İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Son dakika İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.605 istanbul büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur.
Evsizler için... ‘Mobil banyo’
Evsizler için... ‘Mobil banyo’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Dairesi’nin “Mobil Banyo Projesi”yle, İETT otobüsü evsizler için kişisel bakım merkezine dönüştürüldü.
16.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.
15.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.  
15.04.2024 Gündem
TRAFİKTE SON DAKİKA DURUM 🚗 Trafik yoğunluğu haritası: İstanbul (Anadolu - Avrupa yakası) trafik durumu canlı takip: ibb.gov.tr
TRAFİKTE SON DAKİKA DURUM 🚗 Trafik yoğunluğu haritası: İstanbul (Anadolu - Avrupa yakası) trafik durumu canlı takip: ibb.gov.tr Trafik yoğunluk haritası araştırılmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin canlı olarak paylaştığı son dakika trafik durumu merak ediliyor. Ramazan Bayramı tatilinin yarın sona erecek olmasıyla birlikte gündeme gelen trafik yoğunluğu haritası "https://uym.ibb.gov.tr/yharita6/" adresi üzerinden takip ediliyor.
14.04.2024 Bilgi Rehberi
Sivrisineklerden erken mesai!
Sivrisineklerden erken mesai! Biyolog Kıvanç Sevim, iklim değişikliğinin tüm canlıları etkilediğini belirterek “Sivrisinekler, sıcaklıkların artmasıyla yumurtadan erken çıkıyor. Çok sıcak bir kış geçirdik. Nisanda görülmesi normal” dedi.
14.04.2024 Gündem
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
ibb.gov.tr 📊 Trafik durumu canlı takip: İstanbul trafik yoğunluğu haritası, köprü trafiği yüzdesi
ibb.gov.tr 📊 Trafik durumu canlı takip: İstanbul trafik yoğunluğu haritası, köprü trafiği yüzdesi Ramazan Bayramı'ndan dolayı İstanbul trafiği merak konusu oldu. Yola çıkacak vatandaşların merakla araştırdığı trafik durumu nasıl? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin canlı olarak paylaştığı İstanbul trafik yoğunluğu haritası haberimizde...
11.04.2024 Bilgi Rehberi
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak?
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak? 2024 Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte bir takım uygulamalar da hayata geçirilmeye başlandı. Tatilde İstanbul'da şehir içi gezi planlayan vatandaşlar "Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz mi olacak? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamaya çevrildi. İşte detaylar...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 26 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 19-25 Nisan arasında düzenlenecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde 16 ülkeden çocuklar buluşuyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
İstanbul’un tiyatro haritası
İstanbul’un tiyatro haritası  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı’nın Kültür Politikaları Birimi tarafından, tiyatroların görünürlüğünü ve erişilebilirliğini artırmak amacıyla İstanbul Tiyatro Haritası tasarlandı.
4.04.2024 Kültür Sanat
SİNEM DEDETAŞ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş biyografisi!
SİNEM DEDETAŞ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş biyografisi! Sinem Dedetaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'den Üsküdar belediye başkanı seçildi. Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirak Şirketi olan İstanbul Şehir Hatları A.Ş’ye Genel Müdür olarak görev yapıyordu. Peki, Sinem Dedetaş eşi kim, aslen nereli, kaç yaşında?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İşte seçim sonuçları
SON DAKİKA: İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İşte seçim sonuçları Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de...
1.04.2024 Gündem
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek 3 büyükşehir dev bütçelere hükmediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belediye şirketleriyle birlikte konsolide bütçesi yarım trilyon lirayı aşıyor.
1.04.2024 Gündem
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi Ordu'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden belediye başkanı seçildi. İlçelerde ise 11’inde AK Parti, 4’ünde CHP, 2’sinde MHP, 1’inde İYİ Parti ve 1’inde de Yeniden Refah Partisi seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? (SEÇİM SONUÇLARI) 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? (SEÇİM SONUÇLARI) 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 İstanbul Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
30.03.2024 Bilgi Rehberi
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki:  76 bin evimizi teslim ettik
Bakan Özhaseki: 76 bin evimizi teslim ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.