İstanbul Kar Tatili

İstanbul Kar Tatili

Son dakika istanbul kar tatili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbul kar tatili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbul kar tatili haber sayfamızda...

İstanbul Kar Tatili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 439 istanbul kar tatili haberi bulunmuştur.
OKULLAR TATİL Mİ? (27 KASIM) ❄☔ İstanbul'da yarın okullar tatil mi, kar tatili olacak mı? Meteoroloji'den 44 il için turuncu kodlu uyarı! Gözler Valilik açıklamasında!
OKULLAR TATİL Mİ? (27 KASIM) ❄☔ İstanbul'da yarın okullar tatil mi, kar tatili olacak mı? Meteoroloji'den 44 il için turuncu kodlu uyarı! Gözler Valilik açıklamasında! Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'dan peş peşe hava durumuna ilişkin uyarılar gelmeye devam ederken 27 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi sorusu gündemdeki yerini aldı. Özellikle Pazar günü 44 il için turuncu, 20 il için sarı kodlu uyarı yayımlanırken öğrenciler Pazartesi İstanbul'da okullar tatil edildi mi sorularına yanıt arıyor. İşte o sorunun yanıtı...
25.11.2023 Bilgi Rehberi
İSTANBUL'DA OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ 2022? || SON DAKİKA İstanbul'da okullar kaç gün tatil oldu, 14 Mart'a kadar tatil mi?
İSTANBUL'DA OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ 2022? || SON DAKİKA İstanbul'da okullar kaç gün tatil oldu, 14 Mart'a kadar tatil mi? İstanbul'da okulların tatil durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi gündeme geldi. İstanbul Valiliği, kar yağışı ile ilgili tedbirleri açıkladı. Okullar için kar tatili kararı geldi. İstanbul'da okullar kaç gün tatil 2022? İşte İstanbul Valiliği kar tatili açıklaması...
9.03.2022 Gündem
İstanbul'da yarın okullar tatil mi? İstanbul'da 13 Ocak Perşembe kar tatili var mı?
İstanbul'da yarın okullar tatil mi? İstanbul'da 13 Ocak Perşembe kar tatili var mı? Hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından soğuk ve kar yağışlı hava uyarısının ardından beklenen yağışlar dün akşam saatlerinde başladı. Bu akşam saatlerinde bazı bölgelerde kar yağışına dönmesi beklenen İstanbul'da öğrenciler yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki İstanbul'da yarın okullar tatil edilecek mi?
12.01.2022 Gündem
Bu illerde okullar bugün de tatil
Bu illerde okullar bugün de tatil Yoğun kar yağışı nedeniyle bu illerde eğitime ara verildi.
10.01.2013 Gündem
İstanbul'da kar kalınlığı 60 cm ölçüldü
İstanbul'da kar kalınlığı 60 cm ölçüldü Yarın için de önemli bir uyarı var...
9.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi-Yeni Haber
İstanbul'da okullar tatil edildi-Yeni Haber İstanbul'da okullar tatil edildi. İstanbul Valiliği, devam eden kar yağışı nedeniyle ana okulları, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 9 Ocak Çarşamba günü ara verildiğini bildirdi.
8.01.2013 Gündem
İstanbul’da okullar tatil mi?
İstanbul’da okullar tatil mi? Türkiye soğuk ve kar ile mücadele ediyor. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi’nde binlerce köy yolu ulaşıma kapandı, okullar tatil edildi
8.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber İstanbul'da kar yağışı günler öncesinden haber verildi. Ulaşım için hazırlıklar yapıldı. Beklenen kar dün sabah saatlerinde kendini gösterdi. Peki İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?
8.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi
İstanbul'da okullar tatil edildi Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisinde. Meteoroloji bir çok il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı. İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle ana okulları, ilk, orta ve liselerde eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamilelerde idari izinli sayılacak. Öte yandan İstanbul'da Işık Üniversitesi'nin yanı sıra Okyanus Kolejleri, TED İstanbul Koleji, Bilfen ve MEF Okulları tatil edildi. Kahramanmaraş, Bingöl, Bursa ve Malatya olmak üzere 4 ilde daha okullar tatil edildi.
7.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber İstanbul'da kar yağışı günler öncesinden haber verildi. Ulaşım için hazırlıklar yapıldı. Beklenen kar bugün sabah saatlerinde kendini gösterdi. Peki İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?
7.01.2013 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Öğle saatlerinde ise İstanbul genelinde trafik yoğunluğu artışa geçti.
11.04.2024 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir...
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji genel müdürlüğü yeni harita yayımladı. 9 günlük bayram tatilinin ardından hava durumunun nasıl olacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar uyarıldı; kuvvetli rüzgar ve sağanak yağmur geliyor! İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Gündem
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir süredir yurdun genelinde etkili olan sıcak hava dalgasının Pazar günü birçok ilde yerini sağanak yağışa bırakacağı gözlemlendi. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre cuma ve cumartesi günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışları devam edecek.
21.03.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 23. uçuş testi de tamam
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 23. uçuş testi de tamam Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 23. Uçuş testini de başarıyla tamamladı.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: 22 yıldan bu yana hep önce insan dedik
Bakan Tunç: 22 yıldan bu yana hep önce insan dedik Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ”Savunma sanayiinde yüzde 80 yerlilik oranını yakaladığımız için terörle mücadelede başarılı olduk. Güneyimizde terör devleti kurdurmak isteyen küresel güçlere müsaade etmedik, kuramazsınız dedik” açıklamasında bulundu.
25.02.2024 Gündem
Korsan eğitim uyarısı: Ufak bir hatanın geri dönüşü yok
Korsan eğitim uyarısı: Ufak bir hatanın geri dönüşü yok Kayak öğrenmek isteyenlerin geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen eski milli kayakçı Yahya Usta, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi Meteoroloji haritayı güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. Başta İstanbul, Ankara olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
6.02.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
16.01.2024 Gündem
Yarın İstanbul'da okullar tatil mi, 1 Ocak'ta İstanbul'da kar tatili olacak mı? Yarın İstanbul için okullara tatil kararı gelecek mi?
Yarın İstanbul'da okullar tatil mi, 1 Ocak'ta İstanbul'da kar tatili olacak mı? Yarın İstanbul için okullara tatil kararı gelecek mi? Yarın İstanbul'da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmüştü. Yeni haftaya girilmesiyle beraber gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın İstanbul'da okullar tatil mi, 17 Ocak'ta İstanbul'da kar tatili olacak mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Kar Tatili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.