İsmail Uyanık

İsmail Uyanık

Son dakika İsmail Uyanık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsmail Uyanık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsmail Uyanık haber sayfamızda...

İsmail Uyanık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 394 ismail uyanık haberi bulunmuştur.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Aykut Kocaman ve İsmail Kartal açıklaması
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Aykut Kocaman ve İsmail Kartal açıklaması Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, kulübü satın aldığı yıldan bu zamana kadar 5 yıllık süreçte Samsunspor’a 70 milyon Dolar para harcadığını söyledi.
22.09.2022 1.Lig
Samsunspor Başkanı Yıldırım isyan etti: Siz beni yolunacak kaz mı görüyorsunuz?
Samsunspor Başkanı Yıldırım isyan etti: Siz beni yolunacak kaz mı görüyorsunuz? Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, kulübü isteyene satmaya hazır olduğunu, indirim de yapabileceğini söyledi.
21.09.2022 1.Lig
Samsunspor’da en düşük puan ortalaması Bayram Bektaş’ın
Samsunspor’da en düşük puan ortalaması Bayram Bektaş’ın Samsunspor’u çalıştıran son 7 teknik direktör arasında en az puan ortalamasını tutturan teknik direktör, maç başına 1,20 puan ortalaması ile Bayram Bektaş oldu.
12.09.2022 1.Lig
Son dakika - Samsunspor efsanesi Emin Kar hayatını kaybetti
Son dakika - Samsunspor efsanesi Emin Kar hayatını kaybetti Eski Samsunspor Kulübü futbolcusu ve başkanı 61 yaşındaki Emin Kar vefat etti. Kar, 4 gün önce geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.
18.10.2021 Futbol
Son dakika - Samsunspor'da kulüp başkanlığına yeniden Yüksel Yıldırım seçildi
Son dakika - Samsunspor'da kulüp başkanlığına yeniden Yüksel Yıldırım seçildi Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Kongresi'nde Yüksel Yıldırım, yeniden göreve seçildi. 
25.06.2021 1.Lig
'Dünya'sını kaybeden Coşkun Göğen'in zor anları!
'Dünya'sını kaybeden Coşkun Göğen'in zor anları! Kızı Dünya Göğen iki yıl önce kansere yenik düşen Coşkun Göğen’in acısı hala taze... Kadın cinayetleri sorulduğunda kızını anımsayan Göğen’in sesi titredi, ağlamamak için kendini zor tuttu: Benim Dünya’m gitti. Allah, evlat acısı kimseye vermesin.
4.11.2020 Magazin
Yüksel Yıldırım: Samsunspor'u Süper Lig'de şampiyon yapacağım
Yüksel Yıldırım: Samsunspor'u Süper Lig'de şampiyon yapacağım Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, önemli açıklamalarda bulunarak çok iddialı bir hedef koydu ve "Samsunspor'u Süper Lig'de şampiyon yapacağım" dedi.
25.07.2020 1.Lig
İsmail Uyanık istifa etti
İsmail Uyanık istifa etti Samsunspor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Uyanık, başkanlık görevi ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
1.07.2020 1.Lig
Ertuğrul Sağlam'dan resmi imza! 'Bu bir meydan okumadır'
Ertuğrul Sağlam'dan resmi imza! 'Bu bir meydan okumadır' Doğum gününde Samsunspor ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Samsunspor’u Süper Lig’in 6. şampiyonu yapmak için geldim" dedi.
1.07.2020 Futbol
'Efsane başkan' İsmail Uyanık Samsunspor'daki görevlerini bıraktı
'Efsane başkan' İsmail Uyanık Samsunspor'daki görevlerini bıraktı Samsunspor Kulübü Derneği Başkanı ve Samsunspor A.Ş. ortaklarından İsmail Uyanık, kulüpteki çift başlılığı sona erdirmek adına Samsunspor A.Ş’deki görevini bıraktığını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Samsunspor'da Süper Lig özlemi
Samsunspor'da Süper Lig özlemi TFF 2. Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'da, uzun yıllar yer aldığı Süper Lig'e tekrar dönmenin hayalleri kuruluyor.  
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor ile Genk arasında iş birliği
Samsunspor ile Genk arasında iş birliği Yılport Samsunspor, Belçika’nın Genk Kulübü ile iş birliği yaptı.
1.07.2020 Futbol
Başkan Uyanık: "Ahmethan Köse ile anlaştık"
Başkan Uyanık: "Ahmethan Köse ile anlaştık" TFF 2’nci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor Kulübü’nün Başkanı İsmail Uyanık, Fenerbahçe’den Ahmethan Köse ile her konuda anlaştıklarını, sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Damien Comolli ile görüşüp transferi bitirmek istediklerini söyledi.   Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Samsun Büyükşehir Belediyesi Balıkçı Barınağı’nın restoranında gazetecilerin sorularını cevapladı. Stoper ve forvet hattına 2 oyuncu daha alıp transferi bitirmeyi istediklerini belirten Başkan İsmail Uyanık, “Fenerbahçe’den Ahmethan Köse geçtiğimiz hafta Samsun’daydı. Buraya geldi tanıştık. Kendisiyle el sıkıştık. Bugün genel menajerimiz Mustafa Aztopal, Fenerbahçe’nin sportif direktörü Damien Comolli ile bir görüşme yapıyor. Kendisini bonservisiyle alıyoruz. Bugün sonunda yüzde 50’nin üzerinde biz Fenerbahçe ile anlaşmış olup, bu kardeşimizi Samsunspor’un hem bugünü hem de geleceği için transfer etmiş oluruz. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nden de Yalçın Kılınç ile de görüşüyoruz. Hatta kendisiyle anlaştık. Gazişehir Kulübü de anlayış gösterdiği takdirde Yalçın Kılınç da Samsunspor’da inşallah bu sene formasını giyer. Anlaşmasa da Samsunspor alternatiflerini bulacaktır. Bu iki isim dışında transferi kapatmış oluyoruz. Geçen seneki kadar 20 tane oyuncuyu almanın, iyi oyuncular da olsa, birtakım sıkıntılar getirdiğini gördük. Takım olamadık. Hakemleri geçemedik. Bu yıl transfere 20 milyon TL bütçe ayırdık. Bütçemizin yüzde 80’ini doldurmuş durumdayız” dedi.
16.07.2019 Futbol
Başkan Uyanık: "Ahmethan Köse ile anlaştık"
Başkan Uyanık: "Ahmethan Köse ile anlaştık" TFF 2’nci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor Kulübü’nün Başkanı İsmail Uyanık, Fenerbahçe’den Ahmethan Köse ile her konuda anlaştıklarını açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Samsunspor, Fenerbahçe'den Ahmethan Köse'yi istedi
Samsunspor, Fenerbahçe'den Ahmethan Köse'yi istedi Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, "Fenerbahçe'nin genç santrforu Ahmethan Köse'yi bonservisi ile kadromuza katmak istiyoruz" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Samsunspor’da İsmail Uyanık güven tazeledi
Samsunspor’da İsmail Uyanık güven tazeledi TFF 2. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor Kulübü'nde tek liste ile gidilen olağan genel kurulda mevut Başkan İsmail Uyanık, güven tazeledi.
1.07.2020 Futbol
'Gençleri spora teşvik edeceğiz'
'Gençleri spora teşvik edeceğiz' İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Dr...
28.06.2019 Ege
Samsunspor'da İrfan Buz dönemi
Samsunspor'da İrfan Buz dönemi Yılport Samsunspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör İrfan Buz yaptığı açıklamada: “Çok iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Bütün bu birikimlerimi Samsunspor’a vermek istiyorum. Hedeflerim nettir. Oynatacağım futbol da net. İddialı bir şekilde geliyoruz. İnşallah hep birlikte bu güzel Samsunspor’u ileride Süper Lig’de göreceğiz” dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
İsmail Uyanık: Aykut Kocaman'la görüştük
İsmail Uyanık: Aykut Kocaman'la görüştük Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, sezon başında teknik direktör konusunda Aykut Kocaman ile de görüştüklerini açıkladı.
16.05.2019 Futbol
İsmail Uyanık: Aykut Kocaman'la görüştük
İsmail Uyanık: Aykut Kocaman'la görüştük Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, sezon başında teknik direktör konusunda Aykut Kocaman ile de görüştüklerini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Samsunspor Başkanı Uyanık'tan sitem dolu açıklamalar
Samsunspor Başkanı Uyanık'tan sitem dolu açıklamalar YILPORT Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Bayrampaşa galibiyetiyle gelen sevinç fotoğrafına değinerek, "Bu sezon rakip takımların 12-13 penaltı attığı yerde biz 2 penaltı kazandık. Dolayısıyla biz o maçı kazandığımız zaman alayına cevap vermiş gibi hissettik" dedi.
1.07.2020 Futbol
İsmail Uyanık: “Ertuğrul Sağlam teklifi kabul etmedi”
İsmail Uyanık: “Ertuğrul Sağlam teklifi kabul etmedi” Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a teklif götürdüklerini, Sağlam’ın ise teklifi kabul etmediğini söyledi.
1.07.2020 Futbol
Samsunspor'da İsmet Taşdemir dönemi!
Samsunspor'da İsmet Taşdemir dönemi! Yılport Samsunspor, teknik direktörlük için İsmet Taşdemir ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.
1.07.2020 Futbol
Yılport Samsunspor'da Taner Taşkın'la yollar ayrıldı!
Yılport Samsunspor'da Taner Taşkın'la yollar ayrıldı! Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Taner Taşkın, Başkan İsmail Uyanık ile yapılan görüşmenin ardından karşılıklı olarak anlaşarak vedalaştıklarını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Manisaspor'a büyük müjde! Puanı silinmişti...
Manisaspor'a büyük müjde! Puanı silinmişti... Portekiz ekibi Benfica'ya 2010 yılında transfer ettiği Ariza Makukula'nın bonservis borcunu ödemeyen ve FIFA tarafından 6 puanı daha silinen TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Manisaspor, transfer yasağı getiren tüm futbolcularıyla anlaşma sağladı.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Uyanık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.