Akdağ, Fenerbahçe maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Özheseki: 7 milyar fidanı toprakla buluşturduk
Bakan Özheseki: 7 milyar fidanı toprakla buluşturduk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Ekonomi
Hırsız önce suçüstü yakalandı, sonra kaçtı! 'Çocuklarıma siz mi bakacaksınız'
Hırsız önce suçüstü yakalandı, sonra kaçtı! 'Çocuklarıma siz mi bakacaksınız' Çağlayan’da tamirat işleri yapılan boş bir binaya giren hırsızlık şüphelisi, işçiler tarafından fark edilerek kıskıvrak yakalandı. Polisi arayan işçilerin elinden “çocuklarım var” diyerek kurtulup kaçtı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken bina sakini Burcu Kınacı, şüphelinin “çocuklarıma siz mi bakacaksınız?” dediğini söyledi.
22.04.2024 Gündem
İstanbul’un göbeğinde kurşun yağdırdı! 'Sevgilimin gözü önünde küçük düşürdüler'
İstanbul’un göbeğinde kurşun yağdırdı! 'Sevgilimin gözü önünde küçük düşürdüler' Beyoğlu’nda sevgilisini evine bırakan genç, motosikletiyle sokakta gürültü yapınca bina sakinlerinin tepkisi ile karşılaştı. Sevgilisinin önünde küçük düşürüldüğünü iddia eden genç ertesi sabah, binaya kurşun yağdırdı. Ekipler tarafından evinde silahla yakalanan saldırgan tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Polise silah çeken Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı
Polise silah çeken Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı Adana'da uygulama yapan polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtıktan sonra polis yakalayınca silah çekip tokat atmaya çalışan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İlim medeniyetimize baktığımız zaman ‘Dini ilimler’, ‘Din dışı ilimler’ diye bir tasnif yok. Hepsi bizim için dini ilim. Yani tefsir, hadis, fıkıh, kelam, ‘Ulum-i İslamiyye’ dediğimiz o ilimler ne kadar dini ise matematik, astronomi, tıp ve benzeri tabii bilimler dediğimiz ilimler de dini ilimdir. Biz öyle düşünüyoruz. O ilimlerde zirve olmuş alimlere baktığımız zaman küçük yaşlarda hafız olduklarını görüyoruz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, dün Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Tuzcuoğlu, deprem nedeniyle Tokat'ta 5 binanın yıkıldığını, 15 binanın ağır hasar gördüğünü, Yozgat'ta da 5 binanın yıkıldığını ve 5 binanın ağır hasar gördüğünü söyledi.
19.04.2024 Gündem
CUMA NAMAZI SAATİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 19 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri
CUMA NAMAZI SAATİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 19 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri Cuma namazı saati, cuma gecesine erişilmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Cuma namazı bu hafta 19 Nisan'da eda edilecek. "Cuma namazı saat kaçta kılınacak?" sorusu Müslümanlar tarafından merak ediliyor. Bu haftaki cuma namazı 19 Nisan'da öğle namazıyla birlikte kılınacak. Binlerce kişi ikamet ettiği ilin namaz vaktine göre ibadetlerini yerine getirmiş olacak. İl il cuma namazı vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılıyor. Her hafta cuma günü öğle ezanı ile birlikte Müslümanlar tarafından camilerde saf tutulup ibadetler yerine getiriliyor. İşte 19 Nisan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa cuma namazı vakitleri...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Dikkatli olmak gerekiyor ! 19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu
18.04.2024 Astroloji
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm"
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm" Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor.
18.04.2024 Haberler
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirdi. Kesim için bekletildiği değerlendirilen 3 at ise ahırda bulundu.
18.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.