İstanbul Haberler

İstanbul Haberler

Son dakika istanbul haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbul haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbul haberler haber sayfamızda...

İstanbul Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.033 istanbul haberler haberi bulunmuştur.
Son dakika! Hadımköy yolu araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı
Son dakika! Hadımköy yolu araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulundu. Acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirten Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' dedi. Vali'nin açıklamasının ardından yollarda kalan araçlar çekilerek yol trafiğe açıldı.
26.01.2022 Gündem
Bariyere  çarpan lüks cip alev alev yandı
Bariyere  çarpan lüks cip alev alev yandı Üsküdar'da aşırı süratli olduğu iddia edilen lüks cip, alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce dönel kavşaktaki kaldırıma ardından demir korkuluklara çarptı. Kazadan sonra motor kısmında yangın çıkan cip içerisinde bulunan iki kişi kazayı yara almadan atlattı.
9.01.2022 Gündem
İETT şoföründen ambulans sürücüsüne dayak
İETT şoföründen ambulans sürücüsüne dayak İstanbul Bayrampaşa'da İETT şoförü, yol verme tartışması yaşadığı ambulans sürücüsünü dövdü.
1.12.2021 Gündem
Son dakika! İstanbul'da deprem
Son dakika! İstanbul'da deprem Gelen son dakika bilgisine göre İstanbul'da 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
27.01.2020 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dehşet! Öldürüp denize atladı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dehşet! Öldürüp denize atladı Otomobildeki kadını öldürdükten sonra cesedi taşıdığı araçla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen Mehmet Keleş, köprüden atlayarak intihar etti.
26.01.2020 Gündem
Kanal İstanbul'un 'Çevre Düzeni Planı'nda değişiklik yapıldı
Kanal İstanbul'un 'Çevre Düzeni Planı'nda değişiklik yapıldı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kanal İstanbul Rezerv Yapı Alanı'nın 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda değişiklik yapıldı. Değişiklikle Kanal İstanbul'un her iki yakasında 500 bin nüfusa hitap edecek mahalle konseptinde yatay mimarinin hakim olduğu düşük yoğunluklu konut alanlarının yer alabileceği yeni yerleşim bölgeleri öngörülüyor.
31.12.2019 Gündem
İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı? 3 Kasım Pazar günü açık olan yollar neresi?
İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı? 3 Kasım Pazar günü açık olan yollar neresi? Vodafone 41. İstanbul Maratonu sebebiyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı. Yola çıkacak vatandaşlar ise 'bugün hangi yollar kapalı' ve 'bugün hangi yollar açık' araştırmalarını yapıyor. Peki bugün İstanbul'da hangi yollar kapalaı, hangi yollar açık? İşte 3 Kasım 2019 Pazar İstanbul'da alternatif yol güzergahı...
3.11.2019 Gündem
İBB'den metrobüs açıklaması
İBB'den metrobüs açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), metrobüs hattında meydana gelen yoğunluğun azaltılması için bir dizi çalışmanın başlatıldığını duyurdu.
2.10.2019 Gündem
TEM'de kaza! Trafik kilitlendi
TEM'de kaza! Trafik kilitlendi TEM Otoyolu Hadımköy Gişeleri mevkinde kontrolden çıkan otomobil, bir kamyona çarptıktan sonra yolcu otobüsünün önüne düştü. Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtarırken, oluşan trafik havadan görüntülendi.
31.07.2019 Gündem
İstanbul'da 40 milyon liralık kaçak lüks araç operasyonu
İstanbul'da 40 milyon liralık kaçak lüks araç operasyonu Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan şebekeye yönelik operasyonda 21 kişi gözaltına alınırken değeri 40 milyon olduğu belirtilen 23 lüks araca el konuldu. Araçların sergilendiği emniyet müdürlüğünün bahçesi lüks araç galerisine döndü.
26.07.2019 Gündem
İstanbul'da bu sabah! Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da bu sabah! Ölü ve yaralılar var Fatih'te Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki 3 katlı binada çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, mahsur kalan iki kişi itfaiye ekiplerince kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.
20.01.2019 Gündem
İstanbul'da bu sabah! Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da bu sabah! Ölü ve yaralılar var Fatih'te Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki 3 katlı binada çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, mahsur kalan iki kişi itfaiye ekiplerince kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.
20.01.2019 Gündem
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekibinden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 1.Lig
‘Uçuran’ lezzet! İstanbul Havalimanı'nda kıtalar arası menü
‘Uçuran’ lezzet! İstanbul Havalimanı'nda kıtalar arası menü CNN International’in yayımladığı listeye göre, İstanbul Havalimanı yemek konusunda dünyanın en iyi lezzetlerine sahip havalimanları arasında ilk 5 içinde yer alıyor.
8.04.2024 Dünya
Bayramda hava durumu nasıl olacak? 10 - 11 - 12 Nisan 2024 hava durumu dereceleri: İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin Ramazan Bayramı hava durumu
Bayramda hava durumu nasıl olacak? 10 - 11 - 12 Nisan 2024 hava durumu dereceleri: İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin Ramazan Bayramı hava durumu Ramazan Bayramı öncesinde hava durumu merak ediliyor. Vatandaşlar, bayramda hava durumu nasıl olacak? öğrenmek istiyor. 10 - 11 - 12 Nisan 2024 tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nda hava durumu dereceleri şöyle...
6.04.2024 Bilgi Rehberi
Piyasalar için erken bayram
Piyasalar için erken bayram BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Dünyanın da ‘Yaren’i
Dünyanın da ‘Yaren’i Bursalı balıkçı Adem Yılmaz ile 13 yıldır ziyaretine gelen Yaren adlı leyleğin dostluğu, New York Times gazetesine de konu oldu.
2.04.2024 Gündem
Türkiye yerel seçim sonuçları son durum! İşte il il ilçe ilçe 2024 seçim sonuçları oy oranları
Türkiye yerel seçim sonuçları son durum! İşte il il ilçe ilçe 2024 seçim sonuçları oy oranları Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. Gelen en sıcak sonuçlar ve tüm ayrıntılar Milliyet.com.tr'de...
1.04.2024 Gündem
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazandıklarını söyledi. Zeydan Karalar, "Kazanıp, 5 yıl hizmet yaptığım bir yerde tekrar kazanamasaydım, suçlu bendim. Adana’yı yeniden bölgenin incisi, öncüsü ve lideri yapmak için çalışacağız" dedi.
31.03.2024 Haberler
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazandıklarını söyledi. Zeydan Karalar, "Kazanıp, 5 yıl hizmet yaptığım bir yerde tekrar kazanamasaydım, suçlu bendim. Adana’yı yeniden bölgenin incisi, öncüsü ve lideri yapmak için çalışacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Seçim Sonuçlarında son dakika durum: Türkiye seçimini yaptı... İl il ilçe ilçe yerel seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de
Seçim Sonuçlarında son dakika durum: Türkiye seçimini yaptı... İl il ilçe ilçe yerel seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de Türkiye’nin 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitmeye başlayan vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına dikti. 32 ilde saat 07.00’de başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00’da sona erdi. Diğer illerde ise oy verme işlemi saat 08.00’de başlayıp 17.00’de bitti. YSK tarafından belirlenen seçim yasaklarının bitmesi ile birlikte AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer siyasi partilerin il il seçim haritası, oy sonuçları geldi. Seçim yarışının hızla devam ettiği bu süreçte İstanbul, Ankara, Hatay ve Diyarbakır gibi şehirlerin son dakika oy oranları, seçimi kimin kazandığı Milliyet.com.tr’nin ‘Seçim’ sayfasından ve haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.
31.03.2024 Gündem
SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA GÜNCEL DURUM | 2024 Türkiye Geneli İl İl, İlçe İlçe Yerel Seçim Sonuçları! (2024 Seçim Sonuçları)
SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA GÜNCEL DURUM | 2024 Türkiye Geneli İl İl, İlçe İlçe Yerel Seçim Sonuçları! (2024 Seçim Sonuçları) Seçim sonuçları son dakika haberler... Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçimde heyecan dorukta. Bu seçimde de tüm gözler başta Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenen İstanbul'da olacak. Bunun yanında Ankara'da Turgut Altınok ve Mansur Yavaş arasında geçmesi beklenen yarış devam ediyor. 32 ilde 16.00'da, kalan illerde ise saat 17.00'de sandıkların kapanmasının ardından oy sayımına geçildi. Gelen en sıcak sonuçlar ve tüm ayrıntıları Milliyet.com.tr'den takip edebilirsiniz.
1.04.2024 Gündem
Yerel seçimler dünya medyasında... 'Türkiye'nin geleceği Boğaz'da belli olacak!
Yerel seçimler dünya medyasında... 'Türkiye'nin geleceği Boğaz'da belli olacak! Birçok yayın organı İstanbul'daki başa baş yarışa dikkat çekerken, 2023'te 'yaralanan ve parçalanan' muhalefetin Pazar günü ortaya çıkacak sonuçla darmadağın olabileceği yazıldı.
30.03.2024 Dünya
CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı! 'Rakam böyle' sözlerine soruşturma
CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı! 'Rakam böyle' sözlerine soruşturma Seçimlere 2 gün kala CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'a ait olduğu iddia edilen videolu bir ses kaydı ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.