İsmail Küçükkaya

İsmail Küçükkaya

Türk gazeteci.   İlk ve ortaöğrenimini Kütahya'da tamamladı. 1993 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 1991'de Hürriyet Gazetesi'nde başladığı muhabirlik görevine daha sonra Sabah ve Star gazetelerinde devam etti. 2000 yılında Akşam Gazetesi'nde köşe yazarlığına başladı. 2003 yılında Akşam'daki yazılarının yanı sıra Skytürk Televizyonu Ankara Temsilciliği görevine getirildi. 2005-2008 yılları arasında Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilcisi olarak çalıştı. Kasım 2008'de getirildiği Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini Haziran 2013'e kadar sürdürdü. Eylül 2013'ten beri FOX Televizyonu'nda Çalar Saat adlı programı sunmaktadır. 2008 yılında Cumhuriyetimize Dair isimli bir kitap hazırlamıştır.

İsmail Küçükkaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 254 ismail küçükkaya haberi bulunmuştur.
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Haberler
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Gündem
RTÜK’ten Halk TV, Tele 1, Flash TV ve FOX TV’ye ceza
RTÜK’ten Halk TV, Tele 1, Flash TV ve FOX TV’ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Halk TV, Tele 1, Flash TV ve FOX TV’ye idari para cezası uyguladı.
7.06.2023 Gündem
Muharrem İnce: Esad'a mektup yazdım ama benimle görüşmedi
Muharrem İnce: Esad'a mektup yazdım ama benimle görüşmedi Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la görüşmek için herkesten önce kendisine mektup gönderdiğini fakat kabul edilmediğini söyledi. Türkiye'nin Esad'la bir an önce görüşmesi gerektiğini savunan İnce, "Ben Esad'a mektup yazdım, ilk kez söylüyorum bunu. Benimle görüşmedi. Görüşseydi, konuşacaktım bunları" dedi.
2.12.2022 Siyaset
‘Vız gelir’, 50 bin takipçi gider!
‘Vız gelir’, 50 bin takipçi gider! Karadeniz turuna davet ettiği gazeteciler üzerinden gelen eleştirilere “Vız gelir tırıs gider. Umrumda değil, akıllı olun” yanıtı veren İmamoğlu dün özür diledi. Tepkilerin dinmediği İmamoğlu, Twitter’da kısa sürede yaklaşık 50 bin takipçi kaybetti...
8.05.2022 Siyaset
CHP yönetimi İmamoğlu'nun tartışılan fotoğrafına ne dedi?
CHP yönetimi İmamoğlu'nun tartışılan fotoğrafına ne dedi? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi ve o geziye davet edilen gazetecilere verilen fotoğraf gündemde.
6.05.2022 Haberler
CHP yönetimi İmamoğlu'nun tartışılan fotoğrafına ne dedi?
CHP yönetimi İmamoğlu'nun tartışılan fotoğrafına ne dedi? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi ve o geziye davet edilen gazetecilere verilen fotoğraf gündemde.
6.05.2022 Siyaset
Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman? FOX TV yayın akışı
Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman? FOX TV yayın akışı FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey hakkında merak başladı. Normalde Salı günleri ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 3 Mayıs FOX TV yayın akışı Salı...
3.05.2022 Cadde
İsmail Küçükkaya neden yok Fox TV'den ayrıldı mı? İsmail Küçükkaya neden yok hasta mı?
İsmail Küçükkaya neden yok Fox TV'den ayrıldı mı? İsmail Küçükkaya neden yok hasta mı? Fox TV ekranında her sabah izleyici ile buluşan İsmail Küçükkaya, Fox TV ekranında Çalar Saat adlı programın sunuculuğunu üstleniyordu. Hafta içi her gün ekrana gelen programı Pazartesi gününden bu yana İlker Karagöz sunuyor. Peki İsmail Küçükkaya neden yok, Fox TV'den ayrıldı mı, hastalandı mı?
15.04.2022 Cadde
Mahkum bu hafta neden yok? Mahkum 16. yeni bölüm ne zaman? FOX yayın akışı 31 Mart
Mahkum bu hafta neden yok? Mahkum 16. yeni bölüm ne zaman? FOX yayın akışı 31 Mart Mahkum dizisi son olarak 15. bölümle seyirci karşısına çıktı. Dizide Barış ve Fırat'ın karşısına Sinyor adında zorlu bir isim çıkmıştır. Mahkum'un beklenen 16. yeni bölümü ise bu hafta var mı, yok mu merak ediliyor. Yayın akışında yeni bölüm yer almadı. Peki, Mahkum yeni bölüm ne zaman?
31.03.2022 Cadde
YASAK ELMA BU HAFTA NEDEN YOK? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayımlanacak?
YASAK ELMA BU HAFTA NEDEN YOK? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayımlanacak? Yasak Elma dizisi her hafta pazartesi günü yeni bölümleri ile diziseverlerin karşısına çıkıyor. Son olarak 134. bölümü ekrana gelen dizinin 135. yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Ancak Yasak Elma 14 Mart yayın akışında yer almadı. Sevenleri ise 'Yasak Elma bu hafta yok mu, neden yok?'
14.03.2022 Cadde
Bu akşam Evlilik Hakkında Her Şey var mı, neden yok? Bitti mi, yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Evlilik Hakkında Her Şey var mı, neden yok? Bitti mi, yeni bölüm ne zaman? Salı günleri ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yayınlanmayacak. Diziyi sıkı şekilde takip edenler yeni bölümün neden ekrana gelmediğini merak ediyor. Sıkça da "Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı, neden yok?" soruları geliyor.
4.01.2022 Cadde
Kanunsuz Topraklar bu akşam yok mu neden yok? Kanunsuz Topraklar 13. yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?
Kanunsuz Topraklar bu akşam yok mu neden yok? Kanunsuz Topraklar 13. yeni bölüm ne zaman yayımlanacak? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm bu akşam var mı sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fox TV ekranında Çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi TV kanal yayın akışında yer almadı. Peki Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?
29.12.2021 Cadde
‘Birden fazla  adayımız olabilir’
‘Birden fazla  adayımız olabilir’ Adaylarını Millet İttifakı’nın belirleyeceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Bir araya geleceğiz, konuşacağız. Sonra ‘adayımız budur’ diyeceğiz veya birden fazla adayımız olabilir” dedi. Kılıçdaroğlu, kendisine tepki gösteren kadına ilişkin de “Kabul ederse evine giderim, neden böyle tepki gösterdiğini konuşurum” yorumunu yaptı.
2.09.2021 Siyaset
Masumiyet dizisi Fox TV yayın akışında neden yer almıyor? Masumiyet yeni bölüm bu akşam yok mu, neden yok?
Masumiyet dizisi Fox TV yayın akışında neden yer almıyor? Masumiyet yeni bölüm bu akşam yok mu, neden yok? Masumiyet dizisi bu akşam yeni bölüm yok mu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Masumiyet dizisinin bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Son haftalarda final yapacağı söylentileri çıkan dizinin yayın günü değişti. Peki Masumiyet dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
12.05.2021 Cadde
‘İmamoğlu’na inceleme olayı çarpıtılıyor’
‘İmamoğlu’na inceleme olayı çarpıtılıyor’ Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemenin konusunun Kanal İstanbul’la ilgili görüşleri değil, kamu kaynağının kullanılıp kullanılmadığıyla ilgili olduğunu söyledi.
18.11.2020 Siyaset
İsmail Küçükkaya kimdir? Koronavirüs testi pozitif çıkan İsmail Küçükkaya'nın sağlık durumu nasıl?
İsmail Küçükkaya kimdir? Koronavirüs testi pozitif çıkan İsmail Küçükkaya'nın sağlık durumu nasıl? İsmail Küçükkaya kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fox TV ekranında Çalar Saat adlı haber programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya Perşembe günü yaptırdığı Covid-19 testinin ardından kendini karantinaya almıştı. Sabah saatlerinde Küçükkya tarafından yapılan açıklamada Koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Peki İsmail Küçükkaya kimdir, kaç yaşında?
2.11.2020 Gündem
İfadeler ortaya çıktı! 'Sana öyle bir iftira atarım ki 40 yıl Samsun’da gezemezsin’
İfadeler ortaya çıktı! 'Sana öyle bir iftira atarım ki 40 yıl Samsun’da gezemezsin’ FOX TV haber sunucusu İsmail Küçükkaya ile eski eşi Eda Demirci'nin boşanma davası kapsamında tanık olarak ifade veren kayınvalide Ayla Demirci, kızının Küçükkaya'dan gördüğü şiddeti anlattı. Anne Demirci, 'İsmail'le telefonda konuşurken kızım 'Anne beni dövüyor, dayanamıyorum artık, kurtar' diye bağırıyordu. İsmail 45 gün içinde Eda'ya üç kez şiddet uyguladı. Hatta şiddet düğün günü başladı" dedi.
25.06.2020 Gündem
İsmail Küçükkaya ve eski eşi Eda Demirci hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı
İsmail Küçükkaya ve eski eşi Eda Demirci hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı Ünlü haber sunucusu İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci’ye psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Taraflar, birbirleri hakkında mahkemeden 2 aylık uzaklaştırma kararı çıkarttı.
20.06.2020 Gündem
Şiddet iddiasının tarafları ilk kez konuştu! İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci...
Şiddet iddiasının tarafları ilk kez konuştu! İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci... Fox TV’nin haber sunucularından İsmail Küçükkaya, bu kez özel hayatı ile gündemde. 6 ay önce boşandığı eşi Eda Demirci, ünlü habercinin evlilikleri boyunca kendisine üç kez fiziksel, birçok kez de psikolojik şiddet uyguladığı iddiasında bulundu. Küçükkaya iddiaları yalanlarken eski eşi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Avukatı Kezban Hatemi ise “Şiddet varsa ispatlasın” diyerek ‘linç’ iddiasında bulundu.
16.06.2020 Gündem
İstanbul'da ilçe ilçe corona virüsü dağılımı! Corona virüs haritası yayınlandı
İstanbul'da ilçe ilçe corona virüsü dağılımı! Corona virüs haritası yayınlandı Corona virüs haritası ilgiyle araştırılıyor. Ülkemiz genelinde yayılan corona virüsünün ilçe ilçe dağılımı da belli oldu. Özellikle vaka sayısının en çok görüldüğü İstanbul'da hangi ilçelerde corona virüsü var? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da corona virüsün en çok görüldüğü üç ilçeyi duyurdu. İşte corona virüs haritası! ve İstanbul'da ilçe ilçe corona virüsü dağılımı...
8.04.2020 Gündem
Son dakika: Corona vakalarının yoğun olduğu üç ilçeyi açıkladı!
Son dakika: Corona vakalarının yoğun olduğu üç ilçeyi açıkladı! Son dakika haberlere göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı televizyon programında İstanbul'da corona virüsün yoğun yaşandığı ilçeleri açıkladı. İmamoğlu, "Bağcılar, Esenler, Bayrampaşa bu bölgede çok yoğunlaşma olduğunu görüyoruz. Çünkü biliyorsunuz yapılaşma çok orada" dedi.
8.04.2020 Gündem
Mucize Doktor neden yok? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? 2 Nisan FOX TV yayın akışı
Mucize Doktor neden yok? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? 2 Nisan FOX TV yayın akışı Mucize Doktor yeni bölümü ile bu akşam yayınlanması beklenirken, 2 Nisan 2020 Perşembe günü FOX TV yayın akışında yer almadığı görüldü. Mucize Doktor özel bölümün yayınlanacağı bu akşam izleyenler merakla araştıracak. Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman?
2.04.2020 Gündem
Öğretmen dizisi yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor? Fox TV yayın akışı...
Öğretmen dizisi yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor? Fox TV yayın akışı... Öğretmen dizisinin bu akşam yeni bölümü ekrana gelmezken kanal özel bir bölüm yayınlayacak. Bu nedenle bugün Öğretmen dizisi neden yok, neden yayınlanmıyor? sorusuna cevap aranıyor. İşte detaylar...
1.04.2020 Gündem
FOX TV yayın akışı Salı - FOX TV'de bugün neler yayınlanacak?
FOX TV yayın akışı Salı - FOX TV'de bugün neler yayınlanacak? FOX TV'de bugün neler yayınlanacak? FOX izleyicileri, FOX TV yayın akışı Salı aramalarına cevap arıyor. Bugün saat kaçta, hangi dizi - program yayınlanacak? 7 Ocak Salı günü FOX TV yayın akışını haberimizde derledik. İşte Fox TV yayın akışı Salı...
7.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Küçükkaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.