İstanbul için bayram namazı saati kaçta kılınacak? 24 Mayıs 2020 İstanbul sabah namazı saat kaçta ne zaman? - Ramazan Bayramı namaz vakti
İstanbul için bayram namazı saati kaçta kılınacak? 24 Mayıs 2020 İstanbul sabah namazı saat kaçta ne zaman? - Ramazan Bayramı namaz vakti Ramazan Bayramı'nın ilk günü bu sene 24 Haziran Pazar günü idrak edilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Zeki Sayar, bayram namazıyla ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayramı namaz vakitlerini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Bayram namazı kılacak vatandaşlar ise namaz vakitlerini öğrenmek için Diyanet'in resmi sayfasına akın ediyor. İşte Diyanet tarafından duyurulan İstanbul bayram namazı vakti... İstanbul'da yaşayanlar bayram namazının saat kaçta kılınacağını merak ediyor. Peki İstanbul bayram namazı saat kaçta 2020?
24.05.2020 Gündem
Bayramda İstanbul'da hava nasıl olacak? Açıklama geldi...
Bayramda İstanbul'da hava nasıl olacak? Açıklama geldi... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), havanın bayramın birinci günü güneşli, ikinci ve üçüncü günü ise bulutlu ve hafif yağışlı olacağını bildirdi.
23.05.2020 Gündem