Formula 1 heyecanı İstanbul'da! İşte dev organizasyonun ünlü pistleri
Formula 1 heyecanı İstanbul'da! İşte dev organizasyonun ünlü pistleri Dünyanın en çok izlenilen organizasyonlarından olan Formula 1, İstanbul etabıyla yarışseverlere bu hafta sonu heyecan dolu anlar yaşatıyor. Mart ayında Bahreyn'den başlayan Formula 1'in 23 yarışlık yolculuğunun her durağını mercek altına aldık. İşte her biri farklı özellikleriyle öne çıkan efsane pistler...
10.10.2021 Tatil
Boğaz'a karşı tavla | F1 pilotları dikkat çekti...
Boğaz'a karşı tavla | F1 pilotları dikkat çekti... Hafta sonu İstanbul'da düzenlenecek F1 yarışı öncesi pilotlardan Albon ve Gasly, boğaz manzaralı tavla oynadı, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.
11.11.2020 Diğer Sporlar
Formula 1 İstanbul Grand Prix biletleri satışa çıktı! Formula 1 bileti nasıl ve nereden alınır?
Formula 1 İstanbul Grand Prix biletleri satışa çıktı! Formula 1 bileti nasıl ve nereden alınır? Formula 1 tutkunlarını sevindiren haber geçtiğimiz günlerde gelmişti. Uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul Grand Prix'ine geri dönen Formula 1'in bu sezonki yarışını kaçırmak istemeyen hız tutkunları ve Formula 1 severler biletlerin ne zaman çıkacağını merak ediyordu. Beklenen açıklama geldi. Formula 1 İstanbul Grand Prix biletleri bugün satışa sunuldu. Peki Formula 1 biletleri nereden ve nasıl alınır, bilet ücretleri ne kadar?
15.09.2020 Motor Sporları