İstanbul Konseri

İstanbul Konseri

Son dakika İstanbul Konseri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul Konseri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul Konseri haber sayfamızda...

İstanbul Konseri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.099 istanbul konseri haberi bulunmuştur.
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor Kış ayları geride kalırken İstanbul da birbirinden heyecan verici konserlere hazırlanıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Hauser şov
Hauser şov Müzik dünyasının en popüler çellistlerinden Hauser, solo kariyerinin ilk İstanbul konseri için Epifoni organizasyonuyla Ülker Sports Arena’da sahne aldı.
20.11.2023 Cadde
‘Savaş aptalca bir şey’
‘Savaş aptalca bir şey’ İstanbul konseri öncesi  gazetecilerin karşısına çıkan Andrea Bocelli, barış mesajı verdi. İtalyan tenor, “Savaş bence çok aptalca bir şey” dedi.
6.11.2023 Cadde
Gülşen'in yeni yatırımı Barselona'da!
Gülşen'in yeni yatırımı Barselona'da! Giydiği cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konserlerden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcının son olarak 500 bin dolara Barselona’dan ev aldığı iddia edildi.
22.06.2023 Cadde
Gülşen ezber bozdu! Sahne kıyafeti dikkat çekti
Gülşen ezber bozdu! Sahne kıyafeti dikkat çekti Sahne aldığı konserlerde tercih ettiği iddialı kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam Ankara’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, bu sefer tercih ettiği sahne kostümüyle şaşırttı. Gülşen, yeni boyattığı kırmızı saçlarıyla da dikkat çekti.
11.06.2023 Cadde
Harbiye'de sahne alan Gülşen iddialı kıyafetleriyle dikkat çekti
Harbiye'de sahne alan Gülşen iddialı kıyafetleriyle dikkat çekti Türk pop müziğinin her daim adından söz ettirmeyi başaran isimlerinden Gülşen, 26 Mayıs Cuma gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Konserde iki farklı kostüm giyen Gülşen, muhteşem performansının yanı sıra adeta görsel şölene dönüştürülmüş sahne tasarımı ile de nefesleri kesti.
29.05.2023 Cadde
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası!
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası! Ataşehir'de 30 Nisan 2022 tarihinde verdiği verdiği konserde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı hakkında dava açılan Gülşen Çolakoğlu, 25 Ağustos 2022'de tutuklanmış, daha sonra ise tahliye edilmişti. Ünlü şarkıcının, 250 bin TL'lik teminatla yurt dışı yasağı kaldırılmıştı. Gülşen ile ilgili devam eden davada bugün karar çıktı.
3.05.2023 Televizyon
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası!
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası! Ataşehir'de 30 Nisan 2022 tarihinde verdiği verdiği konserde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı hakkında dava açılan Gülşen Çolakoğlu, 25 Ağustos 2022'de tutuklanmış, daha sonra ise tahliye edilmişti. Ünlü şarkıcının, 250 bin TL'lik teminatla yurt dışı yasağı kaldırılmıştı. Gülşen ile ilgili devam eden davada bugün karar çıktı.
4.05.2023 Cadde
Gülşen'in 4.5 milyon TL'lik bayramı!
Gülşen'in 4.5 milyon TL'lik bayramı! Konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı hakkında dava açılan, 25 Ağustos'ta tutuklanan, daha sonra ise tahliye edilen Gülşen, yurt dışı yasağının kaldırılmasının ardından İspanya’ya oğlu Azur Benan’ın yanına gitmişti. Ünlü şarkıcı, Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul’da, ikinci günü ise KKTC’de sahne alarak rekor ücret kazandı.
25.04.2023 Cadde
Gülşen: Bazı kavuşmalara az kaldı
Gülşen: Bazı kavuşmalara az kaldı Konserinde imam hatip liselilere dair yaptığı şakadan sonra hakkında dava açılan ve 25 Ağustos'ta tutuklanan daha sonrasında ise tahliye edilen Gülşen, yurt dışı yasağının kaldırılmasının ardından İspanya’ya oğlu Azur Benan’ın yanına gitmişti. Ünlü şarkıcı, aylar sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
18.04.2023 Cadde
Ağladığı ve kustuğu anları paylaştı! 'Ne kadar hasta olduğumu size anlatamam'
Ağladığı ve kustuğu anları paylaştı! 'Ne kadar hasta olduğumu size anlatamam' İngiliz şarkıcı Jessie J, geçtiğimiz sene Kasım ayında hamile kaldığını; ancak doktor kontrolü sırasında bebeğinin kalbinin atmadığını öğrendiğini açıklamıştı. Bebeğini kaybetmesiyle zor günler geçiren 34 yaşındaki Jessie, geçtiğimiz günlerde tekrar hamile kaldığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçileriyle sık sık iletişim kuran ünlü isim, son olarak ağladığı ve kustuğu anları paylaşıp; hamileliğin zor yanlarını da gösterdi.
11.01.2023 Cadde
Ünlüler dünyasında 2023'ün ilk hamilelik haberi! 13 ay önce bebeğini kaybetmişti
Ünlüler dünyasında 2023'ün ilk hamilelik haberi! 13 ay önce bebeğini kaybetmişti Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı, geçtiğimiz sene Kasım ayında hamile kaldığını; ancak doktor kontrolü sırasında bebeğinin kalbinin atmadığını öğrendiğini açıklamıştı. Bebeğini kaybetmesiyle zor günler geçiren 34 yaşındaki şarkıcı, acı olaydan 13 ay sonra müjdeli haberi takipçileriyle paylaştığı bir videoyla duyurdu.
7.01.2023 Cadde
‘Deplasmanda kazandık’
‘Deplasmanda kazandık’ İzmir’e Orhan Şallıel ile konser vermeye hazırlanan Gazapizm, “İstanbul deplasman gibiydi ve kazandık” dedi.
29.09.2022 Cadde
Brit-rock efsanesi Travis 19 Ekim’de Zorlu PSM’de!
Brit-rock efsanesi Travis 19 Ekim’de Zorlu PSM’de! Dünyaca ünlü Brit-rock grubu Travis, “The Invisible Band In Concert plus The Classic Hits” turnesi kapsamında 19 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.
29.08.2022 Kültür Sanat
İstanbul'da Pink Floyd rüzgarı esti
İstanbul'da Pink Floyd rüzgarı esti Türkiye'deki ilk konserini veren, Pink Floyd'un davullarına büyüsünü katan efsanevi bateristi Nick Mason'ın grubu Nick Mason's Saucerful of Secrets, müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Konseri izlemeye gelenler parçalara eşlik ederek, doyasıya eğlendi.
7.06.2022 Magazin
Mini turne
Mini turne Dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell, İstanbul konseri öncesi Ankara’da sahne alacak
18.04.2022 Cadde
Önce Stavroz sonra Orhan!
Önce Stavroz sonra Orhan! 17-18 Aralık’ta İzmir ve Ankara’da konser vermeye hazırlanan Stavroz, geri sayıma başladı.
2.12.2021 Cadde
Haluk Levent kimdir, nereli, kaç yaşında? Haluk Levent Acil hayatı ve şarkıları
Haluk Levent kimdir, nereli, kaç yaşında? Haluk Levent Acil hayatı ve şarkıları Şarkıları ve sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıkan Haluk Levent, Adana'da doğdu ve ilk eğitiminin ardından çeşitli üniversitelerde farklı bölümlerde kısa süreli öğrencilik yaptı. İstanbul'a yerleşen Levent, 1993 yılında yollarda albümünü çıkardı. Peki, Haluk Levent evli mi?
11.11.2021 Cadde
Lubomyr Melnyk: Sınırları aşmak isteğim en büyük tutkum
Lubomyr Melnyk: Sınırları aşmak isteğim en büyük tutkum Dünyanın en hızlı piyanisti olarak bilinen ve Continuous Music'in (Sürekli müzik) öncülerinden biri olan Lubomyr Melnyk, uzun bir aranın ardından sonra İstanbul'da. 16 Ekim akşamı Zorlu PSM'de müzikseverlerle buluşacak olan Lubomyr Melnyk ile İstanbul konseri öncesi müzikal yolculuğu üzerine konuşma fırsatı bulduk.
14.10.2021 Kültür Sanat
Haluk Levent kaç yaşında, nereli? Haluk Levent şarkıları - biyografisi
Haluk Levent kaç yaşında, nereli? Haluk Levent şarkıları - biyografisi Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın konukları arasında yer alan Haluk LEvent hakkında izleyiciler meraklı arayışa geçti. Haluk Levent kaç yaşında, nereli? soruları yoğun ilgi görüyor. Yıllara damga vuran şarkıları ve sesiyle dinleyenleri adeta büyüleyen Haluk Levent'in biyografisi haberimizde...
28.05.2021 Cadde
Haluk Levent kim? Haluk Levent aslen nereli, kaç yaşında, evli mi?
Haluk Levent kim? Haluk Levent aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Anadolu Rock müziğin popüler ismi Haluk Levent, sık sık gündeme geliyor. Son dönemde Ahbap adlı dernek ile çok konuşuluyor. Sanatçını takipçileri Haluk Levent'in hayatını merak ediyor. Peki, Haluk Levent nereli, kaç yaşında?
3.05.2021 Cadde
Haluk Levent kimdir, kaç yaşında? Haluk Levent biyografisi
Haluk Levent kimdir, kaç yaşında? Haluk Levent biyografisi Haluk Levent kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan İbo Show'a konuk olacak olan isimlerden biri de Haluk Levent olarak dikkat çekiyor. Son yıllarda kurduğu Ahbap derneği ile birçok kişiye yardım eli uzatan adından sıkça söz ettiren Haluk Levent aynı zamanda Rock şarkıları ile tanınıyor. Peki Haluk Levent kimdir?
16.01.2021 Cadde
Heyecanla bekleniyorlar
Heyecanla bekleniyorlar Çağdaş elektronik müzik grubu Tale Of Us, İstanbul konseri için hazırlıklara başladı.
18.02.2020 Cadde
‘Müzik için yaşamak istiyorum’
‘Müzik için yaşamak istiyorum’ Caz gitaristi Philip Catherine, İstanbul konseri öncesi, “Sadece ilerlemek ve daha güzel müzik yapmak için uzun yaşamak istiyorum” dedi
16.02.2020 Cadde
Aşk şarkıları yankılanacak
Aşk şarkıları yankılanacak Monica Molina, İstanbul konseri için geri sayıma başladı.
5.02.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Konseri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.