İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak 2022? Pendik-Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metro durakları neler? İstanbul raylı sistemler metro haritası
İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak 2022? Pendik-Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metro durakları neler? İstanbul raylı sistemler metro haritası Pendik-Sabiha Gökçen metro hattı açılışı ardından gözler İstanbul Havalimanı metro hattına çevrildi. Bakan Adil Karaismailoğlu canlı yayında tarihi duyurdu. İtanbul metro haritasını araştıran binlerce kişi, Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı ve duraklarını araştırıyor. Peki, İstanbul havalimanı metrosu ne zaman açılacak, hangi duraklardan geçiyor?
3.10.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın yüzde 71’i tamamlandı
İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın yüzde 71’i tamamlandı Türkiye’nin ilk insansız hızlı metrosu olan ve 120/km saat hız ile seyir edilebilecek İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın inşaat çalışmaları adeta dev bir yer altı şehrini andırıyor. Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattının Kâğıthane-Havalimanı bölümünün 2021 yılının ikinci çeyreğinde, Gayrettepe-Kağıthane kısmının ise 2021 yılı sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.
8.07.2020 Haberler